Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yarın fener gidecek tff ye düşür beni diyecek , fedarasyonda sucu kabul ediyorsanız dusureyım desin , çok meraklılarsa dusmeye kabul ederler işte , hem istedikleri olmuş olur, hem sezon ortası dusup 2 seneleri gitmemiş olur, 1 sene ile yırtarlar, çok açık ve net sezon ortası fener küme düşecek bununda farkında yönetim bence 2 seneden yırtmak için şimdiden razılarda çaktırmamaya calısıyorlar,

e fedarasyonun elinde de fırsat var işte , sezon ortası feneri dusururse çok yaygara kopacak hazır fenerde kabul etmişken sucu kabul ettirmeye zorla dusur işte. yoksa sezon ortasına bırakırsa tff cok daha zor durumda kalcak bana göre
Sosyal ağlarda paylaş

fener sucu kabul etmeden tff ceza veremez su anda, imkansız yani - puandan baslaması felan, fener dusurun beni ben kabul ediyorum pesinen cezamı bu sene bank asyada oynayacam demeli , sucsuz cıkarsa da tazmınat davası acmayacağınıda kabul etmeli o zaman tff dusurur mahkemeyi beklemeden,

ve fener su an bunu kabul edebilir gibi geliyor bana cunku sezon ortası duseceklerı kesin gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

toggie said:

Polyushka said:

bana da fb düşmeyecek, -8 puandan falan süper ligden başlayacak gibi geliyor

Hangi sebeple verecekler - puani?

what ?

ne demek what? yönetici şikeyi gerçekleştirdiyse veya teşebbüs ettiyse en hafif ceza küme düşürme. Nasıl - puan verecekler ve nasıl bu - puan sadece 8 gibi sembolik, komik bir rakam olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...