Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 evet bugün alışveriş yapayım dedim pirinç analı kızlı çorba muzlu süt ayran aldım baktım en güzel kasadaki kız kim onay anaştım ve kızın tabi ister istemez adına soy adına sahip oldum fişte yazıyor facebooktan buldum ve ekledim.. içimgen geldi anlatmak dayanamadım. umarım evli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 klasik apaçi davranışları bunlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kasiyer kıza yavşamak için durduk yere süt falan alıp dükkanın köşede çömelip içen biri vardı burda ya nerde acaba o başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 git bir köşede muzlu sütünü iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kasaya gidene kadar içmiştim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Aldığın analı kızlı çorba pek iyi anlamlar ifade etmeyecek onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://img67.imageshack.us/img67/7750/jizzinmypantsnx8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 beni kasadaki guzel kizlar cagiriyor gel burasi bos diye. yakisikli olmak zor is :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 llama naaptın yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ne bicim stalkersiniz siz yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benim iş arkadaşım karısını aynı yolla tavlamış.tek fark onunki kasiyer değil reyon görevlisi edit : bahar düğünü seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mr_Hand said: llama naaptın yeaa. heycan hacım değişik bişey işte üniversiteler açılıncaya kadar ayrı deneyimler yaşıyorum hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Myshkin said: kasiyer kıza yavşamak için durduk yere süt falan alıp dükkanın köşede çömelip içen biri vardı burda ya nerde acaba o başlık. evet lan böyle biri vardı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X_AnS-XeIro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kimbilir kızcağıza bunu yapan kaçıncı iğrenç adamsın :P kız ufacık bir elektrik verse makul bir hareket olabilir ancak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 en az 5 sayfa mesajım olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 böyle adamlar yüzünden sevgilimizi kasiyer yapamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yarın da git "albeni" diye çikolata al marketten geçir gene bu kızdan. Hadi bakalım das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ona küçük sürprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 baktın kız pas veriyor ertesi gün de metro çikolatasını alıp fişe saat yazıp bırakırsın metroda o saatte buluşursunuz sonra nası fantezi ama^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kasiyerler çok değişik, bizim tansaşdaki her gittiğimde farklı bir çılgınlıkla çıkıyor karşıma. geçen gün zorla ananas satmaya filan çalıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu bir mesaj olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yav said: baktın kız pas veriyor ertesi gün de metro çikolatasını alıp fişe saat yazıp bırakırsın metroda o saatte buluşursunuz sonra nası fantezi ama^^ adı filiz olan bi kasiyer kız için her gün ondan 10 paket makarna almak da çok erotik olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar