ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Need assistance. ekim sonunda istanbulda ev tutucam, konstreyintleri vereyim: -iş gereği istanbulun hemen her köşesini gezebilirim, o yüzden semt ayrımım yok. ancak trafik anlamında sıkıntı yaşatmasın istiyorum. -ev lüks olacak, en azından bi kız geldi mi şöle bi sallansın vaay desin. -fiyat olarak eşyalıysa 2000'i, eşyasızsa 1300'ü geçmesin -içmeye ortamlara gitmek kolay olsun, taksiye gidiş geliş 100 lira bayılmayayım. en uygun yere neresi? ya da direk elinde kiralık ev olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cihangir veya harbiye/elmadağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 osmanbey. hatta üsküdar da olur lüks ev bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tip yoksa ev lüks olması lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bu fiyata Cihangir'de br oda bir salon bulursun güzel. Eğer lüks olsun diyorsan ama Üstüdar'ın uzak yerlerine gitmen gerek. Cİhangir iyidir. Farklı bir konsept zaten Cihangir, yaşamadan bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 rageye gel xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 avrupa yakası lüks ve ucuz zor sdfs anadolu yakasında batı ataşehir andromedalara falan bak.o civar binalar güzel.ama tabi araba şart onun harici cadde de güzel ev bulursun 1300 e ufak lüks evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 normal bi ev tut, farki kiza ver daha cok sallanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Etiler'in Boğaziçi kampüsüne yakın tarafları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 gypsy said: tip yoksa ev lüks olması lazım tabiCRIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 konuya dönersek nişantaşı cihangir idealdir.evinin lüks olmasına da gerek yok,evim cihangirde nişantaşında demen zaten yeterli bi lüks. Bide merak ettim,1300-2000 kiraya verebiliyosan ne iş yapıyosun sen?yeni mezun degilmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ortamlara merkezi olsun diyosan gene metroya yakın yerler mantıklı olur. etilerde falan 1300e sallayacak ev çok zor :) mobilyalı ve zevkine uygun 2000e gene zor. yeni bina lazım sana anca, ankastre mutfaklı falan temiz finishingli. anca onun üzerine 3-5 minimalist mobilyayla süsleyip düzgün bi hale getirebilirsin. muhiti ve manzarasıyla imkansız gibi o fiyatlara sallantı. ya da merkeziyetten vazgeciceksin. zaten araba yoksa avrupa yakasında olmasını tercih etmeni öneririm. anadoludan avrupaya 3-5 vasıtayla geçmek yorucu olabilir. bilmiyorum. anadoluda cadde ve fenerbahceden baska pek bi olasılık yok zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 gypsy said: tip yoksa ev lüks olması lazım tabi QES LAN QIPTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cihant said: Bide merak ettim,1300-2000 kiraya verebiliyosan ne iş yapıyosun sen?yeni mezun degilmiydin? ahah abi niye boyle fakir rage oluyorsun ufaktan ufaktan :) 2k da verir kiraya daha fazla da verir ki kendi kazanmasina gerek de yok yani o parayi. hatta parayi nasil buldugunun da bi onemi yok, o odicek yani bunun uzerinde vakit harcamaya gerek yok. araba yoksa anadolu yakasina hic bakma bile bu arada luks ev icin. avrupa yakasinda da bu fiyatlar pek luks kotasi girmiyor red'in dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 araba var. o zaman avrupayı ele diyosunuz direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yok ama yani sallayacam diye gaza gelme genel olarak istanbulda o meblağa. ha beylik düzünde falan cidden o paraya saray yavrusu alabilirsin. ama nerde oturuyosun, beylikdüzü, oluyo o zaman da. şehir içinde sallamacı ev, iyicene bi muhitte, cok eski olmayan bi apartmanda rahat 3k 4k arası derim ben. bi kısmından feragat ediceksin. ya muhit, ya merkezilik, ya bina yaşı ya da kira limiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 go go atasehir uphill court. 1+1 dayali doseli 2kya rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 aha bi de sarıyer vardı. nası unuttum. çok uzak degil şehir merkezine, siteler güvenli sayılır, trafigi cok yok, fiyat/kalite oranı hiç fena degil. sallar yani sarıyer 1 kireçburnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 synthesizer said: aha bi de sarıyer vardı. nası unuttum. çok uzak degil şehir merkezine, siteler güvenli sayılır, trafigi cok yok, fiyat/kalite oranı hiç fena degil. sallar yani sarıyer 1 kireçburnu abi 4+1 ne harem mi kuracam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Frantic said: go go atasehir uphill court. 1+1 dayali doseli 2kya rahat bulursun. mmmpfh uphill'i sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sallasın diyosun bilader sen de alla alla adfesgs. terrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne kötü tavsiyeler lan bi tarafta cihangir'in toxic evleri diğer tarafta 1+1 saçmalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tamam karı kızdan vazgeçtim, pes 2011 oynayabilen abazan ev arkadaşı arıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ıyy pazarlamacı mı olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne pazarlaması lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar