cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 rica ederim sevgili kulum, bir daha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ne leş muhabbetiniz varmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 25 haziran 2003 ve 131inci mesaj bu he? enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çetintaş iyice saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cetintaşıda kendinize benzettiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Benim diğer account, daha samimi olsun diye yazdım. yine mi olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Flameoffear said: İsrail askeri uluslararası sularda 10 Türk vatandaşını öldürmüştür. Devlet olarak bunun cezasını kesemezsen zaten anlamsız olan dış itibarımız iyice eksilere düşecek. Arkadaşlar asker kendine saldıranı öldürür. Bak bir daha yazıyorum, bir asker dur dediği adam kendine saldırıyorsa o adamı öldürür. Bunun İsrail'i, Türk'ü, Alman'ı yok. Bir sivilsen askere teslim olmak zorundasın. Bunu hakla hukukla alaksı yok en temel insan zekası. Ha yok herifler ben cennete gidecem diye tam teçhizatlı askere sopayla saldırıyorsa o herif intihar ediyor demektir. Keşke bu kafadaki herkes o gemide olsaydı da o gerizekalıların alayından aynı anda kurtulsaydık. Türk devleti intihar etmek isteyen gerizekalı vatandaşlarını düşünmek zorunda değil. Burda İsrail askerlerinin yaptığı bir yanlış yok, hatta kendilerine saldıran herkesi direk vura da bilirlerdi. Burda şehit ilan edilen insanlar bariz bir şekilde kendilerini şehit ilan ettirmek için intihar etmiştir. Burda tartışmalı olan şey gemiye yapılan baskındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 israil askeri uyarısız gemiye çıkıp uyarı ateşi yapmadılar mı? ben öyle biliyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cetintas said: 25 haziran 2003 ve 131inci mesaj bu he? enteresan. ancient aliens man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Tyrion said: Benim diğer account, daha samimi olsun diye yazdım. yine mi olmamış? hiç ilgilenmiyosun benimle =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Valla uyarı atışı yaptılar mı bilmem ama bizimkilerin gönderdiği görüntülerde netçe helikopterden inen askerleri zorla denize falan attıkları görülüyor ki bu arada adamlar ateş açmıyorlar. Dolayısıyla askerler kötü davranmış bizimkilere falan o laflara hiç itibar etmiyorum, kendi askerlerine saldıran herkese gerçek mermiyle ateş açsalar yeridir. Ama dediğim gibi bu işin operasyon kısmı, gemiye yapılan operasyonun haklı olup olmaması başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Supradyn said: Tyrion said: Benim diğer account, daha samimi olsun diye yazdım. yine mi olmamış? hiç ilgilenmiyosun benimle =< Sorma bebeğim çok ihmal ettim senide `,-(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hamsilipilav said: Leadman 99'lu musun91. Ne oldu, yaşıtın mı sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hahaha 24 ayar külçe altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Orda ölen adamlar suçlu, terörist, kanun kaçağı filan değil. Aleni vatandaş. Olayı demogojiye vurmayın. Bir asker kendisine teslim olmayan herkesi vuramaz. Ne bu fps mi oynuyorsunuz. Bir dünya kuralı var o işin. Yok bana teslim olmadı, yok bana taş attı diye adam öldüren asker aleni suçludur. Bunun berisi ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Forumda tartışmalar eskiden sadece kötü oluyordu, artık seviyesiz ve kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Flameoffear said: Yok bana teslim olmadı, yok bana taş attı diye adam öldüren asker aleni suçludur. asker =/= polis Teslim olmam diyen herkesi öldüremez tabiki ona bir şey demiyorum ama kendisine sopayla saldırıp gemiden aşağı atanlara ateş açabilir sanırım ha, buna bir itirazın yoktur herhalde? Flameoffear said: Orda ölen adamlar suçlu, terörist, kanun kaçağı filan değil. Aleni vatandaş. aleni gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 isin komigi dirense sirf iyi askeri dovup, elinden silahini alip adamlara ates acarsan seni vurmiycak bi asker yoktur heralde bu galaksiyi gectim evrende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Viktor said: isin komigi dirense sirf iyi askeri dovup, elinden silahini alip adamlara ates acarsan seni vurmiycak bi asker yoktur heralde bu galaksiyi gectim evrende ahah dünyanın en iyi eğitimli askerlerine öldürmek maksadıyla sopayla saldırcan, silahı eli geçirecek kadar eğitimli olucan, ama silahı ele geçirdikten sonra 1 tane asker vuramıyacak kadar beceriksiz olucan. olm kendize gelin lan sivil ordakiler utanmasanız Bordo bereli yapcanız adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 adamınbiri said: israil askeri uyarısız gemiye çıkıp uyarı ateşi yapmadılar mı? ben öyle biliyorum çünkü daha en basindan yola cikmadan uyariyorlar, mudehale ederiz diyorlar radyoyla pek cok kez uyariyorlar siren caliyorlar once paintball gunlarla geliyorlar botlarla, mavi marmara ahric butun gemiler askerlerin cikmasina izin verip teslim oluyor mavi marmaradan ellerine gecerse botlara firlatiyorlar, borda yapmak icin gelen askerin iplerini testerelerle kesiyorlar israil askerleri helikopterle iniyor, helikopterle inen komandolarin akfasinda sandalye kirip dovup silahlarini ellerinden aliyorlar yakaladiklari komandolari esir alip alt guverteye goturuyorlar yeni gelen komandoalra ve helikoptere ates aciyorlar israil tam gaz operasyon yapip hepsini etkisiz hale egtiriyor BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWW baris icinde geldik bize ates ettiler oluyor a.k.a. http://images4.cpcache.com/product_zoom/102159174v6_480x480_Front_Color-Black_padToSquare-true.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dünyanın eğitimli askerleri hell yeahhh çok film izliyorsunuz beyler. Adamı 8 kişi denize fırlatıyorlar, adamın elinden silahını alacak kadar eğitimliler diyorsun. Ne eğitimi arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Viktor haklı gençler, gemide direnenlerden birinin resmine dikkatlice bakınca duruşundan eğitim aldığı belli oluyor gibi. Direk sivil değiller yani. Siz karar verin http://jarrodphipps.com/wp-content/uploads/2010/05/rambo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Tyrion said: Viktor said: isin komigi dirense sirf iyi askeri dovup, elinden silahini alip adamlara ates acarsan seni vurmiycak bi asker yoktur heralde bu galaksiyi gectim evrende ahah dünyanın en iyi eğitimli askerlerine öldürmek maksadıyla sopayla saldırcan, silahı eli geçirecek kadar eğitimli olucan, ama silahı ele geçirdikten sonra 1 tane asker vuramıyacak kadar beceriksiz olucan. olm kendize gelin lan sivil ordakiler utanmasanız Bordo bereli yapcanız adamları. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cb/Flotilla_injured_israeli_soldier.jpg su asker kendi kendi dovup esir almis heralde asdfasfd bari bisi bilerek konusun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 göz göre göre ağzımızın tam ortasına edecekler. bi savaşımız eksikti buyrun o da gelsin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ayrıca en başta dediğim gibi, ciddi ekonomik yaptırımlar olmadan bu yapılanlar siyasi sidik yarışından başka bir şey değil. Kendi halkından rep topluyor ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar