karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Davulcular kapınızı çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 avcunu yalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Fistan said: avcunu yalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bizim buralarda davulcu yok.birisi denemişti davulu kafasına geçirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 açın açın bütün kapıları hırsızlıktan tecavuze kadar yolu var.ben hiç inanmıyorum davulcuyum ayagına gelenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Zaybird said: bizim buralarda davulcu yok.birisi denemişti davulu kafasına geçirmişlerdi. ora nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 evde yokum kapı çalarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 çingeneler yapıyor hep bu işi, güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 "nutella yerim" said: Zaybird said: bizim buralarda davulcu yok.birisi denemişti davulu kafasına geçirmişlerdi. ora nere sancaktepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 burda da davulcu yok.Çok elitiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 evdekiler yazlığa gitti.bayram boyunca kapı filan açmam, komşular filan bayram ziyaretine gelirse uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 15 gün öncede geldiler.zenci bi velet çalmıştı kapıyı arkasında da 3-5 tane adam vardı 3 lira verip yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 benjani said: evdekiler yazlığa gitti.bayram boyunca kapı filan açmam, komşular filan bayram ziyaretine gelirse uğraşamam. aynı durumdayım çalar çalar giderler lol zaten bu davulcu olayına da karşıyım bu çağda ne davulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kaygısızlar da ramazan gitarcısı vardı. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Yarın babanne ziyaretine gidicem akşamına foçaya gidicem ehe yırtıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bizim davulcuyu motorla gezip davul çalarken gördüm ya zırnık koklatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Davulla uyanan bir allahın kulu varmı acaba? Adamlar resmen haraç topluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 karamürselidelihamdi said: kaygısızlar da ramazan gitarcısı vardı. lol ashauhauhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Geçen kapı çaldı boş bulunup açtım. Davulcu çıktı bahşiş istedi kapattım. 30 sn geçti adam dışarıdan nazikçe bağırıyor EVEEET BEKLİYORUUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ben sadece ramazanin ilk gunu duydum davul sesi. Ondan sonra guvenlik kovaladi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ramazan davulcusuna kapıyı açmayan aile ve kapıda bekleyen davulcunun karşılıklı sessiz bekleyişleri 4 saattir devam ediyor. facebook da birisi paylaşmış hoşuma gittiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 2-3 tl versen beğenmiyomu. verin gitsin ya nolcak gelenek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 beğenmiyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bozuk para verince suratını ekşitiyo adamlar. 5 senedir falan açmıyorum kapıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar