Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fenerle göztepe yer değiştirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sucu kabul etmeden, neyin cezasini kabul ediyo. serefimizle reror diye aciklamalar filan, birak bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şu video arkada kalmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Eğer Fenerbahçe şike yapmışsa, şu an aslında TFF Feneri çok pis kurtardı. Yok yapmadıysa zaten olay b.. sardı. Ha TFF'yi savunmuyorum, aksine tüm suç TFF'nin verdiği tutarsın açıklamalar ve kararlardan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Haci sen geriden geliyon gectik biz o videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yarın fener gidecek tff ye düşür beni diyecek , fedarasyonda sucu kabul ediyorsanız dusureyım desin , çok meraklılarsa dusmeye kabul ederler işte , hem istedikleri olmuş olur, hem sezon ortası dusup 2 seneleri gitmemiş olur, 1 sene ile yırtarlar, çok açık ve net sezon ortası fener küme düşecek bununda farkında yönetim bence 2 seneden yırtmak için şimdiden razılarda çaktırmamaya calısıyorlar, e fedarasyonun elinde de fırsat var işte , sezon ortası feneri dusururse çok yaygara kopacak hazır fenerde kabul etmişken sucu kabul ettirmeye zorla dusur işte. yoksa sezon ortasına bırakırsa tff cok daha zor durumda kalcak bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Zor durumda kalacak bisey yok aslinda. Sikenin cezasi bir alt kume. Bunu maa kendi de soyledi canli yayinda. Fb itiraf ederse simdi dyser. Etmezse ne olacagi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yönetim kurulu gidipde imzalı belge vermeden TFF düşürecek kadar enayi değil. Dava sonucu pozitif çıkarsa imzalı belge olmadan öküz gibi tazminat ödemeleri gerekir. Ama imzalı belge ile risk kalmıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 valla bana göre fener bu uefa nın kararından sonra duseceklerını anladılar, 2 sene gitmemesi için böyle bi anlaşmaya gidebilirler , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bana da fb düşmeyecek, -8 puandan falan süper ligden başlayacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Peki buna getirdiğin dayanak ne? Yönetmeliğe falan bakarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyushka said: bana da fb düşmeyecek, -8 puandan falan süper ligden başlayacak gibi geliyor Hangi sebeple verecekler - puani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fener sucu kabul etmeden tff ceza veremez su anda, imkansız yani - puandan baslaması felan, fener dusurun beni ben kabul ediyorum pesinen cezamı bu sene bank asyada oynayacam demeli , sucsuz cıkarsa da tazmınat davası acmayacağınıda kabul etmeli o zaman tff dusurur mahkemeyi beklemeden, ve fener su an bunu kabul edebilir gibi geliyor bana cunku sezon ortası duseceklerı kesin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: Polyushka said: bana da fb düşmeyecek, -8 puandan falan süper ligden başlayacak gibi geliyor Hangi sebeple verecekler - puani? what ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: Kimse kendi istegiyle dusemez. Salak salak konusmayin. O isler talep etmekle olmuyor. Öyle olduğundan artistlik yapıyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Biz topluca girmesek şampiyonlar ligine daha iyi olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 facebooktaki ligtvler iptal adlı fenerbahçeli arkadaşların etkinlik duvarı çok şahane ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyushka said: toggie said: Polyushka said: bana da fb düşmeyecek, -8 puandan falan süper ligden başlayacak gibi geliyor Hangi sebeple verecekler - puani? what ? ne demek what? yönetici şikeyi gerçekleştirdiyse veya teşebbüs ettiyse en hafif ceza küme düşürme. Nasıl - puan verecekler ve nasıl bu - puan sadece 8 gibi sembolik, komik bir rakam olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 CthuLhu said: facebooktaki ligtvler iptal adlı fenerbahçeli arkadaşların etkinlik duvarı çok şahane ya ahhaha gayet dogru, fenerli adam galatasaryin macini izlemek icin niye para versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 izlesin de feyz alsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 çaktırmadan şike nasıl yapılırmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tabi lan, yapiyosan yakalanmican, isin raconu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 knox said: çaktırmadan şike nasıl yapılırmış diye qqB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmasına karar veren UEFA, kendisine sempatik gelen Bucaspor'un da ligden düşürülmemesini istedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ali Koçda çıkıp bi ağlamadığı kaldı. Takımını bu hale düşürürken düşünecektin onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar