gosh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dusundum de gecince bir seyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ters yola girmişin gayet, evlensende fixlenmez. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya abi eskiden olmayan kıskançlıklar çıktı. erkek sinek görsem bu tehklike yaratır mı dicem heralde. olay bende kendine güvensizlik mi tetikledi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hemen ayrılayım o zaman saol Daesu said: ters yola girmişin gayet, evlensende fixlenmez. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Anlaşıldı, kaçmasından korkuyorsan tak prangayı. Bas nişanı. Hem ciddiyetini göster. Aile karıştı mı işin içine sen de durulursun, ilişkiniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ne nişanı abi yakmayın çocuğu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Nikahına al demiyoruz yaw. Adamın niyeti ciddi olmasa zaten olayı öğrendiğinde bırakırdı hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Daesu said: ters yola girmişin gayet, evlensende fixlenmez. sorry ovv çok obsesif gördüm bu cümleyi. gayet de düzelir. konuşmuşsunuz zaten o da düzelteceğini söylemiş. biraz zamana bırak elinden geldiğince kurmamaya çalış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Araya güven kırıcı olaylar girerse toparlaması zor gerçekten. Ben 5 sene önce falan toparlayamamıştım. Belki şimdi olsa toparlarım ama bir daha denemem heralde. Toparlayabilirsen de direk evlenebileceğin bir kız bulmuşsundur demektir. Çok uzatma arayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dyn kişisele bi başlık açmıssın. insanlarda kendilerince birşeyler yazmışlar, bende ekleme yaptım kendimce. artık ortak paydada elekten gecirmek senin işin. negatif oldugu için, ben negatif birşey söyledigim işin sinirlenmen gerekmez. belki dönsen arkadaşlarına sorsan daha kötüsünü söyliycekler, elek sende dedigim gibi. seni tanımıyoruz, kızı tanımıyoruz ne söylense havada. fizik kanunları işlemiyorki burda hesaplayıp birşeyler söyliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi şey yapma sakın, erkek sinekten bile şüphelenir oldum diyorsun ya, bunu yapma. evet zor çok zor hem de ama böyle yaparsan gider asıl kız. bir daha aynı hataları yaparsan kapı orada, bir daha gelemezsin içeri havasını verirsen, ona mecbur olmadığını, onsuz da mutlu olabileceğini gösterirsen, bazı durumlarda eskisinden de anlayışlı olursan kız hiç bir yere gitmez. ama sen belki de haklı olarak sıkıştırırsan onu, ne bileyim lüzumsuz kıskançlıklar yaparsan, o gün yapmıştın yine yaparsın havasını verirsen kıza gitmeyeceği varsa bile gider malesef. neyse öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Daesu said: ben negatif birşey söyledigim işin sinirlenmen gerekmez. belki dönsen arkadaşlarına sorsan daha kötüsünü söyliycekler, elek sende dedigim gibi hacıt yanlış anlama sinirlenmedim. troll sandım trolledim. öyle anlaşılmasın. beğeniyim beğenmiyim okuyorum düşünüyorum her yorumu. objektif şeyler gelir dışardan çünkü kendi arkadaşım hep benden yana olur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ahmedinejad said: abi şey yapma sakın, erkek sinekten bile şüphelenir oldum diyorsun ya, bunu yapma. evet zor çok zor hem de ama böyle yaparsan gider asıl kız. bir daha aynı hataları yaparsan kapı orada, bir daha gelemezsin içeri havasını verirsen, ona mecbur olmadığını, onsuz da mutlu olabileceğini gösterirsen, bazı durumlarda eskisinden de anlayışlı olursan kız hiç bir yere gitmez. ama sen belki de haklı olarak sıkıştırırsan onu, ne bileyim lüzumsuz kıskançlıklar yaparsan, o gün yapmıştın yine yaparsın havasını verirsen kıza gitmeyeceği varsa bile gider malesef. neyse öyle işte. tam bu durumsayım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 büllünü yerim sen raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ya işte bu tip ilişkiler kanserli ilişki. Tedavisi olabilir de, olmayabilir de. Bazen ne hastanın, ne de doktorun elinde oluyor durumu kurtarmak. Kendi kendine gelişebilecek ufak olaylar bile ciddi krizlere yol açabilir. Kurtulmaz diye bir şey yok ama tek ilacı zaman. Asıl sormanız gereken şu: Ne kadar sabredebilirsiniz? Bu soru ikiniz için de geçerli. O, senin gereksiz kıskançlıklarına ne kadar sabırlı davranabilir? Sen, ona tam olarak güvendiğini ne kadar zaman geçince söyleyebilirsin? Bu sorulara cevaplarınız kesin ise, akışına bırak, her şey düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 seviyorum ama güvenmiyorum öyle mi ya ayrılacaksın ya da ona karşı farklı birisiymiş gibi davranacaksın açık vermeyeceksin ama şu da var, ciddi bir ilişkiye gittiği halde güven yoksa sürdürmenin mantıken bir nedeni de yok ya da sen manyaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ağır mı oldu acaba utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 güven sarsılması toparlayamamam geri uzun süreden sonra. özet geçtim bak sana sensin manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 iyi de okuyo olm buraları. okumuyo mu ayrıca konu hakkında yorumum ; öyle şeyler bidaha tekrarlanmaz. ayrıntısını da sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sana yeni kiz bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Arada güven olmadıktan sonra iş zor yahu. Sen güvenicem diye kasarsın kız bildiğini okur, huzurun kalmaz veya sen kıskançlık tribine girip sebepsiz yere soğutursun kızı. Zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 önce olmayalara bulalım. sana bana filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bana, allah gelse bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 güvenmemen gayet normal.aslada güvenmemelisin ben bu işlerde en baştan hep supheci ve paranoyak olmusumdur misal.ztn o yuzden 4 senelik ilişkim olmadı 2 seneyi geçemedim ahaha karşındaki hatasız kusursuzda olsa yinede hep bi güvensizlik olmalı öbür türlü bi pislik olmayacagı varsada oluyor bu sefer daha cok koyuyor adama.olay ulan sende mi brütüs durumuna düşmemek için ister evli ol 20 sene ister 5 senelik ilişki.sonuçta herkesin içinde karşıdakinin bilmediği asla bilmeyeceği şeyler var.ve dunya bencillik dünyası. öyle fırtınalı aşklar ilişkiler bana göre filmlerde kaldı.artık herkes kendi cıkarları dogrultusunda düzeyli birşeyler yaşamya bakıyor.olmuyorsa iyi aksamlar diyip gidicen.genç insanlarız sonuçta. sizin ilişkide bitmiş malesef. önce kendi mutlulugunu düşünücen. ilişkide güven olmalı derler ya hani böyle bayanlar filan.yalan o iş.onların istediği mal gibi aşık ol.güven falan değil ahah dünyada güven kadar insanı zayıf gösteren ve kötü tecrübelere dönüşen hangi duygu var bu arada güvenmemek lzm derken.telefonu kapalı olunca oha kesin ahmetle sevişti gibi abartı değil tabi.sadece o mesafeyi bırakmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi ne güzel fikirlerini yazıyosun da, kimseye de şurdan, anlattığım kadarı olan 2 satırdan, sizin ilişki bitmiş malesef diye laf söylenip de kendini bilmezlik yapılmaz. öyle bile olsa bunu söylicek kişi sen değilsin. of kişisele neden yazmadığımı hatırladım. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar