hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 "Tatar Ramazan" said: Rus kızı olsa ööle trip yapmaz işte, alır kaadı katlar güzelce sütyeninin içine koyar elemana da şööle tatlı bi göz kırpar. Her ne kadar tatar ütopyalarda yaşasa da gözümde canlandırmak iyi geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kızın erkeğe bira ısmarlaması ne ya oldu olacak akşam içsin diye 2 tombul şişe de yanına verseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 acınası durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: arkadaşımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gerçekten çok hayvansınız ya. yani dilinizin kemiği yok. ayıp ediyosunuz bazen. neyse size iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 pati trollerinden seviye ve insanlık istediğin için bence sen ayıp ediyosun, bide bilmem kaç yıllık üyesin. sfddsf edit: bide şöyle bi topic vardı, bu topiktekinin kız versiyonu, o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 böyle de olsa yine bu durumun acınası olduğunu örtemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hah işte bu da kız tribi işte ortada hayvanlık hiç birşey yok ama şuan kız böyle yaptıgı için erkeğin özür dileme ihtiyacı hissetmesi gerekiyor bizde özür dilicez belladan misal haklıydık ama artık haksızız.bella haklı duruma nasıl gelinir kartı açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 özür dileriz bella :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahmakca seyler gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: biri karşıdan karşıya geçerken beni durdurup "alır mısınız şunu" diye böyle ayı gibi kağıt vermişti, bi baktım telefonunu yazmış salak. güvene bak. böyle şeyler denemeyin mesela bence. bella yalnız hafiften ben alımlı bir kadınım baksana sokakta gören bile tanışmak istiyor diye subliminal mesaj vermiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ne alakası var nefes al yeter bu ayılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bella o telefonu deildir. büyük ihtimalle zayıflama merkezi reklamı filandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 meğerse kızın assignment i falanmış kitap.. baya ilginç diyalog yaşanır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: ne alakası var nefes al yeter bu ayılar için. ciğerleri 20% çalışsa yetio nefesi tam almasına gerek yok. o kadar da secici değiliz lütfen.. ayrıca Red yönetmiş threadi kendini parçalasan da bu böle sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ayı dedi ban gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 %99'u erkek olan pati kömünitesine yapılmış çok ağır bir hakarettir bu! gerekirse yargıya dahi taşınmalı ve hesabı mutlaka sorulmalıdır!! Bu ülkede en çok vergiyi veren, askerlik zamanı canını ortaya koyan, aile kurup onu koruyan, çocuk yapmak için efor sarfeden ve aileyi geçindiren bu yüce insanlara yapılan bu hakaret çok yakışıksız ve hatta elem keder vericidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 üstteki mesaj için vereceğim çok sağlam cevaplarım var da, şimdi cidden sırası değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Makarnam arBella diye bir reklam var di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: gerçekten çok hayvansınız ya. yani dilinizin kemiği yok. ayıp ediyosunuz bazen. neyse size iyi eğlenceler. http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bellayı bu kadar konuşturacak ne demiş olabilirsiniz diye baktım da ortada fol yok yumurta yok hakikaten türk kızı tribi ya, üste çıkmak için red bundan sonra kızlı topik açmayıp direk ömden sana soracam abi, falling skies da köpeğin olsun istersen ben açıp izleyeyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 topigin icine edilmis. ayrica topigime yazanlara hakaret edilmesinden de hic hoslanmadim. bugün göremedim kizi. görsemde diyecek birsey yoktu, cünkü elimde bonus puanlarim yok. Kücük bir ayrinti gözüme carpti. Dün trene binerken agizi yüzü sismis uykulu gözlerle gezerken. Trenden indiginde makyaj yapmis kendine gelmisti. sanirim özel hayatinda biraz daginik. genelde bayanlar erken kalkar giyinmek ve süslenmek icin baya bir zaman harcarlar. gerci onun ihtiyaci yok cok güzel kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 eger cidden burdan o kitabin ozetini beklediysen ve ona gore adim atacak idiysen sana kotu haberlerim var. topic zaten redle basliyor yani bosuna laf etme bence dfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Türk kızını tavlamak çok kolay be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red'e saygimi belirtmek icin geldim. Ha bi de ortaliga agizlarindan kopuk cikarircasina hakaret sacman cok gereksiz olmus Bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar