dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fatih bazı kısımları güzel, çok içeri girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Beşiktaş ya da Üsküdar düşün bence, Üsküdar ucuz bayağı, gidip gelmesi de sıkıntı değil çok fazla; motor tramway yapacaksın 24 saat ulaşım var. Ama ev arkadaşlı vs. ara Beşiktaş'ta bul mutlaka, 400 civarına hem oturup hem ısınan adamlar var 3 oda 1 salonda 3 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Xaenin said: Galata ya da cihangir taraflarına bak. Tarlabaşı, Dolapdere yakınlarından falan kaçın bence. adam bütçe demiş. metrobüs demiş. metro demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kozalak said: beşiktaş ftw. her yer ayağının altında sdf. öküz gibi kiralar ama cidden eniyi falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Vingthor said: Xaenin said: Galata ya da cihangir taraflarına bak. Tarlabaşı, Dolapdere yakınlarından falan kaçın bence. adam bütçe demiş. metrobüs demiş. metro demiş. Metro var ulan dibinde, bütçeye karışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fulya ftw, beşiktaşa da mecidiyeköye de yürüyorum, taksime 20 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kesinlikle beşiktaşa gelmeye çalış kiralar biraz fazladır ama 20 senedır otuyorum tek şikayetim yok. not: bende fulyada migrosun orda otuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fulyada hayvan gibi yokuşlar yok muydu ya yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. ev ararken öyle bişeler vardı, yokuşlara dikkat etmek lazım. beşiktaşta evim caddeye 50mt bile değil herhalde sdf. her sabah takım elbise giyip işe gidiyosan yokuşlardan uzak dur, öldürür adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 evet fulyada hayvan gibi yokuşlar var, muhteşem bir handikap ama diğer parametreler kapatıyor o açığı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 beşiktaş güzel eskiden orda yaşıyodum, nezih, heryere yakın, kabataşa kadar küçük bir trafik çekersin sonra tramvay. kadıköy ya da üsküdar'dan kiralarsan vapur ve motor sonra tramvay. bu totalde 25 dk vapur 15 dk falan da tramvay sürüyor fakat en azından trafik yok, rahat geliyorsun, varacağın zaman belli. fatih iğrenç, orda yaşanmaz. mecidiyeköy'ü de boşver metro + tramvay yapacağına vapur tramvay daha güzel. deniz havası alırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bağcılar uygun sana. zeytinburnu, bahçelievler, şirinevler, avcılar. tarlabaşındada bol bol balici çocuk resmi çekersin aslında. tam senlik hatta. kalitesiz fotolarını oralarda geliştirebilmen adına uygun mekan. aman diyim sarıyer taraflarına gelmede, her gün boğaz ve balıkçı fotosu koyarsın nemelazım. leş fotolara daha leşleri eklenmesin benim tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 besiktasta cikarsa adam eger, eve girer bidaha cikamaz disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 üsküdar,kadıköy yardır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Feriköy, Bomonti'ye gel. Sıkıntı yaşamazsın, Nişantaşı 5-10 dk, Osmanbey metrosu var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Kafam çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 taksimde düzgün biyerde bulursan ne ala. taksim>harbiye>beşiktaş>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahah nisanda da ben aynı şeyleri yaşamıştım. şişli-m.köy derken gültepe çeliktepe mi dedim sonra anadoluya mı gitsem lan dedim. sonra eeah diyip beşiktaşta ev tuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bence tophane'de tut ev. tramvay dibinde olur. ayrıca istiklal'e 5 dakika her yere ulaşım mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bahçeşehir'e gel, avrupaya yakın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 büyük güzellik tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 merter bahçelievler şirinevler bakırköy taraflarını öneririm, istanbul iktisatı kazanmıştın sanırım 4 sene aksaraya gittim lisede, ulaşım sorunu yok, bide tabi nezih ortamlar sur içi için bişey diyemicem belki kocamustafapaşa tarafları biraz yaşanılır gibi gerisini tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Suriçi çok sıkışık ya, eskiden babannem Fatih'te oturuyordu, babamın bir kaç arkadaşı da suriçinde misafirliğe gittiğimizde falan içim bayılıyor resmen, aman diyim. Üsküdar, Beşiktaş, Bahçelievler falan senin arama alanların olsun. Bahçelievler'in gerçi düzgün ve metrobüse yakın kısımlarında kiralar fazla nispeten ama biraz daha içerilere girdikçe 500 600'e falan düşüyor kiralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Siz buraya kira fiyatlarini yazdikca donup donup postun tarihine bakiyorum. 400e 600e nasil ev buluyorsunuz? Ayrica ulasim nereye olacakti, ona gore bakmali. The Marmaranin arkasinda oturan bir arkadas vardi. Her nevizade donusu, bi su dokem be guzelim diyip kapisina dayanirdik. Taksim icin bunu da goz onunde bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi 1+1 700 lira civarına filan nerede ev bulunur,güzel muhit olarak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben 1+1 de kalıyorum beşiktaşta. kira 960 lira ama bina 1 yıllık. beşiktaşta 1+1 güzel bi yer bulunabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar