Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 EA oyunu olduğu için sorun olmaz her yerde oynarsın. bazı steam oyunlarında Rus keyi sorun çıkartabiliyor veya yeni yamada Rusçaya dönebiliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Beni de yazın, ps3'e alcaktım ama bu fiyat kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Şu oyunu ps3'e alacaklar beyanda bulunmasın diye bir kural getirelim bence. Yazık vallahi yazık yapmayın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bende rusçudan alcam ggdeki 38 liralıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 "konsolda fps oynayan bizden değildir" buyuruyorlar bir hesad-ı şerifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Red said: bende rusçudan alcam ggdeki 38 liralıgı Red bile pc'ye alıyor, teklifimi yasallaştırmalıyız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 İsteyen garbageda battlefield 3'ü konsolda oynayacaklar diye bir topic açabilir, dokunmam sticky bile yaparım. Hatta direk bölüm açtıralım Bf3 - Konsol diye, postlar sayılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sitede olmayan arkadas ekleyebiliyosak ben şimdiden +2 yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tamam vurmayın öldüm dsadaf. Pcye alıyorum işte patilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 32 kişi çıkarmak başlıca hedefimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 33. de kermit olur karşı takıma koyarız zuaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 said: Hocam yanlış anlamayın ama böyle deyipte sonra 3 kişi alıp bi daha almayanlar oldu birçok defa. onun için toptan verme taraftarıyım. Eğer 20 kişininde uzun bir süre ara olmadan alacağını garanti edebilirseniz olabilir. Ama oyun çıktıktan sonra bu fiyat mümkün değil. Oyun çıkmadan önsipariş olursa olur. parayı aramızda toplama zorunluluğuda kalktı. 25 diyenler olmuş necrofilimisiniz arkadaş. 30 lira bence bedava. ayrıca beni 2 defa yamışsınız hoş 2 tane alabilirim bu fiyata (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi ggden alın işte 38 liraya toptan moptan ne kasıosunuz 3-5 lira için 50 euro verceğinize 38 tl verceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Odeon said: sitede olmayan arkadas ekleyebiliyosak ben şimdiden +2 yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 rusçu kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kredi kartı ile alınabiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 donanımdan alınırsa muhtemelen adama para havale yapılıcak kredi kartı ile ggden al bende ordan alıcam 5 lira fazla olsun ölmeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Oha kabul etti mi 30'u? I-NA-NIL-MAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 8 lira fazla ve gidip al o zaman bizi niye engellemeye kasıyosun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bizim için gg'a 33 liraya satış açsın, oradan alalım bi ara. Tabi zaman kararlaştırılsın kaçırmayalım. Banka havalesi gittigidiyor komisyonundan fazla oluyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yanlız bu kadar fiyat farkı nasıl oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lan swtor fiyatına bakayım dedim 66 dolar wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gg açsın alalım 35 e kredi kartı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 a- steam key mi veriyor? b- ne zamana halletmemiz lazım? c- neye karar verildi, buradan birisine mi eft yapılacak ne edilecek? ben de katılıyorum yüksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar