Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

1-2 yeni özellikj eklemekle kalmıyorlar ama, orada yazmıyor da maç motorunu falan oyun dinamikerlini sürekli düzeltmeye çalışıyorlar. Onlara ayar çekmek de çok uzun sürüyor haliyle. Ha bu kadar geç çıkması her türlü anlamsız, o kadar çok satıyorken al 2 tane daha coder, daha hızlı çıkar oyunu yani. Ama oyuna büyük yenilikler getirmeseler de değiştiriyorlar ve genellikle de geliştiriyorlar hep
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
haha senelerdir "az yenilik ekliyosunuz" diye kızıyodum , bu sene yenilik bile yok.

hoş türkiyedeki yabancı muhabbetine çok oynayasım var beşiktaşla bi kariyer , o yüzden "alırım" ama , ne kadar dayandırır bilmiyorum.

geçen seneki oyunda sezon bitirmemiştim sanırım , o kadar gına gelmiş artık aynı oyunu oynamak senelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

gerizekalı SI fm live üzerine biraz daha çalışsaydı, adamlar gitti kazancın azlığından (zarar yok dikkat) güzelim oyunu kapattılar. single fm dönemi ne kadar yenilik yaparlarsa yapsınlar bitmek üzere, oynayan kitlenin yarısından çoğu cm 2 ve 3'ü de oynamış olan kitledir eminim. hızla büyüyen yeni konsol nesli ve bu oldschool insanların da artık baymasıyla patlar fm birkaç yıla kalmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...