hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Popeye said: iste pro olmak kolay degil o da sampiyon bu herifte http://www.youtube.com/watch?v=yWfetF1jCO4şu gerçekse ,adama ömrümde kimseye saygı duymadığım kadar saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi o adamda 3. 4. seferde dayak yer. bende aynı bu şekildim. 4. de kavga etmek için sebep vermiyorum diye sinirlenip girişti adam. tek sebep buydu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahahahahhahahah lika a kuhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ilk defa sen benim kim oldugumu biliyo musun efektif olarak kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahah abi adam ismini söyleyince karşısındaki elemanın bi anda sakinleşmesi ne iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Popeye said: iste pro olmak kolay degil o da sampiyon bu herifte http://www.youtube.com/watch?v=yWfetF1jCO4 adamın testisleri platinumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XNWjZOeOWro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahah bide devam ediyo dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_1sHleFmwN54/S_KHERadT0I/AAAAAAAABG4/sF2RYxAzB1Q/s800/Kenshiro_Aniblog_Tourney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu topik'i bastan sona okuyunca sakallarim cikmaya basladi. Bouncer olsun, tek ceken boksor olsun manliness patlamalari adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bouncer mi? ICH BIN MICHAEL KUHR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kickboksör B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hedehodohop said: işin ilginci 15 dakika bayılıp sonra kendine geldikten sonra sabaha karşı komaya girmesi adam direk dot koymuş işte başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 beyin kanamasının bi çeşidi aslında, bilinç önce kapanır (bayılır) bir süre sonra kendiliğinden açılır, sonra bir daha açılmamak üzere kapanır. Lusid interval denilir. Epidural hematomun çok karakteristik bir bulgusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kuhr harikaymış ya adam tek kelime ile ideal bodyguard yani muhtemelen kavga kısmında kendinden korktuğu için bu yola başvurmuş. Böyle adamın kavgası nasıl olur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 mardox said: beyin kanamasının bi çeşidi aslında, bilinç önce kapanır (bayılır) bir süre sonra kendiliğinden açılır, sonra bir daha açılmamak üzere kapanır. Lusid interval denilir. Epidural hematomun çok karakteristik bir bulgusudur. http://files.sharenator.com/1301315100096_Wtf_am_i_reading-s432x585-157685-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 19 yaşında gece kulubunde oyuncak arabayla oynayan genc zaten okeye dönüyomuş, 15 inde falan telef olması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aynen, üşenmeden kulübe uzaktan kum. arabayla gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Esh said: 19 yaşında gece kulubunde oyuncak arabayla oynayan genc zaten okeye dönüyomuş, 15 inde falan telef olması gerekirdi. Evet çok yaşamış. Birazda şansızmış dayağı daha önceden başkasından yiyip akıllanmış olsa onun için en hayırlısı olurmuş. Garibim diek şampiyona denk gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 @deacon pff ... resmi kullanmak için çok heves etmişin belli hedehop sormuş ona cevap olarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Neresinden yanlis bir anlam cikardin ben de onu merak ettim. Yeni sey ogremenin mutlulugu icinde koydum o resmi. Ingilizcen mi yok, yoksa insanlarin yaptigin her seyi elestirecegini dusunecek kadar insecure biri misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 deacon ikinci cümleyi yazmasaydın daha iyiydi bok yoluna kavga çıktı şimdi hadi baklaım hanginiz tek yumrukta devirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kavgalik bir durum yok. Internette tartisacak biri degilim zaten de hafif sinirlendim biraz. Gecti simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 deaconun koyduğu çok güzel bir meme bence ama biraz pic unrelated olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar