poopla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.sega.com/fm2012/ Uykular Kaçsın. tunch said: Gazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 açıldıydı yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 YEAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fmportal'da kaleciyi penaltılarda yönlendircez falan yazıyo ağır troll heralde yazanlar. yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Yok o troll, oyungezer forumlarında biri yazmıştı tee zamanında, oyun sektörününün casual playerlara yönelmesine nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Yenilikleri hiç beğenmedim çok az ve yazdıklarının yarısıda çöp fm'de son 2-3 yıldır Pes gibi biz kralız aynı oyunu sürsekte yediririz millet'e kafasında heralde. Böyle giderlerse Fifa gibi biri elbet geçer fm'i diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 adamlar her sene bir ay daha ileri mi atıyo çıkış tarihini bana mı öyle geliyo? ekim mekim gibi çıkardı normalde, olmadı gecikir kasım olurdu, şimdi noel öncesi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bizim şike sonucunu bekliyorlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Abi evet gittikçe ileri atıyorlar tarihi,ulan nasıl bir oyun ki bu 1 sene de sadece 2-3 özellik ekleyip database update ediyorsun ama gene de geç çıkarıyorsun.Çıkar şlunu ekim-kasım arası.aralık 15-20 de anca çıkar oyun bizi de fitil eder.Hayret bişey ya gerildim gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 geniş takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 1-2 yeni özellikj eklemekle kalmıyorlar ama, orada yazmıyor da maç motorunu falan oyun dinamikerlini sürekli düzeltmeye çalışıyorlar. Onlara ayar çekmek de çok uzun sürüyor haliyle. Ha bu kadar geç çıkması her türlü anlamsız, o kadar çok satıyorken al 2 tane daha coder, daha hızlı çıkar oyunu yani. Ama oyuna büyük yenilikler getirmeseler de değiştiriyorlar ve genellikle de geliştiriyorlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nilep tamam da bunu daha hızlı yapmaları lazım,yani bu kesinlikle bir özür değil 0 dan yaratılan bişey yok süreli debug ediyor adam.Update yapıyor...geriyo benim FM artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ya sev yabadabadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ligler başlıyo ağustosta bunlar çıkarıyo kasım aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 21 ekim tarihinde oyun piyasada olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 steamde preorder açılmış sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 İyi de olsa kötü de olsa aldım artık kaçarı yok :) pek bi yenilik göremedim ama bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 haha senelerdir "az yenilik ekliyosunuz" diye kızıyodum , bu sene yenilik bile yok. hoş türkiyedeki yabancı muhabbetine çok oynayasım var beşiktaşla bi kariyer , o yüzden "alırım" ama , ne kadar dayandırır bilmiyorum. geçen seneki oyunda sezon bitirmemiştim sanırım , o kadar gına gelmiş artık aynı oyunu oynamak senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gerizekalı SI fm live üzerine biraz daha çalışsaydı, adamlar gitti kazancın azlığından (zarar yok dikkat) güzelim oyunu kapattılar. single fm dönemi ne kadar yenilik yaparlarsa yapsınlar bitmek üzere, oynayan kitlenin yarısından çoğu cm 2 ve 3'ü de oynamış olan kitledir eminim. hızla büyüyen yeni konsol nesli ve bu oldschool insanların da artık baymasıyla patlar fm birkaç yıla kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Release date: 21 October Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 mascio said: 21 ekim tarihinde oyun piyasada olacakmış hadi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Silphatos said: oynayan kitlenin yarısından çoğu cm 2 ve 3'ü de oynamış olan kitledir eminim. hızla büyüyen yeni konsol nesli ve bu oldschool insanların da artık baymasıyla patlar fm birkaç yıla kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar