Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW Oyun Süresi, Annual Pass

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Novichok said:

e nasıl yapıldığını müşteriye söyleyin kendisi yapsın, kimsenin aklına kötü birşey gelmesin.

yurtdisinda birine yaptiriyorum, eskiden ztn herkese anlatıyor kendilerinin yapmasini sagliyordum ama su an mumkun degil o secenek, keske olsa.

kampanyaya devam, gold ve tl ile satislara da devam, saygilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi battle.net te ülke değiştirme tamamen kapandı artık, hiçbir şekilde değiştirilemiyor. Eğer battle.net teki ülkenizden Recruit a Friend atılan bir ülkeyse(UK, Almanya vs) hizmetim hala devam etmektedir (gerek gold gerek TL), ülkesi TR olanlara hiçbir şekilde yardımcı olamamaktayım. Ayrıca bir çok soran oldu, malesef prepaid veremiyorum sadece RAF ile oyun süresi veriyorum, bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ülkesi Tr olup Diablo 3 (annual pass) kampanyasından yararlanamayan arkadaşlar için yeni bir kampanyam var. Şu an elimde battlenete merge edilmemiş eski hesaplar var. Bu hesapları satmaya başladım. Bu merge edilmemiş hesapları kendinizin yaratacağı bir battlenet hesabına kendiniz merge edebileceksiniz. Yeni açacağınız battlenet hesabınızda isim, soyisim, ülke vs tüm bilgileri kendiniz gireceğiniz için, ülkenizi RAF için uygun ülkelerden birine kayıt edebilir ve annual pass kampanyasından yararlanabilirsiniz. Hatta isterseniz kendi hesabınızdan bu hesaba SoR yollayarak asıl hesabınıza mount ödülünü alabilir ve yeni hesabınızı da direk cataclysme upgrade edebilir, istediğiniz server/faction da lvl 80 charınız olabilir. İsterseniz SoR mountunu dilediğiniz kişiye de satabilirsiniz.Tamamen sizin isteğinize kalmış bir seçenek.

Bnet'e merge edilmemiş kapalı hesaplar(SoR ve annual pass için uygun), RaF ile oyun süresi, x53 rocket, Diablo 3 için annual pass satışlarına da gerek gold gerek tl ile devam etmekteyim. Aklınıza takılan sorular ve fiyat almak için sormaktan/aramaktan çekinmeyin.

msn: [email protected]
cep: 555 564 32 25
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...