Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 çakma bir carnival havası mı aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 oyuncu kadrosu değişmedikçe bir bok olmaz bu diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6ZytAyahsV0 http://www.youtube.com/watch?v=n-8jT0hgRP8 http://www.youtube.com/watch?v=e10bIleQ1zk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bugün çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Yaşlı sarışın gene aynı roldedir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Palyaço sinirlerimi bozdu, gece gece daha fazla katlanamıcam clown fobisi olanları şimdiden kaybetti dizi, ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 gayet güzel bir başlangıç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 İkizler (tu) müzik (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bende sevdim. çocuğun ek işi midemi bulandırdı, kadında çok korkmadı, normalde çocuk eldivenle geziyor insanlar ürkmesin diye. sirk sahibi kadında çok ezik çıktı. Şu vidyosunu izlettiği kadının olayını anlamamıştım. Meğersem hastanedeki hemşireymiş oraya gelince afyon bağımlısı oldu heralde. Palyaçonun hikayesini izleriz umarım geçen sezonki ırkçı kadın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 müzikler falanda 10 numara ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 son sezonu pek sevmemiştim bakalım bu sezon nasıl başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bölüm muhteşemdi demek ki sezon boktan bitecek :D zengin oğlan yeni favorim. ikizler de şahane. - elemanın oyuncakçıda kurmalı robotun kan izini takip ederken mankenlerin arasında duran katil palyaçoyu farketmeden önünden geçmesi ve raftaki kesilmiş kafayı farketmesi - polisler soru sorarken ikizlerden birinin tırnaklarını yemeye başlaması, öbürünün kolunu çekip durdurması - jessica lange'in kadının şovunu kıskanıp ikizleri birbirine düşürmeye çalışması bu sahnelere bittim. genel olarak da ne kadar iyiydi ya. tek falsosu ikizlerin şarkısının modern olmasıydı. onu da şarkı çok iyi olduğu için affediyorum sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 nasıl 2. bölüm izleyen var mı? Şu dizinin yeteri kadar ilgi görmemesine kahroluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ezik ikizle uyurken konuştu ya sarı kafa diğeri uyurken, sonra ezik olan ikiz birşey yaptı , ne yaptı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 masa said: ezik ikizle uyurken konuştu ya sarı kafa diğeri uyurken, sonra ezik olan ikiz birşey yaptı , ne yaptı orda? elsa sarı kafa eziğin yastığının altına bıçak koyup, "sen cicisin, meleksin, öteki pis kaka, senin yıldız olmanı çekemiyo,sen ondan önce davran" gibi bişeyler diyodu. Bu sezon güzel olcak gibi geliyo bana da. Geçen sezon failinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 meep meep ne ya :) palyacoya odaklan yonetmen gerisini bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 meep meep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çok iyiydi bu bölüm arkadaşın evinde izledim kafamda kapşon vardı. Muhabbet kuşu salınıkmış kafama konunca sıçradım korkudan, sanki kafamda yüz varmış gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu seferki o kadar iyi değildi. yazık lan şunu değilde walking dead izliyorsunuz, taş olcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ülkenizde yayına sunulmamış diyor şu vidyo.nasıl izliycez bunu https://www.youtube.com/watch?list=PLIDyzBpnfjqkucnZY6zMm_3_pE_ouNeMn&v=bggn8sxfnf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kanuni said: meep meep ne ya :) palyacoya odaklan yonetmen gerisini bosver. Fazla odaklandin be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 palyaço'yu john carroll lynch oynuyormuş onu farkedince çok sevindiydim. ama hikayesini beğenmedim. öte yandan elsa'nın hikayesi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 o kadar malzeme var yeteri kadar değerlendiremiyorlar 5 güçlü adamın "sakallı kadın< gelişmiş klitoris< tam ipnelik" geçişi çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Here Are The Clues Behind 'American Horror Story' Season 5 http://www.huffingtonpost.com/2014/11/04/american-horror-story-season-5_n_6096760.html?ncid=dynaldusaolp00000250 ipuçlarını yakalayamamıştım. güzel teoriler dönmüş. şu çok güzel mesela: said: This one proposes that the top hat may signify Operation Top Hat, a "local field exercise" that occurred in Alabama in 1953, one year after the events of "Freak Show." The operation involved the United States Army Chemical Corps testing biological and chemical weapons, mustard gas, and nerve gas for decontamination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar