Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ohhbi şişe güzelce bitti ve benimn deli gibi uykumgeldi. Şakirt değilim gençler ben şakirt rpsi yapıyorum sadece. Hadi iyigeceler
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi oturup tek başına 1 şişe içmek nasıl köylü işi günde 2şer 3 er duble keyif ala ala içicen
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Köylü işi değilde hüzünlü bence biraz.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ben bazen canım sıkılınca gidiyorum bi yerlere tek başıma içiyorum falan. Garsonlar, barmenler falan üzülüyor lan sdfa adamlar fıstık neyim getiriyor bizden abi falan diyorlar :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 maksat kafa güzel olsun bayılayım ise git 5 tane kırmızı tuborg falan al.hızlı hızlı iç al sana güzel kafa ben yalnız içmeye değil 1 şişeyi komple içmeye köylü işi diyorum sdfs
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Naaalakası var yea? İnsan tek içince niye forever alone olsun O_o Direk korurum arka çıkarım acımam :P
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bir ben sevmiyorum gibi geliyor alkolü.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Komple alkolü mü ? Benim bir arkadaşın alkole alerjisi vardı lan.
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aga bende tek içemiyorum,tek içiyosam 3-4 birada kesiliyorum midem almıyor.ama arkadaş ortamı varsa 8-9 tane gidiyor.viskide zevk meselesi ama sigarasız gitmeyeceği için en iyisini yapmışsın ama red label a para vermem ben
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 wastyrx said: Ben bazen canım sıkılınca gidiyorum bi yerlere tek başıma içiyorum falan. Garsonlar, barmenler falan üzülüyor lan sdfa adamlar fıstık neyim getiriyor bizden abi falan diyorlar :D lol aynısını yapıyorlar banada.
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Vendy said: wastyrx said: Ben bazen canım sıkılınca gidiyorum bi yerlere tek başıma içiyorum falan. Garsonlar, barmenler falan üzülüyor lan sdfa adamlar fıstık neyim getiriyor bizden abi falan diyorlar :D lol aynısını yapıyorlar banada. E abi tanışsanız ya, beraber içersiniz.
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yılda toplasan 10 günü geçmiyordur alkol tüketimim(Bu sene şu ana kadar 4 bilemedin 5 olmuştur). Hiç canım istemiyor. Hep böyle miydi? hayır ama son 4-5 yıldır böyle. Anca ortamlarda falan içiyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 maç,film, dizi vs izlerken bira iyi gidiyor. 2-3 haftada bir rakı. onun dışında dışarı çıkarsam falan yine bira genelde.
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 şunu farkettimde alkolik olmuşum ben.öyle moral bozukluğundan içtiğim çok nadirdir,genelde keyiften içerim.geçen sene sabah 8-9 lara kadar içiyorduk.yanında günde 3 pakete yakın sigara içiyordum.ramazanın ilk 10 günü hergün 4-5 bira içerek geçti sonra mide ve ciğerler dinlensin diye sigarayada içkiyede ara verdim.güzel geldi
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Lan biri di ye pamuk gibi adam demişti aklımda kalmış. Bakıyorumda hiç pamuk gibi değil ya, baya bildiğin misbon gibi.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Aluriel said: rakı al, kalan parayla da meze al
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 -Dark_Angel- said: baya bildiğin misbon gibi. asdfsa
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Red said: abi oturup tek başına 1 şişe içmek nasıl köylü işi günde 2şer 3 er duble keyif ala ala içicen Niye köylü işi aga. Sosyal içici olmak istesem gider barda içerdim ama benim gözümde içki yalnızken içilir. Tercih meselesi diyelim kapatalım konuyu :)
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 arkadaş çevresi adamın çileye kapandığını düşünüyor adam çilehaneye girip zulaları deviriyor hakikat bu arkadaşlar
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Aluriel said: maç,film, dizi vs izlerken bira iyi gidiyor. 2-3 haftada bir rakı. onun dışında dışarı çıkarsam falan yine bira genelde. ben oyun oynarken de içiyorum lan, eller dolu oluyor ama ölünce falan yudumluyorum sdfs
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yılda 2 kere alkol kullananlar doluşmuş gene başlığa. Birde önerilerle gelmişler. 100 yıl yaşam, go go go.
Öne çıkan mesajlar