Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Kişisel

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Biraz iç dökeyim size.

Öncelikle nasılsınız, iyi misiniz güzel pati insanları ? Şöle başlayım ; Hayatımın şu son dönemleri güzel gibi gidiyor ama yorucu baya tempolu bir çalışma sürecindeyim. Hem şirketimizin işleri, hem kendi işim olan barmenlik falan filan derken izinsiz uykusuz çalışmalar içinde koşturuyorum. İyi kazanıyorum sorunum yok çalışmayı seven biriyim. 1 sene oldu akciğer yetmezliğinden kurtuldum, gırtlak kanserine erken teşhisle atlattım filan güzel şeyler bunlar. Bazen hayatta yorulmuş hissediyorum ama elden bir şey gelmiyor sürekli çalışma ve savaşma içindeyim. Haftada bir iznim oluyor genelde frp oyunumuz var güzel güzel asosyel asosyel takılıyorum, akşamları arkadaşlarla çıkmalar filan aslında hayatım güzel. Motorumu tamirden aldığım an daha mutlu olacağım 3 haftadır motorsuzum moralim bozuluyor biraz. Çıksın artık diyorum . Geçenlerde annemde geldi yanıma 3 seneden sonra bir haftalığına Türkiye ye geldi görüştük filan sonra İsviçre ye geri döndü. O da orada iş yeri açıcam diyor aç dedim bakalım takılıyor kafasına göre. Babam da Bodrum da ki yazlıkta mangal yapıyormuş her gün arayıp rahatsız ediyor deli midir nedir. Nese insanlar öpüyorum sizi ben biraz sarhoşum iyi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...