Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burun tıkanıklığı

mightee

Öne çıkan mesajlar

benimde var kronik sinizütten kaynaklanıyor demişlerdi zamanında.
gerçi bendeki ağır bi durum değil bi deliği tıkayıp şiddetini ölçmeye çalışınca farkediyorum tıkalı olduğunu bir de sabahları tıkanıyor ardından açılıyor. sanırım kafamın konumuyla ilgili

otrivine kullanıyorum arada bağımlılık yapıyor dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

mightee said:

yani adamlar tuzlu suyu mu kakalıyolar 20 - 30 liraya ? : )

sürekli tuzlu su yaparsam yan etkisi olur mu peki ?

en azından rahat uyumak istiyorum.

yok hci bileşikleri, klorür bileşikleri de var otrivine tarzı şeylerin içinde, devamlı tuzlu su yapsan etkisi olur sanırım, kılcal damarlara zarar verir çok uzun süreli kullanımda.
tuz kendi başına çok pislik bi madde zaten, direk aşındırıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı sorun bende de var,gec fark ettim ben bunu,gelecek ocak veya yazın ben de kırdırmayı dusunuyorum burnumu solunum yolu tam acılsın dıye ve artık olarak benım bunyem alerjık,ornegın bira icemiyorum direk tıkıyor burnu ve ertesı sabah zombi gibi uyanıyorum dusuk debili oksijen aldıgımdan,sana tavsıyem adam gıbı doktora gozuk artık spor yap,solunum yollarına cok ıyı gelır spor
Sosyal ağlarda paylaş

spor yapmaya çalıştığımda hemen yoruluyorum, hatta bi doktor ciğerlerimin tam kapasiteyle çalışmadığını söylemişti doğru düzgün nefes alamadığım için.

burda ben bi doktora gideyim en iyisi. ama anı kurtaracak bigiler için teşekkürler. tuzlu suyu artık çok ihtiyacım olduğunda kullanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli alerjin mi var yav? hani böyle şeyler ilkbaharda falan olur genelde o yüzden diyorum
ben de bu sene yaşadım onu, otrivine ile atlattım, baya 2-3 ay falan kullandım her gün, bağımlılık da yapmadı haziranın ortasından beri 2 kere filan lazım oldu sadece.
yani yanlış anlama "bağımlılık yapmıyo koy götüne" demiyorum, ben de herhangi bi bağımlılık durumu olmadı diyorum, sen de nolur bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...