CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 her hesap istediği birilerine 2 tane key yollayabiliyor(sayı konusunda emin değilim) neyse işte ben bir arkadaşıma yolladım bir tane daha yollayabiliyorum sanırım.paticikten birine göndereyim keyi o da paticikten başka birine yollasın böylece herkesin keyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Öyleyse bana yollayın hadi biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ben de rica edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 @gerge messengerını yazar mısın ya da pm olarak gönderir misin?betakey göndermek için gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 varsa fazla key ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 @Aluriel attım sana key. oyun iyi ya baya. en azından çok eğlenceli. grim xeno ben yaptık 3 el falan. 5 e tamamlayalım gelen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kimde var kkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yarın geliyorum ben loxias saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bana key atabilir misiniz? ben de register olup burdan 2 kişiye yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 @gerge keyi yolladım geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Redallhoor olarak ekleyin beni oyun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Key verirseniz beşli gruba talibim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 RedallHoor said: Redallhoor olarak ekleyin beni oyun atalım sen nikin bu olduğuna emin misin ben eklemeyi denedim, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bunu daha hızlı indirebilmenin yolu yokmu ya? downloader çok yavaş ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 KEY :))) Hon'u bırakmaya değer mi bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BEN DE KEY ALAYIM LUTFEN invitelari yine burdan yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 indiremedi geri zekalı downloader hala :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fena değil ya oyun. 12-3 yaptım ilk oyunda artemis ile. ama dota/hon/lol gibi değil kontroller biraz garip geliyor başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çok az hero var ama ya sanki ya da oynadikca mi aciliyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oyunun şu an için tek kötü yanı o ya. herolar parayla veya oynadıkça kazandığın favor puanlarıyla açılıyor. 1 hero 5500 favor, her oyunda ortalama 300 400 favor geliyor, level atlayınca da 1000 favor hediye veriyor. Zeus'u açtım mesela ben. level 6'dan sonra millet en az 1 hero açtığı için oyunlar farklı herolarla dönmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Az hero var, closed beta sonuçta. Optimizasyonu beğenmedim ben oyunda. Acaip kasıyor amaçsızca. Ama zevkli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kasma yok bende ya hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 artemis op mu bana mi öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 RedallHoor said: Key alıp hesabını açan arkadaşlar, oyunun sitesi üzerinden hesabınıza ait 3 tane beta key oluyor, her hesapta 3 beta key daha var yani bilginize. bak adam ne demis 3 keyin birini bari patiye verin yokmu key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 key var mı key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar