Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cebimde 80 küsür lira var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bazen canım sıkılınca gidiyorum bi yerlere tek başıma içiyorum falan. Garsonlar, barmenler falan üzülüyor lan sdfa adamlar fıstık neyim getiriyor bizden abi falan diyorlar :D
Mesaj tarihi:
maksat kafa güzel olsun bayılayım ise

git 5 tane kırmızı tuborg falan al.hızlı hızlı iç al sana güzel kafa

ben yalnız içmeye değil 1 şişeyi komple içmeye köylü işi diyorum sdfs
Mesaj tarihi:
aga bende tek içemiyorum,tek içiyosam 3-4 birada kesiliyorum midem almıyor.ama arkadaş ortamı varsa 8-9 tane gidiyor.viskide zevk meselesi ama sigarasız gitmeyeceği için en iyisini yapmışsın ama red label a para vermem ben
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ben bazen canım sıkılınca gidiyorum bi yerlere tek başıma içiyorum falan. Garsonlar, barmenler falan üzülüyor lan sdfa adamlar fıstık neyim getiriyor bizden abi falan diyorlar :D

lol
aynısını yapıyorlar banada.
Mesaj tarihi:
Vendy said:

wastyrx said:

lol
aynısını yapıyorlar banada.

E abi tanışsanız ya, beraber içersiniz.
Mesaj tarihi:
Yılda toplasan 10 günü geçmiyordur alkol tüketimim(Bu sene şu ana kadar 4 bilemedin 5 olmuştur). Hiç canım istemiyor. Hep böyle miydi? hayır ama son 4-5 yıldır böyle.

Anca ortamlarda falan içiyorum.
Mesaj tarihi:
şunu farkettimde alkolik olmuşum ben.öyle moral bozukluğundan içtiğim çok nadirdir,genelde keyiften içerim.geçen sene sabah 8-9 lara kadar içiyorduk.yanında günde 3 pakete yakın sigara içiyordum.ramazanın ilk 10 günü hergün 4-5 bira içerek geçti sonra mide ve ciğerler dinlensin diye sigarayada içkiyede ara verdim.güzel geldi
Mesaj tarihi:
Red said:

abi oturup tek başına 1 şişe içmek nasıl köylü işi

günde 2şer 3 er duble keyif ala ala içicen

Niye köylü işi aga. Sosyal içici olmak istesem gider barda içerdim ama benim gözümde içki yalnızken içilir. Tercih meselesi diyelim kapatalım konuyu :)
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

maç,film, dizi vs izlerken bira iyi gidiyor.
2-3 haftada bir rakı.
onun dışında dışarı çıkarsam falan yine bira genelde.

ben oyun oynarken de içiyorum lan, eller dolu oluyor ama ölünce falan yudumluyorum sdfs
  • Yeni Oluştur...