Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kizin okudugu kitap

Seele

Öne çıkan mesajlar

hah işte bu da kız tribi işte

ortada hayvanlık hiç birşey yok ama şuan kız böyle yaptıgı için erkeğin özür dileme ihtiyacı hissetmesi gerekiyor

bizde özür dilicez belladan misal

haklıydık ama artık haksızız.bella haklı duruma nasıl gelinir kartı açtı
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

biri karşıdan karşıya geçerken beni durdurup "alır mısınız şunu" diye böyle ayı gibi kağıt vermişti, bi baktım telefonunu yazmış salak. güvene bak.

böyle şeyler denemeyin mesela bence.

bella yalnız hafiften ben alımlı bir kadınım baksana sokakta gören bile tanışmak istiyor diye subliminal mesaj vermiş ;)
Sosyal ağlarda paylaş

%99'u erkek olan pati kömünitesine yapılmış çok ağır bir hakarettir bu! gerekirse yargıya dahi taşınmalı ve hesabı mutlaka sorulmalıdır!!

Bu ülkede en çok vergiyi veren, askerlik zamanı canını ortaya koyan, aile kurup onu koruyan, çocuk yapmak için efor sarfeden ve aileyi geçindiren bu yüce insanlara yapılan bu hakaret çok yakışıksız ve hatta elem keder vericidir.
Sosyal ağlarda paylaş

topigin icine edilmis. ayrica topigime yazanlara hakaret edilmesinden de hic hoslanmadim. bugün göremedim kizi. görsemde diyecek birsey yoktu, cünkü elimde bonus puanlarim yok. Kücük bir ayrinti gözüme carpti. Dün trene binerken agizi yüzü sismis uykulu gözlerle gezerken. Trenden indiginde makyaj yapmis kendine gelmisti. sanirim özel hayatinda biraz daginik. genelde bayanlar erken kalkar giyinmek ve süslenmek icin baya bir zaman harcarlar. gerci onun ihtiyaci yok cok güzel kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...