Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bizim futbolseverlerimizde birşey gözlemledim.uefa'ya falan çok güvenip ciddiye alıyorlar.uefa ve fifa ikiside türkiyedeki futbol kurumları kadar kirli ve skandallarla dolu olan olan 2 kurumdur.bu abileri fazla gözümüzde büyütmeyelim.bizim olayla alakası yok yazdığımın genel olarak yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch şimdi baktım.milan 05-06 sezonu için -30 puan cezası alıyor.ama bu cezaya rağmen 3.sıraya düşüp ş.ligine katılıyor ve o sezon Ş.ligini kazanıyor.ama o sezonda lige -8 puanla başlıyor.
ş.ligine şampiyonun doğrudan katılma olayı 2005 liverpool skandalından sonra kalktı zaten.

ama italyada durum neydi bilmiyorum fb ile durumları aynımı.yine üstteki mesajda yazdığım gibi uefa o sezon milan diye eyyamda yapmış olabilir.bu adamlarında tffden farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

uefa'ya salladım ama kararları doğru.adamların kaybedecek birşeyi yokki fener girse sonradan ceza alsa 5 yıl kaybedecekti fenerbahçe.tabi fenerbahçe aklanırsa ne olacak.uefa tazminatı ödeyecekmiş.ama hesaplanamayacak çok çok büyük kayıplar olacak.

trabzon ve beşiktaş zaten maç oynadı onlar için bu saatten alınacak ceza fekalettir.5 yıl men edilirler.ben beşiktsşlı olarak hala diken üstündeyim.kayıtlarda falan bi cacık yok ama emin olamayız.3 beşiktaşlı hapisten çıkana kadar rahat etmem mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

eh yani beşiktaş'ın görünürde tek bir suç bile yok. Hani tekrar diyorum " görünürde "

Şuan medya da sunulan kanıtlardan tut resmen açıklanan şeylere kadar Beşiktaş'ın ceza alması imkansızdır. Ha fakat bilmediğimiz şeyler dönmüştür, bambaşka olaylar vardır bilemeyiz.

Dediğin gibi bende diken üstündeyim, sonuçta 3 adamımız halen içeri de tutuluyor. Suçlu veya suçsuz, diken üstündeyiz halen...
Sosyal ağlarda paylaş

mali aydınlar düzgün bir adama benziyor ama fenerbahçeli gömleğini çıkarması gerekir o koltuğa oturuyorsa. ben fenerbahçeliyim diye savunma yapması çok komik olmuş, hem aşağı hem yukarı tükürüyor sakal bıyık birbirine girmiş yani. bu şekilde hem fenere hem kendine zarar veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ligden cekilelim diyenler bir anlik sinirle tepki koyariz falan diye dusunuyorlar. Su durumda lugden cekilme kararini ancak aptallar verir ve fb'nin basindakilerin bu kadar aptal olduklarini sanmiyorum. Bu durumun fb'ye hicbir ser kazandirmayacagi acik. Ayrica ligden istedigi gibi cekilip sonra herhangi bir sezon tekrar kafasina gore katilmaya da karar veremezler. Basli basina bir sacmalik olur.

Daha dune kadar TFF dogru olani yapiyor diyenler simdi TFF bastan beri sicti diyor. Yetmedi GS'ye dansoz dediniz. Soylenen olunca bu sefer UEFA bizden beter bir kurum zaten diyosunuz. Diyecek kelime bulamiyorum. FB ve Aziz Yildirim allah mi oldu arkadaslar gozunuzde? Bi kendinize gelin ya, konustukca batiyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Karar doğru. Ha diyelim ki ilerde FB suçsuz bulundu gerekli yerlere tazminat davasını açar. Ama şimdilik bu karar doğru takımın başkanı tutukluyken.

Edit= Dedimde bir FB'ye uygulanmış o biraz enteresan olmuş. Neyse zaten 44 sayfa konuşulmuş bişeyler gg artık.

Nihat Özdemir'in suçlu olduğumuzu düşünüyorsanız düşürün demeside gayet net bir cevap olmuş. Şayet bu karardan sonra FB düşürülmezse soruşturmadanda aklanırsa ortalık çok daha fena karışacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...