inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bizim futbolseverlerimizde birşey gözlemledim.uefa'ya falan çok güvenip ciddiye alıyorlar.uefa ve fifa ikiside türkiyedeki futbol kurumları kadar kirli ve skandallarla dolu olan olan 2 kurumdur.bu abileri fazla gözümüzde büyütmeyelim.bizim olayla alakası yok yazdığımın genel olarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 17+tff+uefa reyis vs fb gerçi geçtiğimiz günlerde 17+tff vs galatasaray olmuştu ama yeteri kadar 2000 uefa kupası resmi koyduğumuz için bizi haklı buldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tunch şimdi baktım.milan 05-06 sezonu için -30 puan cezası alıyor.ama bu cezaya rağmen 3.sıraya düşüp ş.ligine katılıyor ve o sezon Ş.ligini kazanıyor.ama o sezonda lige -8 puanla başlıyor. ş.ligine şampiyonun doğrudan katılma olayı 2005 liverpool skandalından sonra kalktı zaten. ama italyada durum neydi bilmiyorum fb ile durumları aynımı.yine üstteki mesajda yazdığım gibi uefa o sezon milan diye eyyamda yapmış olabilir.bu adamlarında tffden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 uefa'ya salladım ama kararları doğru.adamların kaybedecek birşeyi yokki fener girse sonradan ceza alsa 5 yıl kaybedecekti fenerbahçe.tabi fenerbahçe aklanırsa ne olacak.uefa tazminatı ödeyecekmiş.ama hesaplanamayacak çok çok büyük kayıplar olacak. trabzon ve beşiktaş zaten maç oynadı onlar için bu saatten alınacak ceza fekalettir.5 yıl men edilirler.ben beşiktsşlı olarak hala diken üstündeyim.kayıtlarda falan bi cacık yok ama emin olamayız.3 beşiktaşlı hapisten çıkana kadar rahat etmem mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 eh yani beşiktaş'ın görünürde tek bir suç bile yok. Hani tekrar diyorum " görünürde " Şuan medya da sunulan kanıtlardan tut resmen açıklanan şeylere kadar Beşiktaş'ın ceza alması imkansızdır. Ha fakat bilmediğimiz şeyler dönmüştür, bambaşka olaylar vardır bilemeyiz. Dediğin gibi bende diken üstündeyim, sonuçta 3 adamımız halen içeri de tutuluyor. Suçlu veya suçsuz, diken üstündeyiz halen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kkk said: madem yemiyo biz kendimiz çekilelim artık işte. ozmn goruruz işte napıolar... madem bizim ligde olmamız tff'ye yarıyo çekilelim ligden. nolur çekilmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 İlk kez üzüldüm lan MAA için. http://www.youtube.com/watch?v=VQfyod8Fgtg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 mali aydınlar düzgün bir adama benziyor ama fenerbahçeli gömleğini çıkarması gerekir o koltuğa oturuyorsa. ben fenerbahçeliyim diye savunma yapması çok komik olmuş, hem aşağı hem yukarı tükürüyor sakal bıyık birbirine girmiş yani. bu şekilde hem fenere hem kendine zarar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 neresi düzgün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ligden cekilelim diyenler bir anlik sinirle tepki koyariz falan diye dusunuyorlar. Su durumda lugden cekilme kararini ancak aptallar verir ve fb'nin basindakilerin bu kadar aptal olduklarini sanmiyorum. Bu durumun fb'ye hicbir ser kazandirmayacagi acik. Ayrica ligden istedigi gibi cekilip sonra herhangi bir sezon tekrar kafasina gore katilmaya da karar veremezler. Basli basina bir sacmalik olur. Daha dune kadar TFF dogru olani yapiyor diyenler simdi TFF bastan beri sicti diyor. Yetmedi GS'ye dansoz dediniz. Soylenen olunca bu sefer UEFA bizden beter bir kurum zaten diyosunuz. Diyecek kelime bulamiyorum. FB ve Aziz Yildirim allah mi oldu arkadaslar gozunuzde? Bi kendinize gelin ya, konustukca batiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ünal aysalın söylediklerine geliyor hep bu kararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 olur mu, agliyodu o, dansozluk yapiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Karar doğru. Ha diyelim ki ilerde FB suçsuz bulundu gerekli yerlere tazminat davasını açar. Ama şimdilik bu karar doğru takımın başkanı tutukluyken. Edit= Dedimde bir FB'ye uygulanmış o biraz enteresan olmuş. Neyse zaten 44 sayfa konuşulmuş bişeyler gg artık. Nihat Özdemir'in suçlu olduğumuzu düşünüyorsanız düşürün demeside gayet net bir cevap olmuş. Şayet bu karardan sonra FB düşürülmezse soruşturmadanda aklanırsa ortalık çok daha fena karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 allah kahretmesin burasını kaçırmışım ben. F.Altaylı: Playoff sistemi gelişmiş hiç bir ülkede yok, Andora'da filan var.. MAA: NBA'de var playoff, o gelişmiş bir lig..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ZUAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 https://twitter.com/#!/_selcuksahin/status/106468839562289152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotospor fenerbahçenin resmi gazetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 komik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://galeri4.uludagsozluk.com/104/mehmet-ali-ayd%C4%B1nlar_170887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aykut kocaman yarim puanimizi silsinler istifa edicem demisti. trabzon sampiyon oldu iste dun gece. hadi aykut reyiz. bekliyoruz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 PZero said: http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotospor fenerbahçenin resmi gazetesi asdasda bu çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yuh bir gün gittim olay çıkmış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 PZero said: http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotospor fenerbahçenin resmi gazetesi Yuh ya bu kadarda olmaz.Zihniyete bakarmısın.Bu gazeteye para verip alan varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 beşiktaşın men edilmemesini kupayı iade etmesine bağlamış aydınlar, böyle şey mi olur ya, suçluysa men edilir suçsuzsa oynar! suçlu ama bak kupayı vermişler afferim devam etsin mi diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Masquerade said: allah kahretmesin burasını kaçırmışım ben. F.Altaylı: Playoff sistemi gelişmiş hiç bir ülkede yok, Andora'da filan var.. MAA: NBA'de var playoff, o gelişmiş bir lig..! böyle bi dialog yok de mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar