salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Eskişehir barlar sokagında iftar yemegi var. Biraz degişik olmus ama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kendinden tumblr lı fotoğraf makinelerine bayılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 eeee ramazan ayı boyunca oruç tutup ramazan biter bitmez bayramda zil zurna sarhoş olan milletin evlatlarına da bu yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 zaten inançlı filan değil ki hiçbirisi, lafta inanıyorlar. inanmıyorum diyecek kadar cesur olanlara da düşman oluyorlar. iki yüzlü alayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben konuyu hiç bu amaçla açmamıştım, pek de guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sofrada alkol yoksa çok da sıkıntı yok ki, biraz "meşhur yerde iftar yapalım yea" kafasına girmişler o kadar. Barlar sokağı diye yerdeki taşlar da sarhoş değil ya sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Abi ya of ahahaha.Şanssızlığıma sokayım ya.Bugün sabah 6 da eskişehire geldim antalyadan.Yolda hiç uyuyamadım yanımda ki fil yavrusu yüzünden.Boyutları tek sorun olsa neyse bir de bir horluyor ki anlatamam.Muavin 4 kere uyandırdı adamı.Neyse eve gittim ev anahtarı arkadaşınkiyle karışmış sabahın 6 sında kapıda kaldım.Hadi ona da neyse bavullar elimde gezdikten sonra bi bavulu bıraktım laptop elimde oturacak cafe arıyorum barlar sokağında.LAN 1 TANE BİLE CAFE Mİ OLMAZ HEPSİNİN MASALAR SOKAKTA.Bu yüzdenmiş :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 insanları dinini ne kadar yaşayacağını çetintaşa sormalı burdan bunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 iso'dan mı çaldın fotoğrafı ahaha barlar sokağı süper olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya millet ne istiyorsa yapsın abi bize ne isterse rakılı iftar olsun.isterse sevişmeli olsun bize ne yani hemen saldırıya geçiyosunuz herkes ne şekilde mutlu oluyorsa öyle yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dusuncelihayvan said: iso'dan mı çaldın fotoğrafı ahaha barlar sokağı süper olmuş ya. ismail öz kuzenim olur :) ayrıca ev arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 benim gördügüm en güzel iftar yemegi bu,aç olsam yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kısaca show yapma bana demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Super gerzekce satasiyorsunuz. Bir yandan demokrasi hede hodo derken diger yandan bunlar da boyle iste bilmemkimin cocugu bilmemkimin evlatlari diye tanimadan futursuzca yorumlarda bulunabiliyirsunuz. Soyle battal boyundan bir cuvaldiz batirip kendinize gelin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 salome said: benim gördügüm en güzel iftar yemegi bu,aç olsam yerdim o zaman sende o kızsın ama adını unuttum =) ismail paylaşınca facebook'ta denk geldi burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 barlar sokağında iftar verilmesinin olayı nedir anlamadım. Niye bu tepki? eskişehir'de olmadığımdan bilmiyorumda iftar sofrası ayağına içki mi içilecek? hı barlar sokağı diyeyse, istanbul'da istiklal'de verilmiyor mu iftar? İstanbul'da günahın dibine vurulan aksaray'da her akşam iftar var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bence sen şaşırmışsın. http://forum.paticik.com/read.php?26,5781004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o zaman bi tane daha kuzeni var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o diger kuzen hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ulan ne güzel türkiyenin en gerizekalı yerlerinde ne oruç tutmuyon rörörö diye barlara saldırılırken burda iftar olmuş, ne güzel şeyler bunlar diyip sevgi çiçeği olacağınıza; ramazdan sonra da içerler ikiyüzlüler filan diye ne yapmaya çalışıyonuz ya. içinizdeki nefreti s.eveyim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 resimde mindfuck var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 di said: Super gerzekce satasiyorsunuz. Bir yandan demokrasi hede hodo derken diger yandan bunlar da boyle iste bilmemkimin cocugu bilmemkimin evlatlari diye tanimadan futursuzca yorumlarda bulunabiliyirsunuz. Soyle battal boyundan bir cuvaldiz batirip kendinize gelin bi zahmet. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dusuncelihayvan said: salome said: benim gördügüm en güzel iftar yemegi bu,aç olsam yerdim o zaman sende o kızsın ama adını unuttum =) ismail paylaşınca facebook'ta denk geldi burda da. evet o kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 TD)Pentagram said: insanları dinini ne kadar yaşayacağını çetintaşa sormalı burdan bunu anlıyoruz. ne yazıp ne yazamayacağımı pentagram'a soracağız, buradan bunu anlıyoruz. not: benim yazdığımın insanların dinini yaşaması ile ne ilgisi var? tespit yapıyorum. bu ülkenin Konyası değil midir malum dinci (dindar değil) görüşün her zaman çok büyük destek gördüğü ve aynı Konya değil midir Türkiye'de alkol tüketiminin en yüksek olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 eskişehir barlar sokağı dedikleri bu resimdeki sokak mı şimdi? zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar