Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011- Sonbahar

walkie

Öne çıkan mesajlar

Konuda adı geçen bütün animelere aç gibi saldırıp izliyorum eheh. Daha fazla tavsiye lazım. Başladıklarım şunlar;

Persona4, pek sarmadı ama güzel gibi de, izlemeye devam edicem sanırım.

Maji de Watashi ni Koi Shinasai bayağı güzelmiş, sevdim.

Mirai Nikki güzel başladı ama vasat gibi de. Gerçi tam vasat gibi değil de böyle derin konu yapmaya çalışmışlar yetememişler gibi bi havası var, onun haricinde güzel.

Ben-to vasat ama güzel gibi de. Genel olarak çok durağan olmuş ama bazı kısımları bayağı eğlenceliydi.

Tabi hepsinden anca 1-2 bölüm izledim, 4-5 bölüm izlemeden kesin bi yorum yapmak zor bayağı. Ama şimdilik hepsini takip etmeyi planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

guilty crown;

animasyon, çizimler ve müzikler falan iyiydi de;

-shu yu beraberinde götürmemeleri, shuyu sorguya almamaları

-üstlerini aramamaları

-kıza işkence yapmamaları

-5 dakika bile muhabbet etmediği kızın yardımına ölümüne koşan fag protagonist

-özgür olmayan japonya, başkaları tarafından yönetilen halk, özel güçler, direnişçi örgüt, mechalar, garip kız, kızı kurtarırken özel güç elde eden ana karakter falan derken, çok code geass hissi aldım ilk bölümden

aksiyon sahneleri ve diğer iyi özellikleri için izlemeye devam ederim zaten de, pek ısınamadım. ki zaten plot izlemeden önce de çekici gelmemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

bak bunu bilmiyordum. bu daha kötü.

chihayafuru;

ezberci eğitime hayır!

pek parlayan yanı yoktu. shoujo işte. sports, drama falan deyince moshidora gibi bişi bekledim. bu kadar shoujo olması fenaymış. karuta ne lan?!

1-2 bölüm daha bakar, güzelleşmezse bırakırım.

kimi to boku;

kızlar için moe anime işte. liseli kızların hayatını komik bir şekilde anlatan animelerin erkekli olanı. shounen ai, yaoi falan yok içinde. today in class 5-2 animesinde ilkokul yıllarımdan birşeyler hatırlamış olan ben, ilk bölümde liseme dair birşey bulurum diye izledim de, boştu.

bi değişiklik olur diye devam ederim. zaten 13 bölüm.
Sosyal ağlarda paylaş

guilty crown

Bayağı güzeldi de cidden code geass kopyası olmuş, ilk bölümün birebir kopyası. Bi tek bunda doujutsu yok kızdan kılıç çıkarıyo işte, geri kalanı aynı.

Hele bi de yazarı aynıysa komik resmen. Başkası olsaydı ilham aldım, esinlendim, son güne bıraktım yetiştiremedim o yüzden c/p yaptım filan derdi en azından^^

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...