Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seccadeni al gel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah rage e gel, dokunmayın abi kılsınlar ne zararı var.
Çıkışında simit falan yiosun, böle bi aile kaynaşması güzel oluyor bayram namazları.

ayin diosunuz da, abi çıksın o zaman bi hristiyan örgütü düzenlesin böle bişi. Nolcak yani. Onuda mı aleperenler yapsın ıstıonuz lol.
hükümetin alperenlerle alakası ne onu da çözemedim biri hükümete bok atmış.

Öle bi konuşunouz ki sanki başka dinden olanı taşlıyoruz ülkede. Böle bi rage bi agresfilik almış gitmiş. Bizim evdekiler yazık, oruç tuttuğumuza pişman olduk diyorlar bu yazın, yargılayan yargılayana memelkette.

raat olun biraz yaw. rahat bırakın insaları yargıç kardeşler.
Mesaj tarihi:
Supradyn said:

Fin said:

abi şu sokakta namaz kılanları tekmeleyesim geliyor

bi denesene allanı

her aklımdan geçeni denemiyorum :P
öyle niye namaz kılıyorsunuz modunda değilim 2 sokak aşşada boş cami vardır bunlar illa gider sokaklara yayıla yayıla kılarlar hem namaz dediğin temiz bi yerde kılınmazmı pardon ama kaldırımda namaz ? genel olarak şova döküyorlar yoksa kimsenin ibadeti beni ilgilendirmiyor

ps:dötüm yemiyor bide aslında bi taksiye binip kaçabilirimde
Mesaj tarihi:
allahtan uluslararası toplum,küreselleşme,ortak pazar gibi kavramlar var.kazara bunların eline düşsek dışarıdan bi müdahale de olmasa din için kıtır kıtır keserler bizi
Mesaj tarihi:
iki sokak aşağıdaki cami de doludur genç

cumaları, bayramları hele...

yetmiyor işte. seriyoruz mis gibi tertemiz hasırları, halıları. tertemiz, açık alınlarımızı seccade ile buluşturuyoruz.

gelin tekmeleyin isterseniz.

namaz bozulmaz.
Mesaj tarihi:
öle valla...

yok efendim bahçesinde namaz kılınmazmış, yok kılana tekme atarmış da bilmem ne

sorsan özgürlükten dem vurur...

akıllı mantıklı adam gidip de namaz kılana niye tekme atmak istesin, neden adamın dinini yaşama özgürlüğüne karşı çıksın... çok saçma bi kere
Mesaj tarihi:
valla bana kalsa ne yaparlarsa yapsınlar.ister başörtüsüyle gezsinler,isterlerse şu hinduların sarıgından taksınlar zerrece umurumda degiller.ama ülkemizdeki müslümanları kendi dinini yaşamak kesmiyo.illa bi elaleme karışıcaklar,ramazanda yemek yiyeni dövecekler fln
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:

aslında ayasofya da cuma günleri namaz pazar günleri ayin olsa süper olurdu

tam bir ütopya, keşke olsa

Bir de Fatih falan demişler ama ben Fatih'in İstanbul'un fethinden önce ciddi ciddi İstanbul'u fethettikten sonra devleti Hristiyan yapmayı düşündüğünü yazan birşeyler okumuştum. Belki "ya şöyle olsaydı" tarzı birşey de olabilir de aklımda kalmış.
Mesaj tarihi:
Devleti hristiyan yapmak değilde kendi dinini oluşturmak gibi ütopik birşey, Sünni müslüman bir krallığın başında, ortodoks kilisesini ele geçirmiş, roma'yı da alıp üçünü birleştirmek gibi bir fantazisi varmış diye anlatıyorlar ama hiçbir yazılı kaynak yok, sadece avrupalı tarihçilerin teorileri var ortada
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

Longshanks said:

"nutella yerim" said:

ne cahil bir milletiz yahuv.

cehaletle ne alaka lan cahil

oku haberi oku

cehaletle aşırı sağcı muhafazakar faşist olmanın ne alakası var :D:D:D:D:D::D
  • Yeni Oluştur...