Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi satıcılardan biriyle iletişime geçip paypal açmasını rica etsek aslında. sırf bf3 için değil şimdi millet "6 tlnin hesabını mı yapcan" diyor da... yeni çıkan her oyun 12 dolar. space marine de öyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 steamde sakat ama ya, ben mesela mesela space marine almam rusdan 5 dolar olsa da. ayrıca bu webmoney ne gerizekalı bir paypal çakması ya. sovyetlerin en büyük online para transfer hedesiymiş ama kredi kartı desteği yok. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 deus ex var abi 11 dolar ohşşş onu çormak lazım ya. ben arkadaşımdan bir ricada bulunacam online yakalayınca sdfesw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 deus exi bizim dhcı panpa 50ye satıyor :) http://urun.gittigidiyor.com/Deus-Ex-Human-Revolution-Steam-DOWNLOAD-CD-Key_W0QQidZZ43832099 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 oha 11 doları 50tlye mi geçiriyor, iyi eleman falan diyoduk ama burda çok kar koymuş ya çözmek gerek bu rus sitesini valla. yalnız bu rus keyi steamde de rus region olarak gözüküyor büyük olasılıkla, yani ana steam hesabına almak riskli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi ban açısından riski yok. millet geveliyor birşeyler fakat, steam listemde ana hesabında rus keyi kullanan, proxyle amerika mağazasından oyun alan(gta almıştı zamanında) çatır çutur oynuyor. ne ban var ne bişey. ama bazı oyunlarda bir sakatlık var. mesela bu plati.ru'yu duyduğum arkadaş left 4 dead almıştı, rusya proxysine bağlanmadan açamıyormuş oyunu. bu olay hangi oyunlarda var başka bilmiyorum malesef. o değil de, koskoca site neden ingilizce dili eklemez ya? paraya para demezler valla bizim çakalların demediği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 öyle yada böyle bu rus sitesini çözmemiz lazım patiler tonla oyun var 3 kuruşa, servet yatıyor burda übeyit babaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 steamde ban var yok değil, ağlıyorlar yabancı forumlarda rusdan key aldım 2 gün sonra perma ban yedim diye. yalan söyleyecek değiller herhalde ama ya random check ediyor valve ya da şikayet üzerine falan haraket ediyor. yoksa yine senin arkadaşın gibi her şeyi yapıp güzel güzel oynayan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ben cod'u shogunu güzel güzel oynadım rusdan alıp keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Silphatos said: deus exi bizim dhcı panpa 50ye satıyor :) O adamı ben de biliyorum ya kayıt dışı ekonomi zengini oldu mis gibi ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 çok iyi ya hiçbir gider olmadan havadan para + vergisi de yok mis hakkaten moriQ said: walla işte uzun aralık olmadan 30 liradan veririm dedi. bir kişiye toplamaya gerek yok yani parayı. yalnız şu rus sitesini gözüme kestirdim 13 dolar diyor (: acaba ruslarlada görüşsek mi (: pati diyince 30'a mı veriyor mu şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 20 kişi toplanıp 1 hafta içinde ödemeyi yaparsak 30 lira. tarihi belirleyelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 32 kişiden 20 çıkar herhalde artık, tarihi napak. bayram sonrası başlatalım bence o 1 haftalık süreyi, millet afk olcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 beta 11 eylül söylentisi muhtemelen gerçek. 12-16 eylül arası ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bak ya bayram harçlığıyla alcam demiyorda millet afk olur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 16 eylülde alırım ben para yok fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sdfgh vermiyolar artık ya :( iyi beta zamanı yapalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bayram sonrasi iyi bence de. O hafta halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Optional olarak ekleyin beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dh'den adamın teki halletmiş şu plati.ru işini. silp yarbaysın o kadar öğreniver nasıl olduğunu :P http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52103922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Soru şu o zaman, 1 dolara oyunu almak için ibrahim tatlısese verir misiniz? Bu noktaya geldik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ahahah vall aben gidip 50 yöro verip alacam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ismim hala yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Benide Ekleyin Listeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bence siz alana kadar oyunu BF4 çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar