mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ntv said: Yurtdışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyadaki muafiyet sınırı, 150 Euro'dan 75 Euro'ya düşürüldü. Bakanlar Kurulu, 4458 Sayılı Gümrük Kanununun Bazı Maddelerinin Uygulanması Hakkında Kararda değişiklik yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe yeni düzenlemede, posta veya hızlı kargo yoluyla gelen eşya ile ilgili önemli değişikliklere gidildi. Buna göre, Türkiye gümrük bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, bedeli gönderi başına toplam 75 Euro'yu geçmeyen eşyaya muafiyet uygulanacak. Yeni düzenlemede, ''ticari miktar ve mahiyet'' ayrımı ortadan kaldırılırken, gerçek kişilerin yanı sıra tüzel kişilere gelen eşya da, muafiyet kapsamına alındı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri, PTT ve kargo işletmeleri nezdinde yaptıkları bir araştırmaya göre, yurtdışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyanın yüzde 95'inin 75 Euro'nun altında olduğunun belirlendiğini bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hay böyle işin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cok kufur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şakami ya bu kim planladı,düşündüyse bunu sırtına atlayıp saçını,bıyığını çekesim var :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi hoşgeldin akp.Adamların bütçe açığı çok fazla,durumlar iyi diye idare edilse de para yok.Herif uçan kuştan verdi alıyor.Bunu böyle yapması çok doğal... Annem bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı,temmuzda zam yapıldı biliyorsunuz.Ama daha maaşına yansımadı,20 lira artmış gözüküyor.Sebebi vergi,bişey vergisi kesiliyor.Herifler nefes alıyoz diye vergi alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 seçenlerin %95 inin yurt dışından bir şey alacağını sanmıyorum. o yüzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Olayin detayi nedir tam olarak? 75 euro ama eskisi gibi uygulamami yoksa bu yeni sinirda mayista cikan kanuna gore uygulamami? hani yilda 5 parca gelicekti sporcu gidasi yasakti vs vs mayista cikan kanuna gore. onu diyorum. Herseyi istedigimiz kadar getirmemize izin verip 75 e cektilerse yine idare ederiz bi sekilde. ama diger turlu ise zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25243148/ http://ecdn1.hark.com/images/000/001/965/1965/original.jpg daha dün 195$ lik kargo aldım gümrüğe takılmadan sdf, resmi gazetenin sitesinde çıkar bikaç güne herhal ordan bakarız. aha buldum T_T http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf şimdi 75 euro olunca mı %20 vergi binecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Çok iyi olmuş bu kararlar millet işi ticarete dökmüştü. Yurt dışından getir sat 0 vergi ver olmaz canım o işler. Tabi normal kullanım için getirmek isteyenlere patlıcak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Olmazda göz göre göre kazık yemekde olmaz. Malı dört katı fiyatına satıyorlar, soruncada vergilermiş. Hiçbi mal dört katı fiyatına çıkmaz vergilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 sileyim böyle işi sansa clip+ getirtcektim , o bile gümrüğe takılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ehehe benimki gelmis bile turkiyeye takilmadan :) balcova ptt'de bekliyormus su an evime gelmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 batuhan said: Çok iyi olmuş bu kararlar millet işi ticarete dökmüştü. Yurt dışından getir sat 0 vergi ver olmaz canım o işler. Tabi normal kullanım için getirmek isteyenlere patlıcak biraz. eh işte kurunun yanında yaşta yanar olayı, bu muafiyet olayından bildiğin ticaret yapıp, 0 vergi ödeyen adamlar vardı. Kaçakçılıktır bu yani, ha diğer yandan osuruğumuzdan bile vergi alan bir devlet varken, oradan vergi kaçırmak bana bile zarar geliyordu ya neyse, kişisel olarak zarar gördüm bende, ps3 oyunlarının CE'lerini alıyordum, alacaktım hatta Uncharted 3 bekliyordm işte :( ama genele vurduğumuzda kesinlikle mantıklı bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hakatten osuruktan bile vergi alcaklar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kafaları basmıyor da ondan. hep diyorum şu devletin başındakiler ekonomi 101 okusa vergiyle ellerine bişey geçmeyeceğini anlayacak. ama işte strongholdda barı sağa kaydırdığında tatlı bir artış olurdu hemen altın gelirinde, ona kanıyor bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Kırk yılda bir yurtdışından kargo alıyoruz zaten ona da sonunda dayadılar vergiyi. Bu kararı düşünen, teklif eden, alan, onaylayan, kabul eden, yürürlüğe sokan herkesin ailesi hakkında çok samimi tespitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 senko said: FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri, PTT ve kargo işletmeleri nezdinde yaptıkları bir araştırmaya göre, yurtdışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyanın yüzde 95'inin 75 Euro'nun altında olduğunun belirlendiğini bildirdi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25243148/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 once supplement parfum engellendi, simdi de bu. durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 alakam yok bu işlerle, ne olmuş biri benim anlayabileceğim şekilde anlatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şu yok 5 eşya sınırı yokl bilmemnede ztn yurtdışı alışveriş sitelerine girmiyorum nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu başlıkta küfür etmek serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Çok fazla kişi tepki göstermiş, vallahi merakımdan soruyorum, ne getirtiyorsunuz kendinize yurtdışından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar