mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yani adamlar tuzlu suyu mu kakalıyolar 20 - 30 liraya ? : ) sürekli tuzlu su yaparsam yan etkisi olur mu peki ? en azından rahat uyumak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 benimde var kronik sinizütten kaynaklanıyor demişlerdi zamanında. gerçi bendeki ağır bi durum değil bi deliği tıkayıp şiddetini ölçmeye çalışınca farkediyorum tıkalı olduğunu bir de sabahları tıkanıyor ardından açılıyor. sanırım kafamın konumuyla ilgili otrivine kullanıyorum arada bağımlılık yapıyor dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 mightee said: yani adamlar tuzlu suyu mu kakalıyolar 20 - 30 liraya ? : ) sürekli tuzlu su yaparsam yan etkisi olur mu peki ? en azından rahat uyumak istiyorum. yok hci bileşikleri, klorür bileşikleri de var otrivine tarzı şeylerin içinde, devamlı tuzlu su yapsan etkisi olur sanırım, kılcal damarlara zarar verir çok uzun süreli kullanımda. tuz kendi başına çok pislik bi madde zaten, direk aşındırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi aynı sorun bende de var,gec fark ettim ben bunu,gelecek ocak veya yazın ben de kırdırmayı dusunuyorum burnumu solunum yolu tam acılsın dıye ve artık olarak benım bunyem alerjık,ornegın bira icemiyorum direk tıkıyor burnu ve ertesı sabah zombi gibi uyanıyorum dusuk debili oksijen aldıgımdan,sana tavsıyem adam gıbı doktora gozuk artık spor yap,solunum yollarına cok ıyı gelır spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 spor yapmaya çalıştığımda hemen yoruluyorum, hatta bi doktor ciğerlerimin tam kapasiteyle çalışmadığını söylemişti doğru düzgün nefes alamadığım için. burda ben bi doktora gideyim en iyisi. ama anı kurtaracak bigiler için teşekkürler. tuzlu suyu artık çok ihtiyacım olduğunda kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 benim abim bir operasyon geçirdi (sinüs) polip(yanlış yazmış olabilirim) oluştu adamda daha da bok oldu ağızdan nefes almaya devam anlıcağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 sürekli alerjin mi var yav? hani böyle şeyler ilkbaharda falan olur genelde o yüzden diyorum ben de bu sene yaşadım onu, otrivine ile atlattım, baya 2-3 ay falan kullandım her gün, bağımlılık da yapmadı haziranın ortasından beri 2 kere filan lazım oldu sadece. yani yanlış anlama "bağımlılık yapmıyo koy götüne" demiyorum, ben de herhangi bi bağımlılık durumu olmadı diyorum, sen de nolur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 nasıl bir alerjiymiş o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 alerji de değil demekki, mevsimlik bi problem değil çünkü. sürekli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 sinüzittir o arkadaşın haberi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 toz alerjisidir bende de var.sürekli hava alan ortam lzm.evdeykenhep tıkalı burun etleri şişiyor cunku.aldırcam bende burun etimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 tozdan olsa dışarda tıkanmazdı. dışarda da tıkalı lanet şey. ben burnumu komple aldırsam anca öyle rahatlarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bi allahın kulu da sümkür dememiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nazoster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 knox said: benim abim bir operasyon geçirdi (sinüs) polip(yanlış yazmış olabilirim) oluştu adamda daha da bok oldu ağızdan nefes almaya devam anlıcağınız. polıpınde operasyonu var :) polipleri aldırsa bu seferde konkalarda iltahap oluşabilir tabi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ama onunda operasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ayni durumdan muzdaribim. baharda katlanilamaz hale gelir, diger mesimlerde idare eder durumdadir. yapacak pek birsey yok. ruzgari az, yagmuru bol bir iklime yerles, bir nebze rahatlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Aroma Terapi denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bende de var aynı dert sanırım gözüme de vuruyor. gözüm de kızarıyor falan. hep tıkalı lan takoz gibi başım da ağrıyo çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 khalad said: sinüzittir o arkadaşın haberi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 dayayın nasonex i,nefis bi ilaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 okyanus suyu sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 otrivine nası açmıyor ya.. ben otrivine sıkınca 3 kişilik hava tüketiyorum. 10 saat falanda açık kalıyor. polene falan alerjim var, ilkbaharda hayatımı kurtarıyor. nefes almamak cok sorun degılde, bellı bı sureden sonra deli baş ağrısı yapıyor bende burun tıkanıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bu arada amma çok bu durumdan şikayetçi varmış asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar