barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Marl0_on said: kasiyerler çok değişik, bizim tansaşdaki her gittiğimde farklı bir çılgınlıkla çıkıyor karşıma. geçen gün zorla ananas satmaya filan çalıştı mesela. ananas aldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 filiiiiiiizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 barnacle said: Marl0_on said: kasiyerler çok değişik, bizim tansaşdaki her gittiğimde farklı bir çılgınlıkla çıkıyor karşıma. geçen gün zorla ananas satmaya filan çalıştı mesela. ananas aldırmış gelin kaynana arasında olur öyle kavgalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Pes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kaliteli stalk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yokmu bi gelişme msj fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 emekçi bacılarımıza sarkmayın lan pis emberyalistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Llamanın libidosunu kıskansam mı ne yapsam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 eleştirenler kendi efsanevi kız tavlama hikayelerini paylaşabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 B:Ben K:Kız B-Ver K-Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 B:ben K:kız B: V.. K: tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5840470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 B: Ben B:... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benjani said: böyle adamlar yüzünden sevgilimizi kasiyer yapamıyoruz eheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu sene tum market ve magzalari potansiyel keraneye cevirdiniz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kız kardeşlerinizi ve kız arkadaşlarınızı kasiyer yapmayın mesajı çıkıyor bu topicten. yolda laf atmaktan farkı yok şu yapılan hareketin, savunmayın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Holy said: kız kardeşlerinizi ve kız arkadaşlarınızı kasiyer yapmayın mesajı çıkıyor bu topicten. yolda laf atmaktan farkı yok şu yapılan hareketin, savunmayın bir zahmet. sayın adnan oktar hoca'nın bir lafı var ya siz angut musunuz diyor bazen kızdırdıklarında o aklıma geldi. laf atmak = face'den eklemek ? kız belki kabul edecek gönlü var. benim bildiğim laf atmak hepsi senin mi ohşşş yavrum göte gel gibi şeylerdir. misal gözleriniz ne kadar güzelmiş demek komplimandır. laf atmak değildir. ay sapık beni s..ecek kurtarın imdat deme sebebi değildir. ha kız sanane be öküz diyebilir bu durumda götüne baka baka dönersin gerisin geri o ayrı ama bu da hayvanlıktır ki hayvanlık kıza aittir burada, ilk adımda güzellikle hayır manasına ya da negatif bildirim manasına gelecek bir laf söylenmesinde fayda var bence. ne bileyim seni ilgilendirmez gözlerim demek bile gene bi mantık çerçevesindedir ve o iş orada biter zaten. eğer ki ondan sonra hala sarkıntılık devam ediyorsa peki ananızı bacınızı kasiyer yaptığınızdan işte o zaman şikayet edin. zaten o halde ben de bırakıyorum istediğinizi yapabilirsiniz gerekirse yumruğunuzla öldürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 D-D-D-D-D-D-DESPERATION. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Yahu bir insanın yüzüne karşı gidip hoşlandığını veya konuşmak istediğini söylersin, kibarca reddeder veya konuşur falan fişman. kızın senden haberi bile olmadan onun adını soyadını öğrenmek, eve gidip facebook'tan eklemek stalklamaktır. Sapıksanız, yapılan iş gayet normal gelebilir. Kız orada sadece işini yapıyor, her gün bu şekilde 50 kişi arkadaşlık teklifi yollasa o kıza, kızı rahatsız etmiş olmayacak mı bu durum? Ay neyse, size iyi stalklamalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ayrıca "laf atmak" benzetmesini kullanmamın sebebi, kızın hiç bir yüz verme durumu falan olmadan sadece oradan geçtiği için ona karşı yapılan bir davranış olmasıydı. Benzetmem yanlış anlaşılmış belli ki, ben de pek açıklayıcı söylememişim tabi. Benim hatam. Ha her laf atmak da "aman göte bak" kıvamında değildir. Kibarca yapılan eylemler de laf atmak olarak nitelendirilebilir, karşı tarafın tutumuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 EmreVeryMuch said: D-D-D-D-D-D-DESPERATION. Kesinlikle değil. Açgözlülük evet, ama çaresizlik hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://i.imgur.com/Aqc5Y.jpg Hohoho, yurtdısında sen de baya çaresiz kaldın galiba Burak-chan. Desperate much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/no.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://i.imgur.com/mtUFP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 axedice said: Llamanın libidosunu kıskansam mı ne yapsam bilmiyorum. neyimi gördün abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar