Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardiminiz Gerekli [Test gerekiyor]


nedanko

Öne çıkan mesajlar

http://www.belgeler.com/ adresine gidip "ortak hesap" kullanmadan (yani facebook/gmail/hotmail vs buttonlarina basmadan), normal bir sekilde kullanici adi ve sifre belirterek sisteme kayit olabilir misiniz?

Kucuk bir oranda kullanici kesmimiz uyelik sorunlari yasiyor. Uye olamadiklarindan veya giris yapamadiklarindan bahsediyor. Sizden ricam, siteye girip kayit olup giris yapmayi falan denemeniz. Her hangi bir teknik sorun yasiyor musunuz?

Fake e-mail kullanabilirsiniz, sifre olarak da basit bir sey kullanin, boylece sorun yasadiginizda atadiginiz sifreyi de verebilirsiniz.

Cok cok tesekkur ederim. Siteyi gelistirme konusunda biraz rolantiye almistik oncelikler degisti, fakat teknik sorunlarin cozulmesi cok iyi olacak.

Cok tesekkurler simdiden,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun var.Başkaları da deneyip teyit ederse iyi olur. 2 account birden açıp 2 kere denedim.

1. Account ile girdim, üye oldum. Daha sonra şifremi değiştirdim.
Çıkış yaptım. Şimdi ne eski ne yeni şifrem ile de giremiyorum.

2. Account ile girdim, üye oldum. Çıkış yaptım. Tekrar Giriş yaptım. Şifremi değiştirdim. Çıkış yaptım. Ne eski ne de yeni şifrem ile giremiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm sorunu buldum, yarin duzeltiyim. Ama test etmeye devam ederseniz sevinirim.

180.000 kullanicidan 148 i sifre degistirmis ve bu sorunu yasamis (ne zaman bu ozelligi bozmusuz bilmiyorum tabii) :) Yine de bir kismi burada olabilir sikayetlerin. Duzelttikten sonra direkt belli eder kendini 3-4 gunde bakalim sikayetler azalicak mi. Bizim aldigimiz bu konuda sikayet sayisi 150 yi gecmistir zaten, baska bi yerde daha dandiklik var belli ki.

Cok tesekkurler tekrar SUPER TESTER!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ tarafta "Benzer belgeler" kısmında gördüm de yüklerken mi yoksa listelerken mi değişiyorsun bilemedim. Dokuman isimlerin de kelimelerin sadece baş harfi büyük olacak şekilde düzenleme yapılıyor ama Türkçe karakterlerde sorun var. En azından "I,İ" karakterlerinde. Onlar küçük kalıyor.

Edit; Genel olarak türkçe karakterleri küçültmede sorun var sanırım.
GÖz Yanilmalari, Kadin Dİlİ, vb. başlıklarda gördüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkurler,Evet duzeltildi o sorun, 120 bine yakin dokuman var. Onlari islemeyi dusundumde bi ara neredeyse imkansiz. Cunku I nin i mi falan olacagini ancak kelimeden cikarmak gerek. Kelime kelime karsilastirirsin ama Turkce sonden eklemeli oldugundan bu sefer isin icine morfoloji giriyor, oyle bi kodu yazana kadar da siteye 20 ozellik daha eklenir diye biraktim.

Basta yapilan bir dikkatsizlikten oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin sorunu sadece I,İ de yaşarsın sanki. Diğer Türkçe karakterlerde bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta Ö yü yine ö yapacaksın O/o olma ihtimali yok. Birde zaten çoğu belgede ( kayıt eden kişi tarafından yapılmış sanırım) ı yerine i kullanarak yazılmış bir sürü döküman var ama yinede o kadar büyük bir database için baya uğraş ve zaman ister.

Birde yorumlar onaydan geçmeden direk ekleniyor. Sorun olmasın, tartışma/sataşma falan. Gerçi onun kontrolü de başlı başına bir iş..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...