Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olm ben baya efkarlıyım lan.

Dynun

Öne çıkan mesajlar

dyn kişisele bi başlık açmıssın. insanlarda kendilerince birşeyler yazmışlar, bende ekleme yaptım kendimce.
artık ortak paydada elekten gecirmek senin işin. negatif oldugu için, ben negatif birşey söyledigim işin sinirlenmen gerekmez.

belki dönsen arkadaşlarına sorsan daha kötüsünü söyliycekler, elek sende dedigim gibi.
seni tanımıyoruz, kızı tanımıyoruz ne söylense havada. fizik kanunları işlemiyorki burda hesaplayıp birşeyler söyliyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şey yapma sakın, erkek sinekten bile şüphelenir oldum diyorsun ya, bunu yapma. evet zor çok zor hem de ama böyle yaparsan gider asıl kız.

bir daha aynı hataları yaparsan kapı orada, bir daha gelemezsin içeri havasını verirsen, ona mecbur olmadığını, onsuz da mutlu olabileceğini gösterirsen, bazı durumlarda eskisinden de anlayışlı olursan kız hiç bir yere gitmez.

ama sen belki de haklı olarak sıkıştırırsan onu, ne bileyim lüzumsuz kıskançlıklar yaparsan, o gün yapmıştın yine yaparsın havasını verirsen kıza gitmeyeceği varsa bile gider malesef.

neyse öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

ben negatif birşey söyledigim işin sinirlenmen gerekmez.

belki dönsen arkadaşlarına sorsan daha kötüsünü söyliycekler, elek sende dedigim gibi

hacıt yanlış anlama sinirlenmedim.
troll sandım trolledim. öyle anlaşılmasın.
beğeniyim beğenmiyim okuyorum düşünüyorum her yorumu.
objektif şeyler gelir dışardan çünkü kendi arkadaşım hep benden yana olur vs
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

abi şey yapma sakın, erkek sinekten bile şüphelenir oldum diyorsun ya, bunu yapma. evet zor çok zor hem de ama böyle yaparsan gider asıl kız.

bir daha aynı hataları yaparsan kapı orada, bir daha gelemezsin içeri havasını verirsen, ona mecbur olmadığını, onsuz da mutlu olabileceğini gösterirsen, bazı durumlarda eskisinden de anlayışlı olursan kız hiç bir yere gitmez.

ama sen belki de haklı olarak sıkıştırırsan onu, ne bileyim lüzumsuz kıskançlıklar yaparsan, o gün yapmıştın yine yaparsın havasını verirsen kıza gitmeyeceği varsa bile gider malesef.

neyse öyle işte.

tam bu durumsayım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte bu tip ilişkiler kanserli ilişki.

Tedavisi olabilir de, olmayabilir de. Bazen ne hastanın, ne de doktorun elinde oluyor durumu kurtarmak. Kendi kendine gelişebilecek ufak olaylar bile ciddi krizlere yol açabilir.

Kurtulmaz diye bir şey yok ama tek ilacı zaman. Asıl sormanız gereken şu: Ne kadar sabredebilirsiniz?

Bu soru ikiniz için de geçerli. O, senin gereksiz kıskançlıklarına ne kadar sabırlı davranabilir? Sen, ona tam olarak güvendiğini ne kadar zaman geçince söyleyebilirsin?

Bu sorulara cevaplarınız kesin ise, akışına bırak, her şey düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

güvenmemen gayet normal.aslada güvenmemelisin

ben bu işlerde en baştan hep supheci ve paranoyak olmusumdur misal.ztn o yuzden 4 senelik ilişkim olmadı 2 seneyi geçemedim ahaha

karşındaki hatasız kusursuzda olsa yinede hep bi güvensizlik olmalı

öbür türlü bi pislik olmayacagı varsada oluyor bu sefer daha cok koyuyor adama.olay ulan sende mi brütüs durumuna düşmemek için

ister evli ol 20 sene ister 5 senelik ilişki.sonuçta herkesin içinde karşıdakinin bilmediği asla bilmeyeceği şeyler var.ve dunya bencillik dünyası.

öyle fırtınalı aşklar ilişkiler bana göre filmlerde kaldı.artık herkes kendi cıkarları dogrultusunda düzeyli birşeyler yaşamya bakıyor.olmuyorsa iyi aksamlar diyip gidicen.genç insanlarız sonuçta.

sizin ilişkide bitmiş malesef.

önce kendi mutlulugunu düşünücen.

ilişkide güven olmalı derler ya hani böyle bayanlar filan.yalan o iş.onların istediği mal gibi aşık ol.güven falan değil ahah

dünyada güven kadar insanı zayıf gösteren ve kötü tecrübelere dönüşen hangi duygu var

bu arada güvenmemek lzm derken.telefonu kapalı olunca oha kesin ahmetle sevişti gibi abartı değil tabi.sadece o mesafeyi bırakmak lzm
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne güzel fikirlerini yazıyosun da,
kimseye de şurdan, anlattığım kadarı olan 2 satırdan, sizin ilişki bitmiş malesef diye laf söylenip de kendini bilmezlik yapılmaz.
öyle bile olsa bunu söylicek kişi sen değilsin.
of kişisele neden yazmadığımı hatırladım.
tşkler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...