Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldboy (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Red said:

oscarlık oynamaları lzm valla

oldboyu ben izleyeli 2 ay oldu.evet geç fakat çekik gözlü sinema sektörüne yeni geçtim sdfs

umarım sıçırtmazlar

Oldoy'u sevdin mi sevmedin mi sinema severler bu kritik anı bekliyor muallakta bırakma bizi Red. vereceğin cevap ilerki nesillere yol gösterecek çok kritik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar 5 senelik filmleri reboot ediyorlar, 2 senelik filmleri bile uyarliyorlar. gereksiz bisey sonucta ama madem olacak o zaman spike lee iyi isim. "baba-kiz olayi agir gelir onu uzaktan akraba eski es dost yapalim" gibi yapabilirler. ya da mutlu sona baglayalim diye tutturabilirler. hatta "cok vahsi duruyor en iyisi keselim kanli sahneleri pg13 yapalim" bile derler lan.

ortalama bi holywood yonetmeni belki boyle salakliklari kabul edebilir ama spike lee pek kulak vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

oldboyun hastasi biri olarak, tutmaz gibi ya çok zor, oldboy sonuçta kore yapımı ve ona göre bir film, holywood cevirirse en fazla punisher gibi intikam peşinde gibi bir film olur çıkar.

izlemeyenler için spo

oldboy'un en güzel yanları, asıl adamın eve hapsedilmeden önceki şebek halleri ve sonradan abarti psikopata dönüş halleri filan bir holywood filminde olcağını sanmıyorum pek, genel izleyiciye hitap etmek için para kazanmak için sacma bişey olur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...