Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

Bende garip şekilde Antalyaspor coştu 1. sırada şu anda, Necati sırtlıyor, ama son 1-2 haftadır puan kaybediyorlar, gidici gibiler, ikincilik habire el değiştiriyor fenerle benim aramda, Balta kırmızı kart görünce 3-0 çaktı fener derbide, rövanşa bileniyorum.

Sezon başında defansif pozisyon çalıştırdım takıma, ilk 9 hafta gol yemedim. Sonra Mehmet Topal 3-4 aylığına sakatlanınca ben de ofansa döndüm şu aralar atıyoruz, yiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun kolay olmus galiba.

Serveti satip yerine Aykut Demir ve Olcani aldim.

Mersine ve Antalyaya 4 er tane, Ankaraya 5, Sivasa 3 attim. Tek Bjk ile 3-3 kaldim onda da Simao deli duran toplar kesti yumurtladi Muslera.

4-2-3-1 oynatiyorum.

Savunmada Balta, Ujfa, Aykut, Eboue
Orta ikilide Felipe Melo ve Selcuk. Melo defansif, Selcuk Box to Box oynuyor.
Onde Olcan, Engin, Sercan.
Ileri ucta poacher Baros.

Takim nefes aldirmiyor, Sercan ve Olcan Barostan fazla gol atmis olabilir.

Bir de alabiliyorsaniz Genclerden kapin Aykut Demiri. Herif baya iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

Ya beyler ileri koşu yaptırıyorduk ya taktik ekranında ileri doğru ok çıkıyordu, sağ tuşla ileri çekerek yapıyorduk değil deniyorumda olmuyor,nerede hata var :S

O özellik kalktı artık..Tek tek ayarlaman lazım onları,mesela cut inside,hug touchline gibi komutlarla yapıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

feci şekilde sakatlık ve ceza sorunu yaşıyorum, anlamadım gitti, baros 6 ay topal 6 ay sakatlandı mesela.

an itibariyle takımda sakatlar:

hakan, eboue, riera, baytar, çolak, elmander, sercan, baros

cezalılar:

sabri kazım servet

adam kalmadı takımda, forvet zaten hiç kalmadı, ne halt edecem bilmiyorum, saçmalık resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

haa tamam, traininge hiç dokunmadım, standart

bu arada Sabri'ye udinese 5m € veriyo, satsam mı kararsızım.

5m için değmez. Türkiye'de eğer büyük takım çalıştırıyorsan her sezon şampiyonluk garanti. Gelen gelir yeter sana. Sabri iyi alternatif, kadroda bulunması daha iyi olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...