Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Son bir şey daha, oyunun neredeyse hiç tasvirsiz diyaloğu yok.Süper atmosferi o yaratıyor birazda. Şöyle: SC http://www.rockpapershotgun.com/images/11/may/avadon_conversation.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot10.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot4.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot3.jpg http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2011/03/Avadon-Mac-SS14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Çok kısa değil di mi oyun? Aklımda olsun bir ara alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Daha oynuyorum bitiremedim ben. 50-60 saat sürüyormuş ilk oynayışta herşeyi yapmaya çalışırsan. Kısa değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oha benden başka exile serisini oynamış bir türk daha olamaz derken gözlerim yaşardı. 96-97de herkes doom oynarken ben macte mcsokoban ve exile oynuyodum lan. cok severim herifler yenilemiş, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 acaba avernumu mu alsam avadon u mu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 İkisini de al. Avadon daha bir lineer ama öykü daha güçlü bu nedenle. Avadon'da mesela parti üyeleri NPC, ötekinde hepsi PC. Avadon ile başla bence, epey epey iyi bir narrative ve öykü var. Avernum'da çok iyi gerçi. Orada da daha özgürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Avernumla basladim, avadon u da alirim bi kac hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Üçlemenin ikincisi geliyor: Avadon 2: The Corruption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 baya sardım ben buna ya. hızımı alamadım avernum 4-5-6 ve escape from pit aldım. sanırm yarın da geneforge serisi ile nethergate oyunu alırım. spiderweb collection alsam daha ucuza gelecekti. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 abi dungeon'i temizledim, su mahkumlarin kactigi, ama geri gidemiyorum, veya ilerleyemiyorum. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ilk dungeon mı? araştır iyice sağı solu en son başa döneceksin kilit kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Hatirlamiyorum ilk zindani ama takilmamistim hic. Ikinci kata inmen gerek ama once, onu hatirladim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 her yeri temizledim, su ikinci kata kacan mahkumu aramam lazim, ama kapali kapilari acamiyorum, acik olanlar da bi' yere cikmiyor. feci uyuz oldum. journal'da son mahkum kacti yukarilara diyor, quest'i veren eleman benimle isin kalmadi kaledeki elemana geri don diyor vs. dungeon'in guney-dogu kisminda bir suru kapi var, ama hicbirini acamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bazı kapılar sonra acılıyor. Hrpsini acamazsın hemen. Gorevi yapabildiğin kadarını yap ve rapor ver yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 valla yukaır dön görev bitti diyosa upraşma sonra döner bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 iste yukari cikamiyorum. dungeon'in basindaki save'e aldim, dungeon'a indigim kapi su an yok veya acilmiyor. ikisinden biri. girip bakmam lazim. baska kapidan falan mi cikiyorum yukari? ayni kapi degil mi? dungeon'daki quest giverin hafif asagisinda kaliyordu kapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 anahtari aldin mi oldurdugun mage den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla loot'lamadik sey birakmam genelde ama? almis olmam lazim. ona bakayim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oldurunce otomatik geliyo anahtar zaten, mage i oldurmemissindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yok oldurdum, item'larini giydim falan, hatirliyorum onu. ilk kattaki 3 mahkumu de hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ilk levelda kalmış sdgfhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Çok zaman oldu ama o dungeonda en son göl gibi bir şeyin ortasında mage çıkıyordu. Oraya da gölün sadece tek bir noktasından ulaşım vardı. Mage'i hallettikten sonra gölün tam karşısından yukarı çıkılabiliyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahahah harbi yeto level allah. ya o mage'i oldurdum 100%. de gol'un karsisina gecis yok. kuzeyden bi' yerden o tarafa dogru gidebiliyorum, ama orada da kapi vs. yok. golun oradan merdiven vs mi var acaba? dur acayim oyunu laptop'tan bari, bi' yarim saat daha ugrasayim fsdkjfdjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bastan basla bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar