Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 dhdan toplu alım için varım diyosanız yazın rusçu tim (36) Lancelion Anelor CthuLhu Xunn Aluriel Skyfire hamsilipilav Sonütücü moriQ Madcat Xaenin Deacon Revangelis Loxias Silphatos Cuce -Deno- Alexi_Septimus Head axedice Tatar Ramazan Odeon+2 Dennis Holy ZaugnaKhaldun Nwalka kermit Catzee kertenkel calimero MrLevie liberal jonq GwindonSurion S-H nucLear said: Merhaba. Evet bilgim var. Banka hesaplarim: www.gamekeystore.net/banka Size uygun olan hesaba her kişi 30 TL yatirabilr. Yatirirkenn aciklama kismina pitircik yazin. Parayi yatirdiktan sonra hangi bankaya saat kacta yatirdiginizi ve isminizi belirten bir maili [email protected] adresime mail atin. Gonderdiginiz email adresine oyun ciktigi gun keyleri gonerilecektir. Haftaya bu sekilde almaya basliyoruz (pitircik ne la?!), ben sahsen pztsi havaleyi yapacam. alacak olanlar artik gelecek haftasonununa kadar hallederler.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 iyi hadi yazın beni de. patlarsak toplu patlarız asdfsa
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Adamdan 2 defa alışveriş yaptım yine fiyat çok iyiydi sorun çıkmadı. %99 yine sorun çıkmayacaktır.
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şidi gordum 35 diyor. toplu alınca indirecekmiki acaba biraz daha :d
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 beyler adamla görüştüm 20 adet için cevap said: Merhaba. 20 adet bir defada alınırsa 30TL den yaparım. yani 30x20=600TL Toplam. bence girelim hisseli (:
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 30dan aşağı da yapmaz herhalde artık. ama kim bi kerede 600 verip alacak aramızda o var ahah, ayrı ayrı 20 tane alalım işte 30'dan onu bi sor.
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 burdan birimiz toplasa alacaklardan 30 ar lira. adama direk verse ?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi moriq konuştuysa onun banka hesabına geçeriz, açıklamaya isimleri de yazarız, o direk ordan geçer herkesin ismine fırlatır keyleri son derece kolay bir prosedür kafaya takılacak bir durum değil. Şu anda 17 kişiyiz galiba, 1-2 gün daha bekleyin 25 civarına çıkar o.
Öne çıkan mesajlar