BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Biraz iç dökeyim size. Öncelikle nasılsınız, iyi misiniz güzel pati insanları ? Şöle başlayım ; Hayatımın şu son dönemleri güzel gibi gidiyor ama yorucu baya tempolu bir çalışma sürecindeyim. Hem şirketimizin işleri, hem kendi işim olan barmenlik falan filan derken izinsiz uykusuz çalışmalar içinde koşturuyorum. İyi kazanıyorum sorunum yok çalışmayı seven biriyim. 1 sene oldu akciğer yetmezliğinden kurtuldum, gırtlak kanserine erken teşhisle atlattım filan güzel şeyler bunlar. Bazen hayatta yorulmuş hissediyorum ama elden bir şey gelmiyor sürekli çalışma ve savaşma içindeyim. Haftada bir iznim oluyor genelde frp oyunumuz var güzel güzel asosyel asosyel takılıyorum, akşamları arkadaşlarla çıkmalar filan aslında hayatım güzel. Motorumu tamirden aldığım an daha mutlu olacağım 3 haftadır motorsuzum moralim bozuluyor biraz. Çıksın artık diyorum . Geçenlerde annemde geldi yanıma 3 seneden sonra bir haftalığına Türkiye ye geldi görüştük filan sonra İsviçre ye geri döndü. O da orada iş yeri açıcam diyor aç dedim bakalım takılıyor kafasına göre. Babam da Bodrum da ki yazlıkta mangal yapıyormuş her gün arayıp rahatsız ediyor deli midir nedir. Nese insanlar öpüyorum sizi ben biraz sarhoşum iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Merhaba Beilow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yılmaz özdil kursuna yazıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 selam c ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 BeIlow said: asosyel asosyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Yaşta geçiyor 26 biticek yakında yaşlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 motora bende dargınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Selaaaaam.Etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Hocam kazağın nasıl iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kuheylanin mesaja iyi anirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 içkili iken uzak durulacak 3yerden birisi paticik haha allahtan nahoş bir biligi vermemiş o kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 İŞTE KAYBEDENLER KULÜBÜ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 heal yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar