Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ahahah rage e gel, dokunmayın abi kılsınlar ne zararı var. Çıkışında simit falan yiosun, böle bi aile kaynaşması güzel oluyor bayram namazları. ayin diosunuz da, abi çıksın o zaman bi hristiyan örgütü düzenlesin böle bişi. Nolcak yani. Onuda mı aleperenler yapsın ıstıonuz lol. hükümetin alperenlerle alakası ne onu da çözemedim biri hükümete bok atmış. Öle bi konuşunouz ki sanki başka dinden olanı taşlıyoruz ülkede. Böle bi rage bi agresfilik almış gitmiş. Bizim evdekiler yazık, oruç tuttuğumuza pişman olduk diyorlar bu yazın, yargılayan yargılayana memelkette. raat olun biraz yaw. rahat bırakın insaları yargıç kardeşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Abilerden gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 seccadefest 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 cCc kafası fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 "nutella yerim" said: ne cahil bir milletiz yahuv. cehaletle ne alaka lan cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Longshanks said: "nutella yerim" said: ne cahil bir milletiz yahuv. cehaletle ne alaka lan cahil oku haberi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 said: Kadife seccademi aldım gidiyorum "Fatih reyizin Vasiyetnamesi" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 fatihin saglam ateist oldugunu soyleyen batılı kaynaklar var,trollemiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Supradyn said: Fin said: abi şu sokakta namaz kılanları tekmeleyesim geliyor bi denesene allanı her aklımdan geçeni denemiyorum :P öyle niye namaz kılıyorsunuz modunda değilim 2 sokak aşşada boş cami vardır bunlar illa gider sokaklara yayıla yayıla kılarlar hem namaz dediğin temiz bi yerde kılınmazmı pardon ama kaldırımda namaz ? genel olarak şova döküyorlar yoksa kimsenin ibadeti beni ilgilendirmiyor ps:dötüm yemiyor bide aslında bi taksiye binip kaçabilirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 allahtan uluslararası toplum,küreselleşme,ortak pazar gibi kavramlar var.kazara bunların eline düşsek dışarıdan bi müdahale de olmasa din için kıtır kıtır keserler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 iki sokak aşağıdaki cami de doludur genç cumaları, bayramları hele... yetmiyor işte. seriyoruz mis gibi tertemiz hasırları, halıları. tertemiz, açık alınlarımızı seccade ile buluşturuyoruz. gelin tekmeleyin isterseniz. namaz bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben anlamadım lan hiç burdaki insanları bu konu niye açıldı ilginç olan kısmı neresi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ayasofya normalde müze,adamlar cami yapamadılar onun derdindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 harbi mi? güzelim cami kullanılmıyor mu ya? kötüymüş haklı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 abi burda akıllı mantıklı dusunen insanlar olarak toplumun cok ufak bir yüzdesiyiz.sokaklardaki cogunluk egitim sistemi zaiyatı olarak provakasyona acık dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 öle valla... yok efendim bahçesinde namaz kılınmazmış, yok kılana tekme atarmış da bilmem ne sorsan özgürlükten dem vurur... akıllı mantıklı adam gidip de namaz kılana niye tekme atmak istesin, neden adamın dinini yaşama özgürlüğüne karşı çıksın... çok saçma bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bence de,mesela ben baş örtüsüne laf edenleri de anlamıyorum,insanların kendilerini kısıtlama özgürlüğüne zincir vuruyorlar,olacak şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 50 kişiyi geçmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla bana kalsa ne yaparlarsa yapsınlar.ister başörtüsüyle gezsinler,isterlerse şu hinduların sarıgından taksınlar zerrece umurumda degiller.ama ülkemizdeki müslümanları kendi dinini yaşamak kesmiyo.illa bi elaleme karışıcaklar,ramazanda yemek yiyeni dövecekler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ombakkombak said: aslında ayasofya da cuma günleri namaz pazar günleri ayin olsa süper olurdu tam bir ütopya, keşke olsa Bir de Fatih falan demişler ama ben Fatih'in İstanbul'un fethinden önce ciddi ciddi İstanbul'u fethettikten sonra devleti Hristiyan yapmayı düşündüğünü yazan birşeyler okumuştum. Belki "ya şöyle olsaydı" tarzı birşey de olabilir de aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Devleti hristiyan yapmak değilde kendi dinini oluşturmak gibi ütopik birşey, Sünni müslüman bir krallığın başında, ortodoks kilisesini ele geçirmiş, roma'yı da alıp üçünü birleştirmek gibi bir fantazisi varmış diye anlatıyorlar ama hiçbir yazılı kaynak yok, sadece avrupalı tarihçilerin teorileri var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 "nutella yerim" said: Longshanks said: "nutella yerim" said: ne cahil bir milletiz yahuv. cehaletle ne alaka lan cahil oku haberi oku cehaletle aşırı sağcı muhafazakar faşist olmanın ne alakası var :D:D:D:D:D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne allahmis arkadas inana inana bitiremediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar