Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Istanbul'un her tarafindan rahatca gorebildginiz duman yeditepe ormanindan geliyor arkadaslar. Kampuste degilmis yangin, kampusun arkasindaki ormandaymis ama su an gorebildigim kadariyla surekli buyumekte yangin. Okul yanmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 daha da büyümese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yazık yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 haydaa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 2 dk icinde 5 tane ucak 2-3 tane helikopter damladi. Helal olsun saglam mudahele ettiler. Karadan da cok hizli mudahele edilmis. Dumanlar azaliyo sanirim kontrol altina aldilar. Okuldan aciklama yapildi yeditepe'ye dogru degil diger tarafa dogru yayilmis. Yalniz cok uzuldum. Cidden yazik oldu o guzel yesillige. Umarim gorundugu kadar buyuk degildir. Cektigim fotolari aksam upload ederim. Twitter'da da yangin diye aratirsaniz gorebilirsiniz foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Abi çok kötü oldum yangını izlerken. Sadece izleyip elinden birşey gelememesi insanın içini acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Güzel bir ek bina yaparlar oraya veya büyük bi cami yakışışr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ekimde çıkıyo 2b yasası. orman vasfını yitirmiş alan.. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Absolut said: Güzel bir ek bina yaparlar oraya veya büyük bi cami yakışışr. Bu mantığa her şey yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Absolut said: Güzel bir ek bina yaparlar oraya veya büyük bi cami yakışışr. Yok bizim okula uzak kaliyor yanan alan. Fotolar dustukce gordum. Okulun ek bina yapacak yeri de var zaten, sanmiyorum bizim okulla alakali olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bunun geyiğide döner SENİN İÇİN OKULU YAKTIM BURCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Esh said: ekimde çıkıyo 2b yasası. orman vasfını yitirmiş alan.. peh o 200xten önce vasfını yitirmişler için çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 2b mağduru bi vatandaş olarak.. CthuLhunun dediğini demeye gelmiştim ama demiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 düzelttikleri iyi olmuş o zaman. ama yine de kötü sdf dağ taş ev oldu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 simdi gordum ya bu okulun yan tarafindaki gerizekali gold country de felan cikmis heralde yangin. ama uzuldum ya yanan orman sonucta, okulun ici disi fark etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 orda oturuyorm bende.4saatlik ugraş sonunda ucak helikopter vs. anca sondurebıldıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahaha EK BİNA efsanesi, okulun bi kısmı yanarak açılan orman arazisine mi ne yapılmıştı, okul doldukça yangın çıkıyor diyorlardı, atölye/laboratuar isteriz. okuldakiler gaza gelip ağaçlandırma yapacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 la 3 gün memlekete gittik yangın çıkmış, orada olaydım yangın daha kısa sürede kontrol alına alınırdı :P valla villa yapacaklarına okul yapsınlar lab. yapsınlar ben razıyım. ama tabii okula uzak kalıyor, sanmıyorum ki bizimkiler yapmış olsun + okulun arası akp ile ii değil yasa çıksa bile bizimkilere izin vermezler. aynı anda 3 4 yerde birden başlamış beşiktaş itfaiyesi bile yardım etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yeditepeli qenchliq'den biri izmarit atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar