Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 adam abisi cikarsa epic topik yolunda offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yok be ne abisi ne tepki vercek onu merak ettim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi kız demek ki herkesin dikkatini çekecek kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dar gelirli işi olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Llama futbol bölümünde buraya bakmıyor. adam korktu lan resmen. before http://static2.fjcdn.com/comments/Yo+dawg+_39fac479f873917c84f4588466cba4c1.jpg after http://i597.photobucket.com/albums/tt53/Pct1995/Pics/YoDawg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: Beni 3 kişi seviyo zaten, bi kız arkadaşım bi dasaaa bi de nil. goldbären da ufak tefek hisler besliyo ama şakirtim diye yanaşmıyo. ben senin bana rulman temin edebilme ihtimalini sevdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yav said: Yarın da git "albeni" diye çikolata al marketten geçir gene bu kızdan. Hadi bakalım das ama adı onat olan arkadaşımın her markete gidişinde çokonat alıp "çok" kısmını barnaaanlan kapatarak kasiyer kıza uzatması.. tiih ti ulan hiç te kasiyer kıza yazasım gelmedi ya birine pide kalp şeklinde gider bir başkası süt alır köşede içer.. sahi süt alıp köşede içenin hikayesi neredeydi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 goldbären said: SeaGle said: Beni 3 kişi seviyo zaten, bi kız arkadaşım bi dasaaa bi de nil. goldbären da ufak tefek hisler besliyo ama şakirtim diye yanaşmıyo. ben senin bana rulman temin edebilme ihtimalini sevdim... her boydan ve cinsten rulman buluruz hacılit, sen rahat ol ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 özkanlar migrosdan haber var, sadece erkek kasiyer çalıştırıyorlarmış ama jelibon bölümünde bağyan raf sorunlusu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ozkanlar migrosta tam pic semt migrosu gibi adi var. eger o migrossa cok temiz dayak var ufukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Pes mi ettin bir eklemedi diye FBde Llama ohooo Bana sorarsan tek bir ihtimal dışında kasma kendini oda senden önce bir sürü insanın yazmış olması bence dene şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hastada halk arasında başına vurmak olarak tabir edilen durum görülmüştür,hani cansever gelse acımam misali. vaka bireyde geçen yaş ve büyüyen göbekle doğru orantılı olarak görülmekte,kendisine yine de telaş yapmaması tavsiye edilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 BabacumMostors said: .....birine pide kalp şeklinde gider bir başkası süt alır köşede içer.. sahi süt alıp köşede içenin hikayesi neredeydi lan? dediğin hikaye burada ama bende ramazanda kalp şeklinde pide alan gencin durumunu merak ettim,varmıdır acaba bi gelişme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cerebralis said: hastada halk arasında başına vurmak olarak tabir edilen durum görülmüştür,hani cansever gelse acımam misali. vaka bireyde geçen yaş ve büyüyen göbekle doğru orantılı olarak görülmekte,kendisine yine de telaş yapmaması tavsiye edilmektedir. vurdu vur başa öyle vurdu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 migros mu tansas mı? yarın gidicem bakiyim hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu kadar düşürmeyin kendinizi gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ne kadar dusurelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sen izmirliydin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 baya baya izmirlisin belli sorunu cevapsız bırakıyorum o yüzden gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 degilim birader ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ne atlıyosun o zaman migrosmu tansaşmı diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ayrıca nerden biraderinim senin ? ne bu samimiyet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar