Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

howMuchIPay.com


reyou

Öne çıkan mesajlar

http://www.howmuchipay.com/

tamam panige gerek yok,
cunku bole bi site yok :D

ama yine aylik site sendromum geldiginden
bole bisi aklima geldi,

simdi bu siteye girip uye oluyosunuz
sonra aylik harcamalarinizi isterseniz
tekrarlayan bir bicimde otomatik olarak ekliyosunuz
iste internet su kadar, su faturasi bu kadar diye
yada harcadikca manual olarak giriyosunuz,
iste bugun hatunu yemege cikardim 50 lira gitti fln diye,

her ay sonu size mail gonderiyo bu ay bu kadar harcadiniz,
gecen aya gore bu kadar harcadiniz fln diye.

kimse kullanmaz dimi lan bole bisiyi?
(ters piskolojiden gidelim bari :D

gerci kredi karti ekstreleri geliyo fln ama
multiple karti olanlar yada surekli cash
harcayanlar icin alternatif bi tracking olabilir mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

ha bi de leaderboard koyup facebook'u entegre et ki aramızdaki fakirleri fişleyelim zsdsf


çok doğru bişey demiş burada. bu işi alıp göterecek olan sistem şu olur,
yapılan harcamaları aynı zamanda alınan mal/hizmetle entegre edersen, bi süre sonra belli bi database oluşur. bu database ne işe yarar, bi mekana giderken ne kadar hesap ödeneceği, ya da bilmemne ürününün en ucuza nerede bulunabileceğini bilmek çok güzel olur. aynı zamanda location belirtme gibi, 'alivelikonya has just paid 120 TL in the house cafe' özelliği de olursa tadından yenmez. unutmayalım ki türkiyede sosyal medyanın lokomotifi görgüsüz zengin piçleridir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baya bir site var bu sekilde. farklı bir konsept yarat bence ama burada en büyük sorun dogru bilgiler girilip girilmeme durumu ve bunların dogrulanmasi.

https://www.mint.com/ var atiyorum en bilindik.

benim aklıma işte böyle personal goal eklemeli bir leaderboard sistemi gelmişti. böyle sosyal network'lere de bağlı çalışarak diğer arkadaşlarından hangisi finansal hedeflerini gerçekleştiriyor, hangisi geride hangisi daha ileride daha iyi para biriktiriyor gibi bilgiler verecekti sana. hedefinden uzaklaştığında da böyle uyarı verecek vs. burada da ikinci bir durum devreye giriyor. insanlar bu şeyleri gerçekten paylaşmak ister mi ? mesela ev aldı veya ev için kredi aldı bu sefer arkadaşları adamın büyük bir borç altına girdiğini görüyor. bu paylaşılabilecek ya da paylaşılmak istenen bir şey mi ? bunlar kafama takıldıydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir ekstra bilgi de, banka hesaplarını otomatik bağlama durumu için anlaşmalar fln yapman lazım bu durum sakat işte Türkiye'de. Amerika'da sistem kurulmuş ve zaten bankaların şifreleme sistemleri Türkiye'ye göre daha basit. Bizdeki sitelerde çok fazla güvenlik önlemi var.

bir diğer durum ise, böyle bir şey üzerine çalışmaya başlamış bir banka var dedikodusu aldım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mint.com u gordum bende, yalniz isi o kadar abartmayi dusunmemistim hic, cunku tek basima o kadar detayin icinde kaybolurum ki bankalar bana sieeeee diye aninda ceker, bide riskli kendi acimdan arada birinin kredi karti bilgilerini snifflerler fln is bana patlar :D

ben daha amator ogrencilere, ev hanimlarina fln yonelik bisi dusunmustum, ole $a$ali grafikler, sabanci holding istatistikleri gibi seyler olarak aklima gelmemisti :) yani basit anlamda kagida kaleme yazar gibi light bi tracking olacakti/

nese ben kendim yine igrenc design yetenegimle bisiyler yapmaya calisiyim, eger design ve android app konusunda projeye ortak olmak isteyen arkadaslar olursa bana ozelden ulasabilir, skype fln yapip aramizda sevimli bi proje ortaya cikarabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...