Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barlar Sokagında İftar Yemeği

salome

Öne çıkan mesajlar

Abi ya of ahahaha.Şanssızlığıma sokayım ya.Bugün sabah 6 da eskişehire geldim antalyadan.Yolda hiç uyuyamadım yanımda ki fil yavrusu yüzünden.Boyutları tek sorun olsa neyse bir de bir horluyor ki anlatamam.Muavin 4 kere uyandırdı adamı.Neyse eve gittim ev anahtarı arkadaşınkiyle karışmış sabahın 6 sında kapıda kaldım.Hadi ona da neyse bavullar elimde gezdikten sonra bi bavulu bıraktım laptop elimde oturacak cafe arıyorum barlar sokağında.LAN 1 TANE BİLE CAFE Mİ OLMAZ HEPSİNİN MASALAR SOKAKTA.Bu yüzdenmiş :(.
Sosyal ağlarda paylaş

barlar sokağında iftar verilmesinin olayı nedir anlamadım. Niye bu tepki? eskişehir'de olmadığımdan bilmiyorumda iftar sofrası ayağına içki mi içilecek?

hı barlar sokağı diyeyse, istanbul'da istiklal'de verilmiyor mu iftar?

İstanbul'da günahın dibine vurulan aksaray'da her akşam iftar var be.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne güzel türkiyenin en gerizekalı yerlerinde ne oruç tutmuyon rörörö diye barlara saldırılırken burda iftar olmuş, ne güzel şeyler bunlar diyip sevgi çiçeği olacağınıza; ramazdan sonra da içerler ikiyüzlüler filan diye ne yapmaya çalışıyonuz ya. içinizdeki nefreti s.eveyim sizin
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

insanları dinini ne kadar yaşayacağını çetintaşa sormalı burdan bunu anlıyoruz.

ne yazıp ne yazamayacağımı pentagram'a soracağız, buradan bunu anlıyoruz.

not: benim yazdığımın insanların dinini yaşaması ile ne ilgisi var? tespit yapıyorum. bu ülkenin Konyası değil midir malum dinci (dindar değil) görüşün her zaman çok büyük destek gördüğü ve aynı Konya değil midir Türkiye'de alkol tüketiminin en yüksek olduğu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...