Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Pyro arkadaşımızdan 6ay + Roket aldım bende , gayet ilgili ve güvenilir tavsiye ederim. Not: ülke değiştirtme işlemi ise 5dk dan fazla sürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Novichok said: e nasıl yapıldığını müşteriye söyleyin kendisi yapsın, kimsenin aklına kötü birşey gelmesin. yurtdisinda birine yaptiriyorum, eskiden ztn herkese anlatıyor kendilerinin yapmasini sagliyordum ama su an mumkun degil o secenek, keske olsa. kampanyaya devam, gold ve tl ile satislara da devam, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Pyro'dan ben de dün 12 ay gametime (annual pass) aldım. Oldukça hızlı ve sıkıntısız bir alışveriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1 yıllık game card almak istiyorum. Kaç gold olur? Yanında hediye falan birşeyler verir misin? Twisting Nether (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L4n3T Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Pm attım acil cevap verirsenız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi battle.net te ülke değiştirme tamamen kapandı artık, hiçbir şekilde değiştirilemiyor. Eğer battle.net teki ülkenizden Recruit a Friend atılan bir ülkeyse(UK, Almanya vs) hizmetim hala devam etmektedir (gerek gold gerek TL), ülkesi TR olanlara hiçbir şekilde yardımcı olamamaktayım. Ayrıca bir çok soran oldu, malesef prepaid veremiyorum sadece RAF ile oyun süresi veriyorum, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ülkesi Tr olup Diablo 3 (annual pass) kampanyasından yararlanamayan arkadaşlar için yeni bir kampanyam var. Şu an elimde battlenete merge edilmemiş eski hesaplar var. Bu hesapları satmaya başladım. Bu merge edilmemiş hesapları kendinizin yaratacağı bir battlenet hesabına kendiniz merge edebileceksiniz. Yeni açacağınız battlenet hesabınızda isim, soyisim, ülke vs tüm bilgileri kendiniz gireceğiniz için, ülkenizi RAF için uygun ülkelerden birine kayıt edebilir ve annual pass kampanyasından yararlanabilirsiniz. Hatta isterseniz kendi hesabınızdan bu hesaba SoR yollayarak asıl hesabınıza mount ödülünü alabilir ve yeni hesabınızı da direk cataclysme upgrade edebilir, istediğiniz server/faction da lvl 80 charınız olabilir. İsterseniz SoR mountunu dilediğiniz kişiye de satabilirsiniz.Tamamen sizin isteğinize kalmış bir seçenek. Bnet'e merge edilmemiş kapalı hesaplar(SoR ve annual pass için uygun), RaF ile oyun süresi, x53 rocket, Diablo 3 için annual pass satışlarına da gerek gold gerek tl ile devam etmekteyim. Aklınıza takılan sorular ve fiyat almak için sormaktan/aramaktan çekinmeyin. msn: [email protected] skype: oguzhan.demirel cep: 555 564 32 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xroads Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Dün 12aylik RaF süresi aldim kendisinden :) Gayet hızlı, güvenilir olarak gerçekleştirdi işlemimi. Çok teşekkür ediyorum. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar düşünmeden güvenebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 adam gibi adam oğuzhan, kendisinden aldığım annual ile 25 mayısta içim rahat,,, teşekkürler pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ben teşekkür ederim Emre. Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 oğuz bi TL aylık ücretlerini yazarmısın? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ouz saatin kaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Çok pahalıyım Şükrü, gücün yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Anamm muhabbet başka yere gidiyor hemen değiştireyim konuyu :D O 75 liraya annual pass olayı hala geçerlimi? Diablo alasım var o şekilde alsam diye düşünüyorumda. Skype'da bir sürü oğuzhan var o sebepten ulaşamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Çok uygun fiyata,kısa zaman içersinde ve güvenilir bir şekilde annual pass aldım. Şiddetle tavsiye edilir. Wow oynamıycak olsanız bile diabloyu ucuz almak bile tek başına yeterli bir kriter. Oguzhana (pyro) teşekkür ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yanarim yanarim country change olayini 3-4 gun ile kacirdigima yanarim.. 60 euro gomecegiz d3'e.. ulkesi applicable olanlar icin d3'u en uygun satin alma yolu hala bu.. kacirmayin RAF'tan yararlanabiliyosaniz.. hic wow oynamayacak olsaniz bile avantajli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Diablo'mu da aldımm mountları da aldımm 1 yılda hesabım açık. Teşekkür ederim cidden hızlıca halletti ve baya güvenilir. Öneririm kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Benim ülke Almanya, ben yararlanabiliyor muyum bu olaydan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 eet almanya oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 şimdi bu yeni D3 kampanyasıyla aldığımız oyun bizim herzamanki battlenet accountumuza işlenebiliyor mu ? yoksa başka accountla mı girecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bnet hesabına işleniyor aynı wowa girer gibi login olucaksın Diabloya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Pyro said: Ben teşekkür ederim Emre. Up. TEŞEKKÜRLER QANQA, GÜVENİLİR HİZMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 olorin84 said: bnet hesabına işleniyor aynı wowa girer gibi login olucaksın Diabloya da. yok anlatmak istediğim benim eski sc wow falan olan mı yoksa yeni aldığım acc de mi kalıyor orasını anlamadım da. Önceki sayfada yeni yöntemde yeni acc yarat falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar