Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasiyer kız

Llama

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

kız kardeşlerinizi ve kız arkadaşlarınızı kasiyer yapmayın mesajı çıkıyor bu topicten.

yolda laf atmaktan farkı yok şu yapılan hareketin, savunmayın bir zahmet.

sayın adnan oktar hoca'nın bir lafı var ya siz angut musunuz diyor bazen kızdırdıklarında o aklıma geldi.

laf atmak = face'den eklemek ?

kız belki kabul edecek gönlü var. benim bildiğim laf atmak hepsi senin mi ohşşş yavrum göte gel gibi şeylerdir.

misal gözleriniz ne kadar güzelmiş demek komplimandır. laf atmak değildir. ay sapık beni s..ecek kurtarın imdat deme sebebi değildir.

ha kız sanane be öküz diyebilir bu durumda götüne baka baka dönersin gerisin geri o ayrı ama bu da hayvanlıktır ki hayvanlık kıza aittir burada, ilk adımda güzellikle hayır manasına ya da negatif bildirim manasına gelecek bir laf söylenmesinde fayda var bence. ne bileyim seni ilgilendirmez gözlerim demek bile gene bi mantık çerçevesindedir ve o iş orada biter zaten.

eğer ki ondan sonra hala sarkıntılık devam ediyorsa peki ananızı bacınızı kasiyer yaptığınızdan işte o zaman şikayet edin. zaten o halde ben de bırakıyorum istediğinizi yapabilirsiniz gerekirse yumruğunuzla öldürün.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bir insanın yüzüne karşı gidip hoşlandığını veya konuşmak istediğini söylersin, kibarca reddeder veya konuşur falan fişman.

kızın senden haberi bile olmadan onun adını soyadını öğrenmek, eve gidip facebook'tan eklemek stalklamaktır. Sapıksanız, yapılan iş gayet normal gelebilir.

Kız orada sadece işini yapıyor, her gün bu şekilde 50 kişi arkadaşlık teklifi yollasa o kıza, kızı rahatsız etmiş olmayacak mı bu durum?

Ay neyse, size iyi stalklamalar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca "laf atmak" benzetmesini kullanmamın sebebi, kızın hiç bir yüz verme durumu falan olmadan sadece oradan geçtiği için ona karşı yapılan bir davranış olmasıydı. Benzetmem yanlış anlaşılmış belli ki, ben de pek açıklayıcı söylememişim tabi. Benim hatam.

Ha her laf atmak da "aman göte bak" kıvamında değildir. Kibarca yapılan eylemler de laf atmak olarak nitelendirilebilir, karşı tarafın tutumuna göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...