Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih yapamıyorum tavsiye pls

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, bir kaç tavsiyeye ihtiyacım var. elime 1000tl para geçti, bununla bir şeyler yapmak istiyorum fakat karar veremiyorum.
1. olarak 24' bir monitor ve konsol almayı planlıyorum (ps3 veyahut xbox (daha bunada karar vermedim açıkcası, başka bi tavsiye topiğinde o da inş, lol)) tabi bu konsolları alırken yada aldıktan bir süre sonra bundlelarınıda alacağım. kinect, move, guitar hero gitarı (yada bateri dunno) bunu yapmak istememin sebebi, konsollar son dönemlerde çekici gelmeye başladı, gerek oyunları olsun gerek ergonomiklikleri olsun (ki odam küçüktür) beni cezbetmeye başladı. ki şimdiye kadar atariden başka konsolum olmamasıda buna bir etken.
2. düşüncem ise bilgisayarımı güclendirmek, son ekran kartım yandığından beridir kendisi ile adam gibi oyun oynayamadım. oyun oynayacağım zaman laptopımı takmak zorunda kalıyorum. laptop şu an için oynadığım oyunları kaldırıyor fakat bf3 falan geldiğinde oynamak isteyeceğim ve kesinlikle eminim laptop yeterli kalmayacak. bu yuzden bir ekran kartı mı alayım diyorum? sağlam ve çalıştığı sürece sıfır/ikinci el olması umrumda değil. bilgisayarımın özellikleri;
AMD Phoenom(tm) 9650 Quad-core 2.30 GHz
5GB Ram (ddr2ydi heralde)
almayı planladığım ekran kartı gtx serisinden bir şey (460 ve üzeri)
(monitorum 19' Lg ama yeni bir monitor almayı kafaya koydum)

sizce ne yapmalıyım, hepsinden vazgecip dövize borsaya mı sarmalıyım yada var mı şunları yap dediğiniz tavsiyeleriniz. (boşa istemeyin parayı size vermem :P)

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

1000 lirayla konsol almak daha mantıklı.

+1 bende 24" monitor var arada içerden çalıp PS3'ü monitorde takıp oynuyorum. Gayet güzel oluyor. Ama 200 mhz televizyonda oynamak çoook daha tatlı oluyor.

Bilgisayarı güçlendirme konusunda eğer FPS veta RTS seviyorsan yap derim ama konsol oyun bakımından daha doyurucu, ki, pc'in normal kullanım için yeterince güçlü
Sosyal ağlarda paylaş

gidiyorsun bir adet ikinci el ps3 alıyorsun 350-400 civarlarında garantili bile bulabilirsin.

artan paraylada ekran kartı alırsın en mantıklı bu şuan.

bu saatten sonra gidip sıfır konsol'a 700-800 arası para vermede ne yaparsan yap diyorum kısacası.

ve konsol alacaksan tabii ki ps3 alacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarı güçlendirme konusunda eğer FPS veta RTS seviyorsan yap derim ama konsol oyun bakımından daha doyurucu, ki, pc'in normal kullanım için yeterince güçlü

oynadığım tüm oyunlar fps ve geneli hızlı oynanışı olan fpsler (cs, tf2, quake vs gibi) sürekli bf2 çağırılıyorum, kasar diye girmiyorum. (giremiyorum bile değil!) bf3 sslerine, videolarına falan baktım, harbiden kral olmuş ve oynayasım geldi doğal olarak fakat dediğim gibi şu an için imkansıza yakın oynamam bf3ü bu sistemle. öff herkes konsol diyo bide. keşke daha cok para olsa :(

edit @ knox, şu an için en mantıklısı o fakat yetmiyor para monitorude hesaba katarsak.
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

oynadığım tüm oyunlar fps ve geneli hızlı oynanışı olan fpsler (cs, tf2, quake vs gibi) sürekli bf2 çağırılıyorum, kasar diye girmiyorum. (giremiyorum bile değil!) bf3 sslerine, videolarına falan baktım, harbiden kral olmuş ve oynayasım geldi doğal olarak fakat dediğim gibi şu an için imkansıza yakın oynamam bf3ü bu sistemle.

şunun üzerine hala ne konsolu abi. konsolda fps oynamayı bi dene önce. sonra nefret et bi güzel. en sonunda da git al bi ekran kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...