Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oyun steamde yok origin key olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi kredi kartıyla alacaksanız şu siteden alın: http://plati.ru/asp/index.asp merak etmeyin güvenilirliğini, onlar da buradan alıyor. henüz pre-order olarak satan yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gg dediğiniz greenman gaming mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gitti gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi şu siteden nasıl alalım allahını seversen hiç bişi anlasılmıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Silphatos beni de listeye ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ne zaman basıyoruz orderları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 listeye yazdırmamış kaan denen dingil yazın. 33. kişi olur karşına geçer, bi elinde silah bi elinde başka bişi gezdiririm seni çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aa dingil demişim banlancam yine kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grosie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Khiran said: abi kredi kartıyla alacaksanız şu siteden alın: http://plati.ru/asp/index.asp merak etmeyin güvenilirliğini, onlar da buradan alıyor. henüz pre-order olarak satan yok gerçi. şöyle bişey var 13,34$ a ama oldum olası korkmuşumdur ruslardan, bilemedim: http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1114500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Red said: abi ggden alın işte 38 liraya toptan moptan ne kasıosunuz 3-5 lira için 50 euro verceğinize 38 tl verceksiniz 8 lira için çocuğunu keser bunlar panpa ööle deme kurbaa sen de hoşgeldin, bu aralar çok ban yiyon. konu dışına pek uğrama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 boşuna dememişler zenginler 3'ün 5'in hesabını yapar,cimrilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Grosie, bundan http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1114500 bi bok anlaşılmıyo full rusça neye güvenip alacaz, adamın evini bile alırlar valla hem de legal yoldan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grosie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben de bilmiyom da işte Khiran güvenilir demiş, bi şekilde alsan alınır da key gelir mi orası meçhul bence de de bağlacını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ne bu rusçu grubu ya, az bişi açıklasanız süper olur öyle toplu bf3 alımı varsa bende katılmak istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yok abi bf3 işin diğer uzantısı onu ekimde yapacaz, aslında topluca Rusa gitmeye çalışıyoz hani toplu gidersek indirim yapar diye. Ama herkes ilk benim diyor, kimisi senin ağzından iğrenirim ben diyor diğerine, hatta bazı hayvanlar ben 3 saatten önce çıkmam diyor. İşte uğraşıyoz orta yolu bulmak için naapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hamsilipilav said: Odeon said: sitede olmayan arkadas ekleyebiliyosak ben şimdiden +2 yim sen de mi +2sin yoksa odeonunki görülsün diye mi alıntıladın? 29 olmuşuz bu arada, moriq abi toplu alıma gerek yok demişin adam ne dedi en son nasıl alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 walla işte uzun aralık olmadan 30 liradan veririm dedi. bir kişiye toplamaya gerek yok yani parayı. yalnız şu rus sitesini gözüme kestirdim 13 dolar diyor (: acaba ruslarlada görüşsek mi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o rus sitesinde var mı bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 13 dolar yaklaşık 23 buçuk tl, bi de bunlara da toptan alım indirimi yaptırırsak fghjk. yalnız sorun oldu mu sanmıyorum yardım edeceklerini yoldaşların, ama dh'dakinde bir şey çıkarsa oraya gidip yazdık mı yenisini falan da verebilir güvenilirliği sarsılmasın diye. bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şimdi gördüm direk burdan alırım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Grosie said: ben de bilmiyom da işte Khiran güvenilir demiş, bi şekilde alsan alınır da key gelir mi orası meçhul bence de de bağlacını seviyorum bir ara arkadaş da satıyordu böyle gittigidiyor gibi sitelerde. sordum burdan alıyorum dedi. tahminen toplu alacağınız site cdkeyshere.com, dhdeki nicki adamın nuclear. o adam da buradan alıyor. nasıl alma konusuna gelince, ben de bilmiyorum sdglkj. arkadaşa bir sorayım ama tahminen sağ tarafta http://plati.ru/asp/images/payblock_button.gif resminin olduğu yer aracılığıyla alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 nasıl üye olacaz bu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 mal yoldaşlarım şu siteyi ingilizce yapsalar deli para kazanırlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fplati.ru%2Fasp%2Fpay.asp%3Fid_d%3D1114500 ftw. sanırım adamın elinde kalmamış. şu "döner sayısı" 0 yazıyor kırmızıyla. ek: adamlarda otomatik olarak toplu alımlarda indirim olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar