Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bursada ilk defa böyle bi salaklıkla karsılastım paylasayım dedim. Uzun biraz Bu sabah 7 gibi bursada gidip fırında açma tahinli pide vs alıp kültür parka geçmiştik arkadaslarla orda banklarda kahvaltı ediyordu adamlar oruçlu olmadıkları için.O sırada bi polis otosu geldi adamlar bizi görünce direk indiler arabadan böyle atarlı atarlı. Gelip herif napıyorsunuz burda bilmem ne bi dünya gerzekçe soru sorup kimlikleri istedi verdik işte gbt mize baktırdı.Hepimizin orucumuzu yeyip yemedigini sordu.Ben oruçlu oldugumu söyleyince herif diger arkadaslara sizin 3 nize kabahatlar kanunundan 54 er lira ceza kesicem filan saçmalamaya basladı. Sebep sorduk adam valilik genelde yayınladı orucu dısarda yemek suç oldu filan dedi.Bi an afalladım böyle yok artık acaba mı lan diye.Sonra atarlandım işte siz gerçekmisiniz saka filan mı bu kimlikleri görebilirmiyim bide genelge yazısı varsa onuda görmek istiyorum cart curt.Adamlar heahsud saka yaptık deyip defolup gittiler. Orda aman abi yapma etme desek ayak üstü geççircekler cezayı atar yeyince defolup gittiler allahtan.Ama iktidar sagolsun okadar aptalca bi gerekçeye bile bir anlıkta olsa acaba mı dedim yani içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Veya elinin tersi ile bi tane patlatsa tokadı yediğinle kalırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yok artık abi ne tokatı gitsinler gariban agzı var dili yok tiplere yapsınlar o muameleyi.Ki ayrıca ben oruçluydum hemen satardım arkları baktım dalıolar evet abi zındık bunlar diye sdflksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kalten said: Adamlar heahsud saka yaptık deyip defolup gittiler. http://archer.gamebanana.com/img/av/573640.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kalten said: Bu sabah 7 gibi bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kalten said: 7 gibi bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kalten said: Bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fail sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kalten said: Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bursa yazısını görünce bıraktım zaten okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yanlız bursa muhafazakar bi şehir diye bilinir de böyle insanların birbirine karışması gibi denyoluklar çok fazla yaşanmaz. Garip bi şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bursa topiği vardı zaten. Açmayın farklı konular. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cocuk gormus sızı tassk gecmsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://encyclopediadramatica.ch/images/5/50/Policejk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 coolstorybro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fc6vL6Uf_-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 SeaGle said: Yanlız bursa muhafazakar bi şehir diye bilinir de böyle insanların birbirine karışması gibi denyoluklar çok fazla yaşanmaz. Garip bi şehir. doğu batı sentezi yoğun olan bir şehirdir, tenteci mühendisi gider arınça oy verir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Olm bursa çöküşe geçsin gemlik yücelsin diye yaptım ben onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 82 GEMLİK 83 MUSUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar