EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 deutschland, deutschland uber alles !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8C2QsqYqtKA&ob=av3e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çok kötü oynayıp karambole onlar gibi golü bulduk,umarım tüm maçlarımız böyle olur.düşe kalsa şansa kupaya uzanırız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bu dursun surda mokoko said: volkanın yanına yaklaşan kaleci yok tr'de. dunyanın en iyilerinden volkan bu gayet net. son frikikde 9.15 i ayarlayan hakemende bıraksın futbolu yada bir zahmet su teknolojiyi kullanın arkadasın o nasıl 9.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o4everozgun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ft döneminde bile daha iyi oynuyorduk.ben hayatımda bu kadar kötü oynayan milli takım görmedim.selçuk u oyuna almasınında amacını anlamış değilim nasıl bir mantıktır lan o. umarım en yakın zamanda defolup giderde kurtuluruz şu hiddink ve oğuzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oldun said: bu dursun surda mokoko said: volkanın yanına yaklaşan kaleci yok tr'de. dunyanın en iyilerinden volkan bu gayet net. son frikikde 9.15 i ayarlayan hakemende bıraksın futbolu yada bir zahmet su teknolojiyi kullanın arkadasın o nasıl 9.15 iyide volkan gayet iyiydi ve iyidir her türlüde yediği gol bizim attgımız gol gibi bir şey 100 kere vursan anca girer burak'ın Fener'in şampiyonluğu götürdüğü gol gibi attı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şu Almanya'da da Mesut ve kaleci nooyer dışında sıradışı bi oyuncu yok bana sorarsan, gayet düz adamlar. Klose falan oynuyo hala. Ama adamlar bi şekilde hızlı oynuyolar, tıkır tıkır. Bizim ortasahamız daha yetenekli ama oyun oynayamıyoruz. Hiddink gibi üst seviye bi TF var yine olmuyo. Şu Oğuz hakkaten bi gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 o istediğin yerde dursun. dünyanın en iyi 10 kalecisinin arasına girer volkan. 2-3 senedir saçma sapan hataları da kalmadı, cillop gibi adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 almanya da Mesut gerçekten fark yaratıyor ancak, adamlarda meşhur alman disiplini fazlasıyla mevcut puan kayıpları yok sanırım grup da, birde bir ben mi beğeniyorum bu Müller'i :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 volkandan başka yok yalnız.biara cenk vardı oda habire sakatlandı oda pert oldu.adam gibi kaleci yetiştiremedik rüştü den sonra.keko rüştü engin onu yetiştirdi o bir kişiyi yetiştiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oha onur bir sakatlanınca herkes unuttu mu çocuğu? Volkan'ın sakatlığında da kale güvende ya merak etmeyin. Onur Kıvrak iyileşince kulübedeki yerini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi bi kaleci o kadar sakatlanırsa hayır mı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 TD)Pentagram said: volkandan başka yok yalnız.biara cenk vardı oda habire sakatlandı oda pert oldu.adam gibi kaleci yetiştiremedik rüştü den sonra.keko rüştü engin onu yetiştirdi o bir kişiyi yetiştiremedi. Cenk'i o yetiştirdi, yetiştiriyo da, iyi kaleci olacak bence Cenk. Volkan her an sinirlenip rakibe dalıp kırmızı kart + penaltı yaptırma potansiyeli olan bi kaleci benim gözümde. Ben olsam Onur'u oynatırım, ama sakat tabi. sleepingdeath said: almanya da Mesut gerçekten fark yaratıyor ancak, adamlarda meşhur alman disiplini fazlasıyla mevcut puan kayıpları yok sanırım grup da, birde bir ben mi beğeniyorum bu Müller'i :S İşte meşur disiplin falan dediğin takım oyunu. Topsuz koşular yapıp pas alıyo herkes, nereye atıp nerde durucağını bildiği için tıkır tıkır tek toplarla oynuyolar. Bir de genel olarak hep hızlı adamlar orta saha ve forvetleri ağır adam hiç yok. Bizim Arda topu ezip sağa sola bakınana kadar adamlar 3 atak yapıyo. E bu anlayışı getirecek olan da TD. Löw'ün yaptığını Hiddink ve Oğuz yapamıyo, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dün maçta bi türk milli takımından beklediğin herşey vardı. olmayacak gol at, 1-0'da kanser et, olmayacak gol ye, penaltıyı kaçır, golün verilmesin, yanlış anons yaptır, sahaya adam girsin, kırmızı gör, son dakikada maçı çevir... maç da burak yılmaz'ın maçıydı. kaçırdığı penaltı, attığı kendinden beklenemeyecek gol, kafasını yarıp frikik alması, verilmeyen golü. kırmızıyı da selçuk inan değil o görse tam olurdu. selçuk'un yaptığı da nasıl bir amatörlüktür belli değil tabi. o değil de gökhan töre'yle fenerbahçe ilgileniyomuş. totem yaptım belki ilgileniriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 o değil de gökhan töre cidden sağlam adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://oi53.tinypic.com/fc5u93.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu resmi bize betimlermisin masq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Gökhan Töre'nin Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum. Adam zaten şuan Almanya'nın gözde oyuncularından ki o adam da büyük takımlarda oynamayı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bizim takıma fazla hızlı geliyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 alman oyuncuların hemen hemen hepsi gayet mevkisine göre teknikler (teknikten kastım topu en hızlı sekilde ve en düzgün sekilde kontrol etme) zaten o sayede tıkır tıkır oynuyorlar. Selcuk sahin sabri servet gibi adamlar daha topu kontrol ederken aslında gol yediriyorlar takıma. Türk oyuncuların cogu daha topu durdurmayı bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 türk oyuncuların bilmediği şey ne yapmaları/yapmamaları gerektiği. pozisyon bilgisi sıfır. nereye koşacağını nereye pas atacağını nerede sorumluluk alıp nerde riske girmemesi gerektiğini bilmiyor hiç biri. kondisyonlar yerlerde zaten. gerçi türk seyircisine göre oynuyor adamlar haklı, orta sahada basan, yalancı koşularla oyunu açan topu takım arkadaşına kazandıran adamlara hiç prim verilmiyor, bu ne ya gol atamıyor bu takoz diyip gönderiliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar