vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ha yanlış anlaşılmasın SK Spor Klübü tr de türkiye demek... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Myshkin said: Myshkin said: nileppezdel said: UEFA keyfi karar verebilir çünkü yönetmeliği yok di mi UEFA'nın_ ajahahaha crt kafasına gel UEFA savunma almak zorunda değil, federasyon zorunda. böyle mi değil mi? nilep, şuna cevap verecek misin? UEFA'nın disiplin yönetmeliğini henüz okumadım, ama savunma almamak demek keyfi karar almakla aynı şey değildir. Bunu anlayamayacak kadar aptal olmadığını düşünüyorum o yüzden fanatikliğine bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gidiyorum 1 saate gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: goldbären said: .. yoo Fener'in neler yaptığı açık diye yüklendim, UEFA da ayarı çekti işte. Mehmet Baransu'nun yaptığı kirli haberler üzerinden fenerin yaptıkları ortadaymış gibi konuştun üstüne ergenekon yoktur bunlar muhalifleri sindirme uydurma haberleri diyen bi adam yani bu. hani aynı adamlardan gidip fener haberi almakta sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 nileppezdel said: Myshkin said: Myshkin said: nileppezdel said: .. .. .. UEFA'nın disiplin yönetmeliğini henüz okumadım, ama savunma almamak demek keyfi karar almakla aynı şey değildir. Bunu anlayamayacak kadar aptal olmadığını düşünüyorum o yüzden fanatikliğine bağlıyorum Keyfiden kasıtın savunma almadan, kendi isteğince karar vemek olduğunu anlamamışsın, doğrudur. Yukarıda yazdığın mesajın mantıksız olduğunu burda bi kere daha gördüm, benim dediğim gibi işte kabul et kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hehe MAA artık fenere başkan olmak istemiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 İyi de Fener'in yaptıkları, Aziz'in ne olduğu falan zaten ortadaydı. Bunu yıllardır yazıyorduk, Baransu'dan önce de yani :) medyaya uymakla alakası yok, görünen köy kılavuz istemez. Şike hep vardı, herkes yaptı ama son yıllarda Aziz dibine vurdu olay bu işte. Tehditler teşvikler boklar püsürler havada uçuşuyordu. Sonunda harcadılar ama adamı da kurtuluyoruz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ha savcı savcı diyorsunuz, Mehmet Berk efendiyle ilgili şu yazıyı da tekrardan koyayım. UEFA savcıyla görüşmüş demek :) said: Hatırlanacağı üzere Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Aslan hakkında Ankara savcısının verdiği görevsizlik karan sonrası savcı Mehmet Berk imkânsız bir iş yaparak iki saatte 7 klasör evrakı okumuş, binlerce telefon konuşmasmı incelemiş gözüküyordu. Bunun olmasına imkân yokken hiç kimse çıkıp bu konuyu araştırmadı. Aynı savcı 90'dan fazla askeri rütbelinin gözalüna alınması kararını, İstanbul Başsavcısının tüm ulusal basma da yansıyan yazılı talimatına rağmen başsavcı ve özel yetkili savcı vekilinden gizli imzaladı. Neden? Nedense cemaatle sorunlu olan emniyetçilerin davası hep aynı savcıya denk geliyor. Cemaatle sorunlu olduğu bilinen, hakkında dava açılıp tutuklanan Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Unsal'm davasında da aynı savcının, Mehmet Berkin ismi var, iddianameyi aynı savcı hazırlıyor. Acaba bunlar hep tesadüf mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çok sayfa olmuş gene. kesin tartışılmıştır. biri özet geçebilir mi bana bjk hadi tff başkanının dediği gibi cl de oynamıyor o yüzden karar yok. başkanı aynı soruşturmada olan, yurt dışına çıkamayan. maçları şüpheli maçlar arasında olan,etik kurulun raporunda olan ts nasıl cl ne katılıyor. buna yapılan tahminler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @Myshkin: evet savunma almadan karar verebilir UEFA, ama bunun keyfi karar olduğu anlamına gelmez diyorum işte. Keyfi karar demek UEFA'yı direk suçlamaktır. UEFA'nın şu aşamada kendi yönetmeliğine aykırı davranmadığından suçlanabileceğini düşünmüyorum. Kelimelerini doğru seçersen haklıyken haksız duruma düşmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 2 saatte 7 klasor okuduysa fb kesin sucsuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi nilepi gördükçe fenerli arkasokak gördükçe gsli subzero gördükçe bursasporlu seagle gördükçe bjkli olmak istiyorum napayım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Harrykewell'lı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 goldbären said: abi nilepi gördükçe fenerli arkasokak gördükçe gsli subzero gördükçe bursasporlu seagle gördükçe bjkli olmak istiyorum napayım sizce? akıllı olkomikli olduğunu belli edeyim de zegna bugünün gerginliğiyle ceza vermesin hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 barbu said: çok sayfa olmuş gene. kesin tartışılmıştır. biri özet geçebilir mi bana bjk hadi tff başkanının dediği gibi cl de oynamıyor o yüzden karar yok. başkanı aynı soruşturmada olan, yurt dışına çıkamayan. maçları şüpheli maçlar arasında olan,etik kurulun raporunda olan ts nasıl cl ne katılıyor. buna yapılan tahminler neler?ben de bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 / tff nin borusu yetmeyebilir ama uefanın yetmiş bellki üzülmeyin genşler zaten katılsaydınız da bişi yapamıcaktınız. Umarım ligi falan da bırakır bunlarda temizlenir lig pislikten. Şöle 1 sene düşürülse bunların hepsi, nasıl güzel olur türk futboluna can gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fener 1 yıl düşerse, bi allahın kulu yabancı durmaz. 1 yıl daha çıkamaz ordan, 2 sene gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 DoruK said: barbu said: çok sayfa olmuş gene. kesin tartışılmıştır. biri özet geçebilir mi bana bjk hadi tff başkanının dediği gibi cl de oynamıyor o yüzden karar yok. başkanı aynı soruşturmada olan, yurt dışına çıkamayan. maçları şüpheli maçlar arasında olan,etik kurulun raporunda olan ts nasıl cl ne katılıyor. buna yapılan tahminler neler?ben de bunu merak ediyorum. Edilmicek gibi degilki. Sacmaligin daniskasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yönetim bölümüne de yazmıştım, iş seyehatindeyim internetten uzağım pek takip edemiyorum. şikayetlere adminler ve cava bakıyor, haberleri de tvden falan görüyorum. konuyu pek okuyamadım ama sonuç belli; TFF'nin örtpas çabası yetersiz kaldı, UEFA kararını verdi. Kısacası TFF UEFA'ya yenilince, FB de yenik sayıldı. Bundan sonrası artık bayır aşağı gidecek gibi, görelim baklaım. Ama "yargı sonuçlanmadı, bizi linç ediyosunuz reröre" diyen fenerliler aynı şeyi UEFA için de söyleyebilecek mi orası meçhul. Göz var, izan var. Geçmiş olsun fenere, TFF'nin de kulağı çekildiğine göre artık cingözlük denemeden önce ikinci kez düşünür heralde, örtpasa çok girişmez. O değil de haberi okudum biraz önce, Aydınlar'ın açıklaması: http://www.maraton.com.tr/UEFA-Fenerbahceyi-istemedi_147636.html Şu cümleye dikkat: Bize çok sayıda mailler geldi. Kimlerden geldiğini bilmiyoruz. UEFA'ya çok sayıda mail gitmiş. Nilep? Ahaha nilep sözünü tutmuş sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Geçen sene o 2-2 anonsunu da nilep yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Denizlide nilep isimli bir şahsın da maçtan bir hafta önce bir kamyon yazarkasa kağıdı aldığı da tespit edilmiş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 e nilep diyodu ama uefa araya girene kadar her gün spam mail yağdırırım diye, tutmuş sözünü :D Şunu da fenerin düşürülmesine saklıyordum da bu uefa kararı da close enough, ona yeni bir şey koyarız artık: http://www.youtube.com/watch?v=lfg0_FbIqqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fenerbahçe Tahkim'e gidiyormuş, zorla 8 sene ceza verdirtecekler ülkeye. UEFA tavrını koymuş, yüzsüzlüğün alemi yok ama nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sonra keita çok çirkef, adamla tek başına yarışıyo lan koca fb klübü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar