Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç Yemek

Kalten

Öne çıkan mesajlar

Bursada ilk defa böyle bi salaklıkla karsılastım paylasayım dedim.

Uzun biraz

Bu sabah 7 gibi bursada gidip fırında açma tahinli pide vs alıp kültür parka geçmiştik arkadaslarla orda banklarda kahvaltı ediyordu adamlar oruçlu olmadıkları için.O sırada bi polis otosu geldi adamlar bizi görünce direk indiler arabadan böyle atarlı atarlı.

Gelip herif napıyorsunuz burda bilmem ne bi dünya gerzekçe soru sorup kimlikleri istedi verdik işte gbt mize baktırdı.Hepimizin orucumuzu yeyip yemedigini sordu.Ben oruçlu oldugumu söyleyince herif diger arkadaslara sizin 3 nize kabahatlar kanunundan 54 er lira ceza kesicem filan saçmalamaya basladı.

Sebep sorduk adam valilik genelde yayınladı orucu dısarda yemek suç oldu filan dedi.Bi an afalladım böyle yok artık acaba mı lan diye.Sonra atarlandım işte siz gerçekmisiniz saka filan mı bu kimlikleri görebilirmiyim bide genelge yazısı varsa onuda görmek istiyorum cart curt.Adamlar heahsud saka yaptık deyip defolup gittiler.

Orda aman abi yapma etme desek ayak üstü geççircekler cezayı atar yeyince defolup gittiler allahtan.Ama iktidar sagolsun okadar aptalca bi gerekçeye bile bir anlıkta olsa acaba mı dedim yani içimden.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...