Nomak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Megapack yüz paketinin malum dosyası var elimde 98klık cut face var isteyen varsa özel mesaj atsın. /edit 22 liglik logo packde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Orjinali olupta oynayamayan var mı şu anda game is not available please try again later diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Luriel said: Orjinali olupta oynayamayan var mı şu anda game is not available please try again later diyor? Oyuna gel özelliklerden yerel dosyalara gel içerik dosyalarını doğrula de sonra güncelleme gelmiş yada eksik dosya var ondan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 mod spor oyunlarını sallamıyor diye çoşmuşsunuz iyice. şu andan itibaren crack muhabbetine devam edenlere bölümden uzaklaştırma gelecek. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DUR DUR komut neydi .forgivemysins regards :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 i.b.b sadece bende mi çoştu adamlar zirveden inmiyor. 4 beraberlik 2 malubiyeti var. Webo ile doka modureirea toplam 27 gol 19 asistleri var. 22. hafta bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bendede çok iyiler lider değiller ama o efsane 2 li çok can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gerçekte de öyle olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 limited defender servet coştu 31 yaşında 8.5m euroya psg ye sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bende garip şekilde Antalyaspor coştu 1. sırada şu anda, Necati sırtlıyor, ama son 1-2 haftadır puan kaybediyorlar, gidici gibiler, ikincilik habire el değiştiriyor fenerle benim aramda, Balta kırmızı kart görünce 3-0 çaktı fener derbide, rövanşa bileniyorum. Sezon başında defansif pozisyon çalıştırdım takıma, ilk 9 hafta gol yemedim. Sonra Mehmet Topal 3-4 aylığına sakatlanınca ben de ofansa döndüm şu aralar atıyoruz, yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 1. sezonu bitirdim 2 sorum olcak, birincisi bu Servet'i satmayı nasıl başardınız bildiğin bnm elimde patladı adam kovaladım takımdan... 2. de buna benziyor hiçbişekilde oyuncu satamıyorum Baros'u satışa çıkardım alan yok bende mi bi hata mı var,yoksa oyun mu bozuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Oyun kolay olmus galiba. Serveti satip yerine Aykut Demir ve Olcani aldim. Mersine ve Antalyaya 4 er tane, Ankaraya 5, Sivasa 3 attim. Tek Bjk ile 3-3 kaldim onda da Simao deli duran toplar kesti yumurtladi Muslera. 4-2-3-1 oynatiyorum. Savunmada Balta, Ujfa, Aykut, Eboue Orta ikilide Felipe Melo ve Selcuk. Melo defansif, Selcuk Box to Box oynuyor. Onde Olcan, Engin, Sercan. Ileri ucta poacher Baros. Takim nefes aldirmiyor, Sercan ve Olcan Barostan fazla gol atmis olabilir. Bir de alabiliyorsaniz Genclerden kapin Aykut Demiri. Herif baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ya beyler ileri koşu yaptırıyorduk ya taktik ekranında ileri doğru ok çıkıyordu, sağ tuşla ileri çekerek yapıyorduk değil deniyorumda olmuyor,nerede hata var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Sol kanat için adam arayanlar için ucuz ve kaliteli önerim. Emiliano Armenteros sevilla'dan 475k gibi bi fiyat ile aldım gayette güzel performans veriyor. fernando gago da 2. sezon 3m dolara alınabiliyor, orta saha rahatlıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu oyunda şans bir türlü yüzüme gülmüyo benim oyuncular daha kaliteli taktik daha iyi adamların 3 katı şut çekiyorum yine yeniliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Fitbol tanrıları seni sevmiyor demekki, kurban kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Hele fm 2011 de bi maç denk gelmişti ss ini almıştım bulursam koyayım ben 30 şut adamlar 1 şut maç 3-3 bitti maç 2 tane kendi kaleme attım adamların diğer golde penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Nomak said: Ya beyler ileri koşu yaptırıyorduk ya taktik ekranında ileri doğru ok çıkıyordu, sağ tuşla ileri çekerek yapıyorduk değil deniyorumda olmuyor,nerede hata var :S O özellik kalktı artık..Tek tek ayarlaman lazım onları,mesela cut inside,hug touchline gibi komutlarla yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Allah allah ben gördüm abi okları 2012'de öylesine takım açıyordum test için bir ara yaptım eminim yani ileri ve geriye koşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 feci şekilde sakatlık ve ceza sorunu yaşıyorum, anlamadım gitti, baros 6 ay topal 6 ay sakatlandı mesela. an itibariyle takımda sakatlar: hakan, eboue, riera, baytar, çolak, elmander, sercan, baros cezalılar: sabri kazım servet adam kalmadı takımda, forvet zaten hiç kalmadı, ne halt edecem bilmiyorum, saçmalık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 training'i düşürüyosunuz di mi sezon başlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 evet, very highle başladım şu anda average Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 match preparation ile trainingi karıştırıyosun sanırsam traningi kısman lazım sakatlıkların azalması için, match preparation trainingin bi kısmını spesifik bi amaca atıyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 haa tamam, traininge hiç dokunmadım, standart bu arada Sabri'ye udinese 5m € veriyo, satsam mı kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Rewendor said: haa tamam, traininge hiç dokunmadım, standart bu arada Sabri'ye udinese 5m € veriyo, satsam mı kararsızım. 5m için değmez. Türkiye'de eğer büyük takım çalıştırıyorsan her sezon şampiyonluk garanti. Gelen gelir yeter sana. Sabri iyi alternatif, kadroda bulunması daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar