mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HfryyYuB5r4 ilk filmin kadrosu neredeyse tamamen var. Direct to DVD değil orası güzel. İlk filmin senaristi yazıyor gene. Yönetmen Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg. Harold and Kumar serisinin yazar yönetmenleri.İlki kadar iyi olur mu bilemiyorum açıkçası. Hedef kitlesi değişecektir gibime geliyor. iyi olabilir kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hertürlü iş yapar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 american ninja, american samurai vs gibi çeşitli dandik amerikan filmlerini hatırlattı ismi bana. izlemem kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ilk filmin ismi "american pie" olduğuna göre böyle bir isim koyulması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 huun said: american ninja, american samurai vs gibi çeşitli dandik amerikan filmlerini hatırlattı ismi bana. izlemem kesinlikle. analysis fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yalnız çok önemli bir eksik var stiflers mom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 stifler's mom dahil herkes var... http://www.imdb.com/title/tt1605630/ bu arada adamlar uslanmamış halen lan yuh... http://www.youtube.com/watch?v=GPWKsDzfnUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 :)-D koşarak giderim..gerçi daha 7 ay varmış gelmesine :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1akixU65dDY - I'm Stiffler's mom. - A! I'm Jim's dad. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 (^v^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gittim gördüm 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 15 yaşınızda mısınız ya hala bunları izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 nostaljik pron olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 nostaljik tabi ya ne izlerdik american pie 1 ve 2 yi ergen iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sparkcaster said: 15 yaşınızda mısınız ya hala bunları izliyosunuz 25, evet. Pişman da değilim tüm film boyunca katıla katıla güldüm, ergenken izlerdik, cocuk filmi benzetmesi güzel olmamış. Gerçi olay tamamen zevklerin kişiye göre farklı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 İlk 3 filmi izlediydim, sanırım Jim's Dad tüm seride oynayan tek kişi, 6-7 film çektiler galiba Saw misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sparkcaster said: 15 yaşınızda mısınız ya hala bunları izliyosunuz https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485690_203689333078286_100003116635297_341028_1962925274_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 PUHAHAHHAHAHhahhhahhshashahhahahhhahhahaahhahaaaaargg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben izledim. hiç güzel değil. fragmandaki sahne filmin başında var. o kısmı komik olmuş. filmin kalan kısmında "yaşlanıyoruz ühühühü" krizine giriyorlar. hiç eğlenceli değildi. ağır çıplaklık içeren sahne var bir iki tane. sanırım "insanlar buna güler eheheheh" diye çekmişler o sahneleri ama komik değildi yani. bir köpekli sahne yok filmde anlayacağınız. ben eğlenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Sparkcaster said: 15 yaşınızda mısınız ya hala bunları izliyosunuz neyin kafasi bu merak ettim simdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar