hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ahah hakikaten ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 eskiden oyun şirketleri avanaktı, bedavaya replay value sınırsız oluyordu. şimdi ne güzel map başına 5$, pack başına 15$ oh oh. modding'i de tamamen hardcoded yasakla drm'ye entegre et tam kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yalnız cidden inanılmaz bir keyif katıyor random map olması sonuçta 20 tane bile map olsa onun o sıradaki sayıya uyması lazım vs yarısını at 10 tane kalıyor desen onlarıda 2 günde ezberlersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ya tam 2. oyna başlıcaktık tedaş girdi araya kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 heh tahmin ettim. ya sucuk yada elektrik gitmesi diye düşündük bizde. bugün telafi ederiz. kaçta girelim? daha erken girelim ki 2 tane atarız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 olur, siz bana mesaj atarsınız istediğiniz zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bu arada bir şey farkettim. oyunu klasörden açınca 16 açıyor masaüstünden açınca 14 sdfs gergenin sorunu böle bişi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İkisi de 16 diyor. Benim sorun Windows 8. Hamachi deneyebiliriz ama sonra. Bu gece yarısı yine ya da yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 hamachi ne değiştirecek ki windows 8se sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Arayol farklı olunca çalışır belki. Hamachi VPN modunda local ağdaymışız gibi çalışıyor, bu kullandığımız program öyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 valla hamachi çalışmıyor bnm pc de niye bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 GERGE said: İkisi de 16 diyor. e sorun bu o halde, 14 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 hamis nerdesin kaç saattir ağaç olduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 lan 3 saattir seni beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 lethenin çaresiz saldırısı. sam'in yanan cübbesi. http://i.imgur.com/9uEBk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 17 17 17 critlerle yokedildiler gene teker teker heh. gecenin efsanesi portala sickness & damnation yiyip etraftan kuşatılıp yokolan hamsili savaşıydı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 asdfs adam pkk gibi pusu kurmuş portaldan çıkar çıkmaz etrafı amon sul gibi sarmış herif spectrelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben hazırım oynamak istediğinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dün simültane olaylar gelişti de evde değildim bugün akalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 tırstım demiyoda.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 RAZE >:D< hadi gir steam chate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sammy her yerde, her oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aow'u ben geçen binyıldan beri filan oynar severim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 BARUK KHAZAD! KHAZAD AI MENU! herkes haddini bilecek. ccc cüceler ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sam mükemmel bi savaş kaçırdın abi. 16 frostling vs 32 archon. lethe o tokaddan sonra oyunu bıraktı zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar