nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.belgeler.com/ adresine gidip "ortak hesap" kullanmadan (yani facebook/gmail/hotmail vs buttonlarina basmadan), normal bir sekilde kullanici adi ve sifre belirterek sisteme kayit olabilir misiniz? Kucuk bir oranda kullanici kesmimiz uyelik sorunlari yasiyor. Uye olamadiklarindan veya giris yapamadiklarindan bahsediyor. Sizden ricam, siteye girip kayit olup giris yapmayi falan denemeniz. Her hangi bir teknik sorun yasiyor musunuz? Fake e-mail kullanabilirsiniz, sifre olarak da basit bir sey kullanin, boylece sorun yasadiginizda atadiginiz sifreyi de verebilirsiniz. Cok cok tesekkur ederim. Siteyi gelistirme konusunda biraz rolantiye almistik oncelikler degisti, fakat teknik sorunlarin cozulmesi cok iyi olacak. Cok tesekkurler simdiden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kharfud diye bi hesap açtım üye oldum. Çıktım bi daha girdim. Bi sıkıntı yok. Chrome kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bende üye oldum sorun yaşamadım çok memnun kaldım sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Cok ilginc gunde 5 tane kadar bu sorunla ilgili e-posta aliyoruz. (Sagdaki geri bildirimde de gorursunuz) Diger arkadaslar da test ederse cok sevinirim. :) Cok tesekkurler tekrar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 betayken aldığım üyelikle giriş yapabiliyorum hala sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 CthuLhu said: betayken aldığım üyelikle giriş yapabiliyorum hala sorunsuz. aynen ben de sorunsuz giriyorum eski üyeliğimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sorunsuz üye oldum, girdim çıktım filan, firefox kullanıyorum. ie kullanan birileri denesin, bu tip sorunların başı o normalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ie, ff, chrome ve opera; hepsiyle denedim bir sorunla karşılaşmadım. site de başarılıymış, elinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 üye oldu sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 eski üyeliğimle giriş yapabiliyorum sorunsuz, chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 üye olunuyor. giriş yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sorun var.Başkaları da deneyip teyit ederse iyi olur. 2 account birden açıp 2 kere denedim. 1. Account ile girdim, üye oldum. Daha sonra şifremi değiştirdim. Çıkış yaptım. Şimdi ne eski ne yeni şifrem ile de giremiyorum. 2. Account ile girdim, üye oldum. Çıkış yaptım. Tekrar Giriş yaptım. Şifremi değiştirdim. Çıkış yaptım. Ne eski ne de yeni şifrem ile giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 a evet şifre değişince patlıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Çok pis test ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 harbi ha.. iste gencler unit testing in yararlari. ne bozmus acaba sistemi bakalim. Gerci diger kullanicilarin yasadigi sorunun bu oldugunu zannetmiyorum ama ayni bozuk sistem onlara da sorun yaratmis olabilir. Tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 lan patlatmayin siteyi, insan gircek o siteye insan!!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hmm sorunu buldum, yarin duzeltiyim. Ama test etmeye devam ederseniz sevinirim. 180.000 kullanicidan 148 i sifre degistirmis ve bu sorunu yasamis (ne zaman bu ozelligi bozmusuz bilmiyorum tabii) :) Yine de bir kismi burada olabilir sikayetlerin. Duzelttikten sonra direkt belli eder kendini 3-4 gunde bakalim sikayetler azalicak mi. Bizim aldigimiz bu konuda sikayet sayisi 150 yi gecmistir zaten, baska bi yerde daha dandiklik var belli ki. Cok tesekkurler tekrar SUPER TESTER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sağ tarafta "Benzer belgeler" kısmında gördüm de yüklerken mi yoksa listelerken mi değişiyorsun bilemedim. Dokuman isimlerin de kelimelerin sadece baş harfi büyük olacak şekilde düzenleme yapılıyor ama Türkçe karakterlerde sorun var. En azından "I,İ" karakterlerinde. Onlar küçük kalıyor. Edit; Genel olarak türkçe karakterleri küçültmede sorun var sanırım. GÖz Yanilmalari, Kadin Dİlİ, vb. başlıklarda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ha onlar yanlis bir kod dan dolayi oyle kaldi. Onlarin duzeltilmesi pek mumkun degil, cok uzun ugras istiyor. O bilinen bir sorun yani. Benzer belgeler sistem tarafindan o anlik cikariliyor, ama dokumanin islenmesi gerek vs bir sure aliyor oranin uretilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ha sorun düzeltildi yani tabi önceden kayıt olan öyle kalmıştır. Bu arşive bakınca da kimsenin uğraşası gelmez :) Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Tesekkurler,Evet duzeltildi o sorun, 120 bine yakin dokuman var. Onlari islemeyi dusundumde bi ara neredeyse imkansiz. Cunku I nin i mi falan olacagini ancak kelimeden cikarmak gerek. Kelime kelime karsilastirirsin ama Turkce sonden eklemeli oldugundan bu sefer isin icine morfoloji giriyor, oyle bi kodu yazana kadar da siteye 20 ozellik daha eklenir diye biraktim. Basta yapilan bir dikkatsizlikten oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 O dediğin sorunu sadece I,İ de yaşarsın sanki. Diğer Türkçe karakterlerde bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta Ö yü yine ö yapacaksın O/o olma ihtimali yok. Birde zaten çoğu belgede ( kayıt eden kişi tarafından yapılmış sanırım) ı yerine i kullanarak yazılmış bir sürü döküman var ama yinede o kadar büyük bir database için baya uğraş ve zaman ister. Birde yorumlar onaydan geçmeden direk ekleniyor. Sorun olmasın, tartışma/sataşma falan. Gerçi onun kontrolü de başlı başına bir iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dergiler kısmında scroll saw ile alakalı dergilerde olsa türkiyede kıl testere ile uğraşanların büyük bi açığını kapatmış olursunuz. http://www.scrollsawer.com mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar