adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yarın maça gidicem de dönüş için hiç bişey gelmiyo aklıma metroya kesinlikle binme ölebilirsin dediler korktum bostancıya dönücem maçtan sonra her türlü öneriye açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 geldiğin yoldan dön abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 metroyla dön bişey olmaz korkma. biraz ısınırsın terlersin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 metroda en fazla fortlanırsın biraz o kadar başka sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 arabayla gel VIP e parket, 15 sn sonra TEM desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Metro ile taksime doneceksen havasizliktan olme riskin var. Ben Levent'e kadar zor dayanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bon jovi konserinin çıkışında metroda ölmediysek hiçbir maç sonunda ölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Metroda bişi olmaz. Biraz sıkışırsın falan en fazla. VIP otopark bayağı iyi yalnız hakkaten direkt teme bağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 metroya girişin uzun sürer onun dışında bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 türkiye kazak maci dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Canonical said: bon jovi konserinin çıkışında metroda ölmediysek hiçbir maç sonunda ölünmez bon jovi konserinden sonra bir maç kalabalığından çok daha fazlasını taşıdı o metrolar ama bir taraftar profilini taşımadı. Kavga çıkma olasılığı bile var şike muhabbeti dönerse asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Allah belasını versin böyle stad yapanın stad mimari olarak iç dizayn olarak falan güzel de insanlar duvarların üstünden atlıyo çıkabilmek için hadi yol yapmıycan toprak kalıcak oraları bari duvarlardan biraz yık bi kapı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o konuda bende TOKİ'ye kırgınım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ben bi kere denk gelmiştim holiganlarla, metro kapıları açılınca bi defa leş gibi bira kokusu geliyor, havasızlık had safhada sonra adamlar hayvan, tezahurat yapacaz diye metroyu sallıyorlar :D. Baya da fortlandım onun dışında bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar