Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tolga said: Güneşi istiorm, geceleri yastıımda resmi ile yatıorm...öbür yüzündede ilhan var İlhan gitmeden geçen seneki guts team gibi bişi ayarlasak süper olur,ne bilim güneş serhat ilhan emrah falan,aklıma ilk bunlar geldi gerisinide düşünmeye üşendim Edit: Üşenmedim düşündüm, Serhat - güneş tora tolga - güvenç emrah yiğit - ilhanBen uzun bir süre yokum orada artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bacağındaki bağlar olayım yiğit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben gelşrşm yerşmş ayırtın ama mümkünse sağ bek olarak ayırtın iki haftadır sağ bek oynuyorum çok eğlenceli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 karşına geçer çarparım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Vingthor said: son maçta naruto bölümü gibiydi. 5 gol yiyip 9-8 kazanılır mı? O zamanlar Tsubasa vardi... Ayrica gecen mac Knight Online gibiydi soylemesi ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ve bizim de Tsubasa'mız vardı. Kimdi ya o çekik gözlü çok koşan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 concede olsaydı boyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 epic forvet istanbula döndü; bugün ayağının tozuyla şampiyonlar ligi maçında oynayıp haftasonu lig maçında oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gel gel dürüm ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 epic forvet benim de chakra larım kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bu hafta da kadroya girebilirsem açarız o sealları santraya oturup. çılgın meditasyon teknikleri biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ılhan'i opun yerime,yalan oldum. iyi yolculuklar ılhancim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 noldu ferit niye gelemiyorsun? KİLO MU ALDIN YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cumartesi gecesi toplu doğum günü kutlicaz sonra arkadaşta kalıcam pazar eve gidip gelmem zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 CthuLhu said: ılhan'i opun yerime,yalan oldum. iyi yolculuklar ılhancim sagol ferit keske gelseydin gerci benim dengim degildin zaten apohkadfhdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ele bacak vermede denklik tanımam bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 benim bacak agir gelir bana almiyim ben elime bacagimi apofkhopdfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 baki var tora var dracos var (kalede olamicak gibi) emir guney var hill yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tolga da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ildeniz ver serhat gelsin, görkem kalede olmayacaksa gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kadroyu görelim ! bak dürüm diyorum, bence alın beni kadroya gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sen girersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tolga yok, boynunu yamultmuşlaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tolga da iyice sissy oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fizban said: tolga yok, boynunu yamultmuşlaaaa Öf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar