Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye vs israil vol 2- iplerin kopuşu

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Öldüğünde şehit olacağını ve cennete gideceğine inanan kendi varlığını milletine hediye eden insanların çoğunlukta olduğu kimselere karşı arada teknolojik uçurum yoksa savaş filan kazanamazsınız. Başlatırsınız ama bitiremezsiniz savaş yürek işidir. Zeka ardından inanç ile kazanılır. İnançlı insanları komuta eden büyük zekaların başarıları ile doludur tarihimiz. Atatürkünde dediği gibi ülke savunması dışında savaş cinayet demektir.

Konuya ilişkin ise

Türkiyeyi yönetenlerin hiçbir şekilde iradesi yoktur hele İsraile posta atacak iradesi hiç yoktur. Bunlar hükümetin iç siyasetine dış siyasetden yapılan yardımlardır. Hiçbir inandırıcılığı yoktur. İsrail Ortadoğuda Batı dünyasının güçlü bir üssüdür. İsrailin gücünü kırmak ticaret yollarını ele geçirmek ile mümkündür. Askeri anlamda üstünlük sağlansa bile dünyayı yöneten küresel para odakları İsrail devletini destekledikleri sürece hiçbir şans yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Supradyn said:

tıstıs

Ya düşündüm de, senin şu bir grup çeşitli milletten NATO askeri içinde bu mevzuları konuşup ezilip büzülmenin nedeni nedir? Ya da o askerler akılları sıra Türk askerini küçümsüyor diye sen neden aşağılık kompleksine kapılıyorsun? Hiç mi kendine güvenin yok? Hiç mi mensubu olduğun milletin askerini tanımıyorsun?

ya kanku orada highlight gülme değildi o askerler de benim ense tokat arkadaşlarımdı. mübalağa içeren anlatımın sebebi herkesin yavrusu kendine güzel demek hani. öyle oyuncak figür kapıştırır gibi olmuyo pek, dediğin para-cross yarışmaları da yıllardır yapılmıyo.
bak demiyorum özel kuvvetler askeri vasattır, özel kuvvetler candır canandır, hatta sanırım tek adam gibi fonksiyonel yapıdır tskdaki ama böyle gazlarla yok parakrosta kilidi en hızlı biz açmışız, duvarda yazı görmüşler efendim, emir gereği çocuğunu keser falan, tatava bunlar. adamın israil askeri için söylediğinden ne farkın kaldı.
ayrıca mensubu olduğum milletin askerini baya bi tanıyorum ne yazık ki. üstüne 2 de bol yıldızlı şehidim var hatta. askerin hali de içler acısı kusura bakma. daha da yazmam gayrı iyi gecelers.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

amerikan generallerinin vietnam ile ilgili 1 milyon tane kitabı var google yap bak, hepsi kahramanlık hikayesi kimse "ah keşke türk komandosu burada olaydı da bu savaşı kazanaydı" diye yazmamış :D

Bizimkiler en azından kazandıkları savaşlar üzerinden kahramanlık hikayeleri yazıyor, herifler hem savaşı kaybetti hemde öyle bir pazarladı ki filmlerle vs. gidip amerikada sorsan sokakta halk kazandıklarını sanıyor afsdf
Sosyal ağlarda paylaş

gerilla savaşına karşı sadece askeri yöntemlerin başarılı olacağını sanan yanılır, bunun türk askerinin iyi veya kötü olmasıyla alakası yok.
Zaten gerilla savaşına başvuranların da karşı tarafı mağlup etmek gibi bir amacı yok; yıpratma ve psikolojik üstünlük kurma, kamuoyu baskısı oluşturma yoluyla amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar.
Sayısı ve gücü ne olursa olsun ölmeyi göze alarak gerilla ve terör yöntemlerine başvuran kişilere karşı askeri operasyonla, dağda devriye gezerek, insansız hava aracı uçurarak falan sonuç alınamaz.
Ha tabi ki TSK'nın hataları ve zaafları olabilir ancak "terör" ün bitmemesinin sebebi bu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ombakkombak said:

amerikan generallerinin vietnam ile ilgili 1 milyon tane kitabı var google yap bak, hepsi kahramanlık hikayesi kimse "ah keşke türk komandosu burada olaydı da bu savaşı kazanaydı" diye yazmamış :D

Bizimkiler en azından kazandıkları savaşlar üzerinden kahramanlık hikayeleri yazıyor, herifler hem savaşı kaybetti hemde öyle bir pazarladı ki filmlerle vs. gidip amerikada sorsan sokakta halk kazandıklarını sanıyor afsdf

e abi biz de bitek çanakkale de gümbüdü gümbüdü gümlettik onun haricinde nerdeee ama ben lise bitene kadar mahalle maçı yapar gibi almanya yenildi diye yenilmiş sayıldık diye biliyodum 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak bi takım insanların sırf tarihimizi kendilerince daha şanlı göstermek için yaptıkları, askeriyenin propaganda için yaptıkları vs. tarihimizde olanları değiştirmez. İnsanlar dediğin şeyleri duyunca yıllarca doğal olarak tarihinden soğuyor, ters etki yapıyor ancak gerçek şu ki bizde de fazlasıyla anlatılacak öykü var öyle veya böyle. Ha sonuçta yıllarca binlerce insanı savaşmış bir millet, illa ki olacaktır sadece anlatmaya çalıştığım en azından hak edilen öyküler onlar. Vietnam olayı gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Erdoğan Gazze yolcusu
Özür dilemeyen İsrail’e karşı 5 yaptırım başlatan Ankara, ikinci adıma hazırlanıyor: Erdoğan, Mısır’dan Gazze’ye geçip gövde gösterisi yapacak

Başbakan Erdoğan, 13 ya da 14 Eylül’de Mısır Refah Kapısı’ndan Gazze’ye geçerek burada gövde gösterisi yapmayı planlıyor. Erdoğan’ın, Gazze’den önce gideceği Mısır’da, ünlü Tahrir Meydanı’nda demokrasi mesajları vermesi bekleniyor

http://www.haberturk.com/dunya/haber/665952-erdogan-gazze-yolcusu
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe, ama cidden dünyanın en iyi askeri nedir ya hu? afrikalı maya lı askerler falan olsa gerek, yoksa geri kalanının hepsi normal insan.
Böle inanırsan böle şeylere, kaybedersin. Karşında ki insana vurmaya cüret edemezsen,korkarsan dayağı yersin. E israillilerinde yaptıkları bu " abiğğ onlar 34254235 eğiitm alıyorlar " "onlar süperler uçar kaçar" demek baya abes. Ver bana bi normal tabanca, adam karşımda sabit dursun. Vurur, öldürürüm. Nokta.

Bu pers ordusunda ölümsüzler vardı, aynı olay işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...