cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 en haksız benim en çok bana sorucaksınız,saksı değilim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Örtmanım okul başlıyor yarın duyguları alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 konuyu değiştirmeyin en haksız benim! ama okullar da yarın açılmıyo=) 19unda kavuşuciiiz öğrenmanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fede said: lan zorla yapılan bişey yok diye kaportayı bırakmamız mı gerekiyo. senin canın acı çekmek istiyo heralde. tüm suç bende değil. beni böyle delirtenlerde. katliam yapıcam az kaldı. delirdimYa beyinsiz adam. Su ana kadar asik olupta ilerde aci yasadigin, mutsuz biten, kizin seni aldattigi vs vs... iliskilerin hangisinde zorladilar seni? Sen en bastaki zamanlarda kizin karakterini taniyip ona gore davranmadiysan dedigim gibi. Sadece kiz haksiz degildir. Kiz sadece yukarida saydigim sifatlara sahiptir ama sen salaksindir. Anlayamamis yada gorememis oldugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kör oldum diyip gözünü 15 dakika kapalı mı tuttu haha ya kusura bakma da kaç yaşında bu kız? ve sen? cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kanser oldum diyen bi kiz muhtemelen lise 3 falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kami de lise 1 gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ztn olay direk yaz tatilinde olan liselilerin macerası modunda sdfds eer bu insanlar liseli falan değilse garip kami kardeşte nasıl bu durumlara düşmüş üzücü.ne bilim kermitin dediği gibi hiç mi uyanmıyorsunuz bazı şeylere direk bodozlama mı dalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 1-2 gün sonra cidden bende tümör varmış işte kafa gidip geliyo yapıyorum böyle saçmalıklar affet beni diye gelmesin asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bence olay temamiyle kızın rol kabiliyetine bakıyo.çok iyiyse eğer kaminin suçu yok,cidden öyle bişey olsaydı çocuk paranoyak durumuna düşçekti.ama haa kız kötü rol yapıyosa da ev sahibi de suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kizlar her zaman rol yapiyo. Olay onu gorebilmek jhgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kizlar birazda aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: ztn olay direk yaz tatilinde olan liselilerin macerası modunda sdfds eer bu insanlar liseli falan değilse garip kami kardeşte nasıl bu durumlara düşmüş üzücü.ne bilim kermitin dediği gibi hiç mi uyanmıyorsunuz bazı şeylere direk bodozlama mı dalıyorsunuz ben 20 o 19 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o zaman sne suçlusun dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Çocuğun neresi suçlu ki? kimin 2.5 sevgilisi kanserim vs dese karşıdaki yalan söylüyo diye düşünmezdi bence. ve hep derim, kandırılmak kesinlikle karşıdakinin zeka seviyesi ya da akıllılığı ile alakalı değil, bir insan bir insanı kandırmak istiyorsa, allem eder kallem eder kandırır. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kami said: Belki ben yanlış yorumlamışımdır o kadarını bilemem. Belki istanbul'da gitmişlerdir, ama olanları yazdım mantıklı düşününce bu sonuç ortaya çıkıyor. Her şekilde bir kazık yediğim ortada. Çünkü bu bahsettiğim kızla benim kız sözde hala küs :D Geçen hafta buluşmuştuk, yanımdayken gözünün kör olduğunu söyledi. Arada sırada koluna ve gözlerine felç geliyormuş. Allah dedim sıçtık. Üzüldüm filan. 15 dk gözlerini kapatarak yanımda durdu öyle ağlamaklı biçimde. Sonra gözüne benim telefonun flaşını tuttum, göz kapağı kapalı olmasına rağmen gözü fıldır fıldır oynamaya başladı bu olunca da hemen düzelmeye başladı dedi. Gözü görmüyosa ışığıda hissetmemesi lazım abi. Tabi ben o zamanlar bundan hiç şüphelenmemiştim güvendiğimden ama... abi bu ne. kız şizofren falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hayır. kandırmak kandıran vs kandırılan arasında sosyal zekaya bakar. normal zeka ile sosyal zekayı karıştırmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Beyler bazen sezersiniz durumu ancak emin olamazsınız. Ufakta olsa gerçek olma ihtimali olur karşıdakini kırmamak için susarsınız. Veya yalan olduğunu bile bile inanır rolu yaparsınız. Veya gerçekten gerçektir siz inanmazsınız. 2 senelik sevgilin ben kanserim diyince elinde hiçbişey yokken hadi ordan diyemezsiniz. 3-4 hafta olayları değerlendirirsiniz tezcanlılıkla ortaya atlarsanız boş yere kalp kırarsınız. Ki zaten niye yapsın ki, tatil için mi? ayrılmak için mi? sadece söylersin olur biter. Yapması için sebep olmayınca inanmak daha kolay oluyor. Ben hala anlamadım neden yaptığını o yüzden hala %10 gerçektir payı veriyorum içimde de artık önemi yok. Zaten 3 hafta içinde çözülmüş olay senelerce sürmedi ya durum. Ki benim kız inanılmaz rol yapar, geçen sene yaptığı başka bir saçmalıktan biliyorum. Bitmesi gereken ilişki gereksiz uzayınca böyle durumlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 açıkçası moral bozukluğum ile ilgili birşeyler yazsam mı diye düşünürken bu bölüme geldim yeni konu sekmesine tıklıcaktım ki sonra baştan sona bu konuyu okudum. vazgeçtim ben yazmaktan.. uyuyup sabah işe gideyim atlatırım heralde sana da geçmiş olsun hayat dandik napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 konunun devamını da okusaydın keşke edit :ben de senin postunu düzgün okusaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Önce kıza 2 tokat atarım üstüne hırsımı alamam takıldığı elemana da 1 tokat atarım. Sonra elemanın da bi suçu olmadığını düşünür elemana attığım tokatın vicdanen rahatlamasını yine kıza bi tokat atarak çıkarırdım. Tabi bunlar tümör kanser falan diye yalan uyduran bi kıza yapılır. Bu hani aldatmak değil bu komple şerefsizlik, haysiyetsizlik. O yüzden. Yoksa kadına şiddete karşıyız. A wild feminist Bella appears.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben kanserim diye yalan söyleyen kızı bütün arkadaşlarına ifşa edeceksin. Hiç "beni aldattı", "şerefim iki paralık olur" falan diye düşünme. Tümörü olduğunu iddia ederek yalan söyleyen insana inanmak küçük düşürmez kimseyi. Asıl böyle bir yalan söyleyebilecek kadar küçük bir insan olduğunu herkese ifşa ederek doğru işi yapmış olursun. Kendisine iki paralık saygısı olan insanlarda bu şekilde küçük davranan biriyle bağlarını koparır zaten. Olay aldatma falan değil yani burda. Söylenen yalanın büyüklüğü asıl sorun. Bana böyle bir yalan söylense ne kadar kızardım ne kadar üzülmüş olurdum yahu. Tokatlamak falan almaz bu yalanı, direk ifşa edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hiç gerek yok. niye ugrassin ki ifşa edicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kami said: cerebralis said: ama yine olsa yine üzülürsün ya kandırılmadınsa eğer.üzülmez misin? Bu kız için üzülmem daha. Ayrıldık zaten. Büyük ihtimalle de kandırıldım. Çok serin hikaye yazmış. Milletçe manyaklaştığımızın bir ispatı daha. Aynı numarayı dayımın oğluna bir kız çekti. Aylarca çocuk bir deri bir kemik kaldı. Meğersem hanımefendi vicdan sömürüsü yapmışmış. Tabi dayı oğlu delikanlı çocuk, kızın ağzına ......Çok şükür çabuk atlattı ve 2 ay önce de cici bir kızla evlendi. Sana büyük geçmiş olsun. Olmaz olmaz deme, böyle bir manyakla bir şekilde evlendiğini düşün, Allah korusun sen hasta olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kanser oldum falan diye yalan mı söylenir ya, ne anormal insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar