paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 defalarca yandım her yıl illa bir kez kesin yanarım ancak vücudumda en ufak bir güneş lekesi vs yok,güneş kremi vs de kullanmam ama bebekler ve çocuklarda zaruri bir gereksinim gibi geliyor. Ayrıca şu video bana biraz reklam havasında gibi geldi.Onun yerine güneşin yoğun olduğu saatlerde denize gitme,güneş ışığının zayıfladığı vakitlerde denize git vs deselerdi daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çocukkene acaip yandım bi kere deli gibi beyazım aslında. ölürsem haber veririrm T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ha bi de UV index diye bi nane var güneşin yoğun olduuğu saatlerde çıkmadım, korunmadan yırttım gibi bişi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben de bi kez su toplayana kadar yandım. Artık kat kat krem sürmeden güeşe çıkmıyorum denize gidince. Zaten pek gidemiyorum son yıllarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sen ginger değil misin evladım? dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Abi ben çok beyazım Öyle böyle beyaz değilim, inanılmaz beyazım. Arnavut beyazıyım yani, ancak öyle ifade edebiliyorum. 2008'de kampa gitmiştik, ordaki hocalardan biri 80 kişi içinde "hey sen beyaz arkadaşım, dikkat et çok yanarsın sen" diye seslendi bana. O derece beyazım yani. 365 gün amele yanığım var zaten son 5 yıldır, denize gidip adam gibi yanamıyorum. Direk dirsek üstünden tshirt yanığı taşıyorum. Floresan ışığında bile kararabiliyor kollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben de çok beyaz ve benliyim kanserde korkulu rüyamız çok kötü video lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bone burdamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 viral lan viral, inanmayın böyle şeylere. hep kapitalizm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Zencilerin kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ginaly said: viral lan viral, inanmayın böyle şeylere. hep kapitalizm hep. sis lan kapitalizmin piyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 1000 tane kanser var. Hangi birinden koruncaksın abi sdf Bi doktor vardı bu Amerikada ünlü tvlere falan çıkıp kanserden şöyle böyle korunabilirsiniz diyodu, kendisi kanser olmuştu kimdi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mehmet özün bi fake kanser haberi olmuştu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 video diyor ki "mal gibi kanser olmayın, salak" ha mal gibi bile bile kanser olursanız salaksınız zaten. iyi bişi kanser olmanız. o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mehmet öz.yalnız o adam erken teşhis sayesinde yırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Fake miydi o? Fake değil diye kalmış aklımda.. said: Öz, Amerikan CBS televizyonunda gündüzleri yayınlanan Dr. Öz Show isimli programının ikinci sezonunun ilk bölümünde, kanser riski ile karşı karşıya olduğunu duyurdu. 50. yaş gününde yapılan tetkikler sonucunda bağırsağında bir kitleye rastlandığı açıklanan Öz, bunun bağırsak kanseri başlangıcı olduğunu bildirdi. Bu erken teşhisin hayatını kurtardığını açıklayan Öz, bu sezonki programında kanser konusuna ağırlık vereceğini ifade etti. Öz, "Eğer 60 yaşıma kadar bu kontrolü yaptırmasaydım muhtemelen o zaman bu kitle kansere dönebilirdi" dedi. Programda, Öz'ün kontrola gitmesi, kendisine sonuçların bildirilmesi hatta bağırsağı bile izleyenlere gösterildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben de fake diye hatırlıyorum emin değilim bilemedim öpt bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 BÖLÜM BENİM! ÖPÜCÜĞÜ BEN ALDIM!! BANA NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 öpt fake değil. Kanser başlangıcı bir kitle bulunmuş sorun yaratmamış o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi viral lafı ne kadar itici lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kanser viralmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sevgili 16 yaşındaki ben o silahı yavaşça yere bırak bana bak, BANA BAK LANET OLASI sakın pişman olucağın bişey ya-HAYIR! http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/04/3b/finger,gun,pistol,suicide-043bbcfeefa17e71372faeaff94a0fbf_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-NWYD0Lz1p0E/ThOEk618dWI/AAAAAAAAAVw/o9L4wZfN6rk/s1600/credits.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Dartanian said: 1000 tane kanser var. Hangi birinden koruncaksın abi sdf Yalnız şu da doğru. her bi haltın kanseri ayrı, hepsi için ayda 1 kontrole harcasak ve her biri 15 dakika sürse 1 ay geçiyo zaten. Gerçi bu daha bariz bi örnek deride olduğu için. Gidip te bağırsak kanserini yoklamıycaz heralde(gerçi diğerleri için de kontrole gitmek lazım filan diyolar genelde erken teşhis falanfilan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Düzenli olarak sağlık kontrolüne gireceksin bunu kabul ediyorum zaten de bundan korkarak gerçekten yaşanmıyo. Bi ara ağır korku yaşamıştım kanser olmaktan.Sonucunda sinirsel taşikardi yaşadım.O andan sonra korkmuyorum olursam olurum napayım mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar