Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisine laf atan genci tek yumrukta öldüren boksör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi o adamda 3. 4. seferde dayak yer. bende aynı bu şekildim. 4. de kavga etmek için sebep vermiyorum diye sinirlenip girişti adam. tek sebep buydu yani :D
Mesaj tarihi:
beyin kanamasının bi çeşidi aslında,
bilinç önce kapanır (bayılır) bir süre sonra kendiliğinden açılır, sonra bir daha açılmamak üzere kapanır.
Lusid interval denilir. Epidural hematomun çok karakteristik bir bulgusudur.
Mesaj tarihi:
Kuhr harikaymış ya adam tek kelime ile ideal bodyguard yani muhtemelen kavga kısmında kendinden korktuğu için bu yola başvurmuş. Böyle adamın kavgası nasıl olur hehe.
Mesaj tarihi:
mardox said:

beyin kanamasının bi çeşidi aslında,
bilinç önce kapanır (bayılır) bir süre sonra kendiliğinden açılır, sonra bir daha açılmamak üzere kapanır.
Lusid interval denilir. Epidural hematomun çok karakteristik bir bulgusudur.

http://files.sharenator.com/1301315100096_Wtf_am_i_reading-s432x585-157685-580.jpg
Mesaj tarihi:
Esh said:

19 yaşında gece kulubunde oyuncak arabayla oynayan genc zaten okeye dönüyomuş, 15 inde falan telef olması gerekirdi.

Evet çok yaşamış. Birazda şansızmış dayağı daha önceden başkasından yiyip akıllanmış olsa onun için en hayırlısı olurmuş. Garibim diek şampiyona denk gelmiş :D
Mesaj tarihi:
Neresinden yanlis bir anlam cikardin ben de onu merak ettim. Yeni sey ogremenin mutlulugu icinde koydum o resmi. Ingilizcen mi yok, yoksa insanlarin yaptigin her seyi elestirecegini dusunecek kadar insecure biri misin?
  • Yeni Oluştur...