Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Peki dansözlükle ne alakası var onu çözemedim. 17v1, biz bize yeteriz, sonra TFF, playoff gogo biz mi dedik.
Aynı durumda biz olsak tepkini merak ediyorum çok...
Kaldı ki Fenerin şampiyonlar ligi beni zerre ilgilendirmez, aksine kötü. Ancak benim takıldığım en başından beri Fenerbahçelilerin metristekilerden hesap sormak yerine, suçu başkalarına atmaları. GS, TS, şimdi TFF ve UEFA.
Biz dalgamızı geçeriz zaten de, olayı değil mi zaten futbolun,yoksa ne anlamı var rekabetik:)
Niye dansöz olduk şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

haydi gozunuz aydın, zırlamalar aglamalar sonuc verdi :D simdi dusursunler diye aglama zamanı, go go :p

Gs ve Ts'nin zirlamasini uefa sallamamistir haci ben galatasarayliyim ama oyle biseye bi etkimiz olabilcegini hic sanmiyorum. Hic bir turk takiminin etkisi yok hatta , tum ulke olarak kustuk futbol oynamiyoruz desek seylerinde olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu var sözlükte;

2006 yilinda sikeye karistigi tespit edilen milan'in ayni sene cl'den cekilmemesi durumu. az once yaptigim kucuk bir arastirma. 2006 mayisinda italya da sike skandali patlar.

ilk karar da milan, lazio kume dusurulur, sonra temyize falan gider, milan'a eksi 8 puan, lazio'ya eksi 3 puan cezasi verilmis. yani milan'a daha fazla ceza verilmis.

milan 2006'da sampiyonlar liginde oynamasina izin verilmis, direk katilacagina 3. turdan baslamis, lazio'nun ise uefa'ya katilmasi engellenmis.... ve o milan 2006-2007'de cl yi aliyor.

simdi, eyyyyyyyy uefa

sen ki bugun ciktin "cl'nin marka degeri buyuk" dedin eyy uefa madem degeri buyuktu o gun niye milan'i cl'ye almamazlik edemedin? madem milan'i aldin neden lazio'yu gorece daha az prestijli uefa'ya almadin?

hadi evet diyoruz ki, "uefa helal tff'nin yapamadigini yaptin", ama soru su bugun fener yerine bir "milan", bir "real madrid", bir arsenal olsa ayni karari verebilir miydi?

edit: su entryi kotuleyen varsa bi anlatsin da anlayalim haci abi, bilmedigimden soruyorum. entry yazsin mesaja gerek yok.

edit2: italya federasyonunun milan'i men etmedigi "iddia" ediliyor (iddia cunku milan normalde direk katilacakken, uefa 3. turda baslamasini istemesi kararin italya'dan degil uefa'dan geldigine daha cok isaret ediyotr), hadi diyelim uefa degil de italya federasyonu istedi o zaman arkadas kimse bundan sonra "italya kadar olamadik", "italya superdi demesin"

adamlar milan'a -8, lazio'ya -3 verecek sonra milan'a "hadi abi destan yazin aslanlar", lazio'ya da "sen gitme ulan ayi" demesini anlayamiyorum, adam boyle durum yapacagina lazio'ya -10 puan verir kendiyle celismezdi.

nerden tutsan elinde kaliyor. hala daha mantikli bir aciklama bekliyorum.
(rq, 24.08.2011 20:36 ~ 20:59
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Peki dansözlükle ne alakası var onu çözemedim. 17v1, biz bize yeteriz, sonra TFF, playoff gogo biz mi dedik.
Aynı durumda biz olsak tepkini merak ediyorum çok...
Kaldı ki Fenerin şampiyonlar ligi beni zerre ilgilendirmez, aksine kötü. Ancak benim takıldığım en başından beri Fenerbahçelilerin metristekilerden hesap sormak yerine, suçu başkalarına atmaları. GS, TS, şimdi TFF ve UEFA.
Biz dalgamızı geçeriz zaten de, olayı değil mi zaten futbolun,yoksa ne anlamı var rekabetik:)
Niye dansöz olduk şimdi...

sotto, ben metristekilerden dava sonuclandıgı zaman hesap sorarım, dava belgelerini hic umursamadan yalan yanlıs olarak kamuoyuna duyuran seref yoksunu mehmet baransu gibi heriflere inanıp sormam, yargılamam.

dava sonuclanırsa yazıklar olsun derim.

ha amaaaa, baska renk takımın taraftarı olup balonsu, telegol dans 4 lusu gibi hakim yargıc olmadan suclu ilan eden yavsaklara inanıp hedo hodo yapmak FB dussun dıye agzından salyalar sacmak baya komik, ki bu hareketi cok fazla GS li yaptı.

dansozluk ilk baslarda Turk futbolu icin hayırlı olsun, bu tip olaylardan bizden uzak olsun vs tarzi konusup ondan sonra ortama gaz vermektir.

Klupler birligi toplantısında en guzel lafı demiroren demis aslında, gemiyi ilk fareler terkeder diye..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, fb sitesinde ki su sorular merak edilmeyecek cinsten degil.

-Acaba UEFA, şu an soruşturma safhasında olan ancak ileride bir kısım yöneticilerimizin yargılanması muhtemel davadan beraat kararı çıkması ve Kulübümüz bakımından şikenin söz konusu olmadığının mahkemelerce kesin olarak tespiti ihtimalini değerlendirdiği için mi Şampiyonlar Ligi’ne katılım konusunda sorumluluğu üzerinden atabileceği böyle bir formül ile TFF’ye başvurmuştur?

-Yukarıda yer alan maddeden olmak üzere UEFA, ileride kendisine karşı açılması muhtemel, bedeli çok yüksek olacak maddi ve manevi tazminat taleplerinden kaçınmak adına mı olası men kararını TFF’nin vermesini ve böylece hukuki ve mali sorumluluğu Türkiye Futbol Federasyonu’nun üstlenmesini sağlamaya çalışmaktadır? Böyle bir yaklaşım ne derece hukuki sayılabilinir?

-Bunların yanı sıra, 22 Ağustos 2011 tarihinde ülkemizde temaslarda bulunan UEFA Disiplin Baş Müfettişi, soruşturma savcısı ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşme neticesinde, Sayın TFF yetkililerinin ve TFF Etik Kurulu’nun hepsi deneyimli birer hukukçu olan üyelerinin haftalar süren yoğun mesailerine karşılık tespit edemedikleri hangi hususları tespit etmiştir ki UEFA böyle radikal bir çıkış yapabilmiştir?

su soruların cevabını vermeden, nasıl boyle bir karar alınıyor acaba, mantıga sıgdırabilen varmı arkadaslar?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...