Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bildiğin golü yedi şerefsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 fuck off mu dedi orda ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 TD)Pentagram said: knox said: TD)Pentagram said: burak defol lütfen kapak sdsfsdgse GOL YOK SANA KAPAK caps falan sakin ol /topic boru gibi golu vermedi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 arda buraka net 4 tane gollük pas attı maç başından beri adam net kazma uçarak kaçarak ittire ittire gol atması bişi degiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Allah belanı versin hakem nizami golü göz göre göre yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bi tane bira içtim daha, ama noluyor? anlamadım olayı ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 1.mi olacaksınız şerefsizler neyin futbolunu oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 burak atti diye vermedi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oha sabri üst üste iki düzgün orta kesti kariyerinde ilk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 dakika 82 adamlar cezasahasında 7 kisi bekliyor bizden 2 kisi var icerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 milli takımın forveti umut ve burak ya kanser olmamak elde değil adamlar 90 dakkada bi gol atacaklar diye adamı öldürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gerekçe faul mü acaba ya ben hala anlamadım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hayır ben şeyi anlamıyorum, 3'e 1 yakaladıkları pozisyonları bile değerlendiremeyen, tehlike bile yaratamayan adamlara karşı niye halen geride toplanıyorsun, yüklen kaleye işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 buz gibi gol gitti ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Abi bizim takım şu haliyle sahaya düz sopa diksen berabere kalır bu ne lan. Burak mı bizim forvetimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Takımın artıları: - Takımın eksileri: Maç yerine pes 2012 demo oynuyorum.O derece sıkıcı bi de basket izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu burakı bu takıma alana sövmek lazım. trabzonla 2 gol attı kendini şevşenko sandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bir trabzonsporlu olarak, Burak ve Umut tan forvet mi olur ya :) Ben iki 3 yıldır forvetimiz yok diye bas bas bağırıyorum , milli takım bizim oyuncularla çıkıyor. Allam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 buraktan daha iyi bir penaltıcı yokmuydu allah aşkına bu takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sabrinin orta ahahahah o değilde hakan balta takımın en satan adamı resmen herif 0 risk mustafa sarptan ögrendiler.al ver saklan al ver asaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 burak'tan faydalanırdık o hırsı ve kondisyonu ile ama tek forvet oynamak ... Umut ya, çok garip bir adam. Atınca harika goller atıyor da gol atmadığı zamanlarda tam bir balta ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 umut daha topa vurmaya alışcak kalenin nerde oldugunu ögrencek falan sonra gol atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 genc semih yok muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Aslında Arda - Umut - Burak çıksak çok daha etkili olurduk forvet hattında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar