kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o modemleri 7/24 çalışacak şekilde yapıyolar zaten. tabi bazı dış etkenlerin belirli değerlerde olması lazım. yazın 40 derece sıcaklıkta modem de fesat geçirebilir soğutması yoksa. raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 elektronik eşya işte, kullanmıyorsanız kapatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 1. sınıftayken amerikalı bir hocamız şöyle demişti: 'if it is working, don't fix it' o kadar doğru bir laf ki. amerikalıların tek kayda değer atasözü falan heralde. onun için dokunma. ben modem çok ısınınca pencerenin yanına koyuyorum 5 dakika, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 etrafa bolca yıldırım düşerken falan kapatmak lazım yoksa coflama riski var. ama bunun dışında kapatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 5 6 senedir elektirik kesintisi hariç kapatmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aynen ben de hiç kapatmıyorum. bu son modemi mesela 2.5 yıldır kapatmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 monitörün arkasında sürekli çalışan bi mini vantilatör olduğu için masada, prizler olsun modem olsun kasa olsun herbişiyi soğutuyor benim sürekli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kablonet modemi http://www.altinelektronik.com.tr/images/urunler/935.jpg kablonetin modemini kullanıyorum.tuşu yok zaten istesem de kapayamam, fişi çekebilirim. fiş çekme zararlı sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 elektronik alet continuous working icin tasarlanmistir, mumkun oldugu kadar uzerindeki elektrik akimini kesmeden kullanmak gerekir, elektrik kesintisi, akim inip cikmalari gibi durumlarda aletin omru kisalir. o yuzden alet surekli calisacak sen onu soguk tutacaksin, bunun icin aleti buz dolu bi yegene oturtabilirsin tabi suyla temas etmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben modem kapanmasın die ups aldım. abi sizin sıkıntınız ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ozellikle elektronik aksamda, isi gibi degerler uygun aralikta ise; aciksa acik, kapaliysa kapali birakacaksin mumkun mertebe. Bu tip meretlerin en buyuk dusmasi isi degisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://connectedhome2go.files.wordpress.com/2009/03/motorola-sbg941u_front_left_top-wi-fi-wireless-modem-networking.jpg?w=288&h=309 kablonet bağlatalı 2 yıl filan oldu hiç çekmedim fişini öküz gibi güçlü bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben modemi belki 10000 defa kapayıp actım 3 sene boyunca hic aksaklık olmadı,bilmiyordum bunu :(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "Tatar Ramazan" said: etrafa bolca yıldırım düşerken falan kapatmak lazım yoksa coflama riski var. ama bunun dışında kapatmaya gerek yok. Bu yıldırım yüzünden biri 56k biri adsl olmak üzere 2 modem kaybetmişliğim war. gerci toplasan 15 sende 2 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Nadir bağlantı kopmalarında hard reset atmak için çıkartmam dışında assla fişten çıkartmıyorum. 4-5 senedir falan aynı modem, taş gibi maşallah. Hiç gerek yok. Elektrik sisteminizde koruyucu varsa zaten yıldırımlar düşsün yine np, takılın siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 sıkıntı olmaz ya modemin kapanmasında veya açık kalmasında.kapatma düğmesi yoksa fişini çek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Güç kaynağına bağlı benimki, düğmesi yok, haliyle güç kaynağını kapatınca kapanıyor. 15 gün açık bıraktığım oldu aleti, teklemedi hiç. US Robotics 9112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Deathblade said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/282133/338DE784AC744397B74D00500528F53E.jpg 7-8 yıl oldu galiba hala canavar gibi çalışıyor. Tatillerde evde yokken falan kapatıldı sadece. Kıymetini bilemediler şu markanın. aynısından vardı ve bildiğin duvarda kırmıştım en son ısınınca net kopup duruodu nefretlik bi modem yerine link sys almıştım muhteşemdi. simdi de superonline'ın verdiği ferrari mi ne bişi modem var işte kasa kadar bişii o da bol ısınanlardan. ıslak havlu üstüne koyun ama hava kanallarını kapatmadan. işe yarıodu us robotics de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Isınınca net nasıl kopuyordu ya o modemi yıllarca kullandım sadece elektrikler gittiğinde güç kesiliyordu, 1 kere sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Islak havlu, modem ? duvara atıp kırmak ? hava kanalları ? linksys > robotics ? Bir yaşıma daha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar