Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 MelvinUdall said: aga sen çok yanlış gelmişsin. facebook mmoları çağına geçiyoruz artık. kib bye. ha bi de uzayda geçen instanced bişe yapıolarmış. star warsmuş ama uzaktan belli olmuyor pek. hadi görüşürüz. ne ayaksin lan sen laflara gel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 siege = DF başka oyuna bakma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kale illa ortaçağ kalesimi olacak? değilse bi iism verebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Warhammer diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 warhammerda siege kalmadı.4 yıldız yap kapıyı kır gir al olayına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya eğer mass kapışma, işte bi yer alma ve siege konsepti diosan eve var. Direk siege yani. Da uzay sarar mı bılmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 her kim warhammer da siege vardı hemde bir saat sürüyordu derse bende ramazan günü kafanız mı güzel demek istiyorum. 8 saat de 32 kale almışlığım dolayısıyla bir okadar da kaybetmişliğim var. Bir kere kimse kale savunmuyorduki çünkü kale savunmanın bir manası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 siege ettikten sonra gerçekten bir şey ele geçirmiş hissi istiosan Darkfall a bakacaksın evet direkt girip adamın şehirini ele geçirip oraya kuruluyorsun ötesi yok. Sana bilmemne Puanı bik bik itemı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mighty_THoR said: her kim warhammer da siege vardı hemde bir saat sürüyordu derse bende ramazan günü kafanız mı güzel demek istiyorum. 8 saat de 32 kale almışlığım dolayısıyla bir okadar da kaybetmişliğim var. Bir kere kimse kale savunmuyorduki çünkü kale savunmanın bir manası yoktu. kale savununca da ele geçirince de loot ve puan geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 darkfallda ki 2.yılım,ara vermeden oynuyorum.Siege'de darkfall tadı belki eve'de olabilir ama siege=darkfalldur.Alırsan üzersin,alınırsan üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 darkfall ilk cıktıgında baya kotuydu sımdı sanırm daha iyi biraz bilgi verebılırmısın durum nasıl su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mighty_THoR said: her kim warhammer da siege vardı hemde bir saat sürüyordu derse bende ramazan günü kafanız mı güzel demek istiyorum. 8 saat de 32 kale almışlığım dolayısıyla bir okadar da kaybetmişliğim var. Bir kere kimse kale savunmuyorduki çünkü kale savunmanın bir manası yoktu. 8 saatte 32 kale almış olman nasıl aynı zamanda 32 kale kaybetmene önayak oluyor onu kesinlikle anlayamadım. ayrıca 8 saat içinde 2 tarafın da 32şer kale işgal etmesinin imkanı yok. sen başka bir şeylerden bahsediyorsun muhtemelen. savunmanın manası da var, savunan da var ayrıca. sen köylülerle oynamışsın hep. =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 warhammerın en güzel zamanları henüz krallar farma bağlanmadığı zamanlardı.Bütün gün 2 tane fortress için uğraşıyorduk sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bi kaç sene geç kaldılar ama fortressları geri getiriceklermiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 wh adam olmaz eywallah şu an bile piyasadaki en point pvp onda ama yok olmaz yani imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 rr 100 capini açıp, oyuna hiçbir yenilik getirmemeleri oyunu bitiren hareket oldu. düzeltmeleri de baya zor görünüyor. ama ölüsünün bile gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bende sıkılınca giriyorum hala eğlendiriyor ama whnin siege capt. olayı mightn dediği gibi patlak abi,organize gerektiren bişey yok millet takılıyor birbirinin peşine bide arkanda explosive varsa teytey.şu an için en iyi siege hissini fps oyunlar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 df da buglar temizlendi,grafikler düzeldi,karakter kasma olayı 6 kat kolaylaştırıldı.Ufak çaplı cap geldi.trial deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Marl0_on said: Mighty_THoR said: her kim warhammer da siege vardı hemde bir saat sürüyordu derse bende ramazan günü kafanız mı güzel demek istiyorum. 8 saat de 32 kale almışlığım dolayısıyla bir okadar da kaybetmişliğim var. Bir kere kimse kale savunmuyorduki çünkü kale savunmanın bir manası yoktu. 8 saatte 32 kale almış olman nasıl aynı zamanda 32 kale kaybetmene önayak oluyor onu kesinlikle anlayamadım. ayrıca 8 saat içinde 2 tarafın da 32şer kale işgal etmesinin imkanı yok. sen başka bir şeylerden bahsediyorsun muhtemelen. savunmanın manası da var, savunan da var ayrıca. sen köylülerle oynamışsın hep. =\ hehe hayal dünyanda yaşamaya devam et ben bozmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 8 saatte 32 kale alan arkadaşa sevgiler:) Betayı da hesaba katarsak 3 senedir biz farklı oyunu oynuyormuşuz corç maykıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 okadar basit ki iki taraftan iki raid 1 kale. önce biri alıyor öbürü bekliyor sonra öbürü alıyor millet renown farmlamak için yapmadığı bıraktı, EA oyunda dev bırakmadı siz hala fanboi modunda dolanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 şu an ki siege sisteminde kolaylaştı baya ona laf yok. Hoş gene 8 saate 32 keep almak imkansız.neden imkansız altdorf/ic oluyo zaten elf,empire,dwarf ın 2 sini lockladığın zaman. bu ikisini kitlemen demek 6 map lockladın kafadan anlamına geliyor. e 1 saat zaten altdorf/ic sürüyo filandı falan. yani totale vurursan 32 sayısı baya bi imkansız 8 saatte. Neyse benim anlatmak istediğim bu değildi zaten.Oyunun ilk senesinde (map lock mantığının 64 vp üzerinden döndüğü sıralardan kastım.hatta pve contentle 1 vp filan alabildiğin zamanlar) siegeler warhammerda daha uzun sürüyordu.Altdorf/ic 3 stage den oluşmaktaydı.O da baya vakit harcatıyordu kale önünde sağlam strateji dönüyordu falan filan. Oyunu dolu dolu pro bi guildde oynayan arkadaşları warhammer siege olarak ilk 1.5 sene tatmin etmiştir bende dahil. Demek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ya guzel guzel annatıonuz da wh yi eve var arkadaş siege warfare istiosan. Hem bildiğin ele geçirilmişlik hissi hem bi amaç üstüne kuurulu siege. Ama tabi pvp den çok bişiler patlatmayla geçio. Bu sene içinde gözden geçiricekler sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 4 yıllık wow oyuncusuyum. az çok f2p dışındaki bütün mmoları oynadım. (marjinaliz ya para vererek oynamak istiyorum) ama arkadaş eve nasıl karışık bir oyundur? yemiyor başlamak açıkcası. Darkfallı sanki denedim gibi. Level falan yok değil mi o oyunda? UO mantığı? Yani bu kadar siegei yaşatıyorsa tekrar bir trial açıp bakabilirim. Siege falan dedim indirime girdi diye rift'i aldım. Gayet güzel mantığı 7betadaydım. Şunu öğrendim, 50. ve son levelda 1-2 makro ile oynuyorlarmış oyunu. Bir daha oynamamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Hic DAOC ( Dark age of camelot ) oynamamışsın sanırım. Bu anlattıklarının hepsi DAOC ta mevcud durumda. Daha dun Midgard ve albion, hibernia haritasından 2 kale aldı ve yaklasık 100 vs 100 vs 100 gibi bi oyun döndü, yaklasık 4 saat. bence bi araştır derim. Oyun popularitesini yitirdi gibi şeylere pek kanma. Bizim bi 5-6 kişilik bi guild gurubumuz var ve gayet egleniyoruz her aksam.. Bu sadece sana değil diger tüm patilere bi tavsiyedir. Oyunu biraz araştırıp bize katılabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar