Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 rus uçaklarını sevmedim il2 two seat hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XFRM4Wmvmm4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 client i nerden indiriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ha geldi mail ok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 lan bi bize gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 oyunla o kadar uğraşmışlarki 50000000000000000000000000 yıllık patchi c'ye indir ordan oyun dizinine at sonra patchi c'ye unpack et ve yükle mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ben sevdim ya. 1-2 eksiklik sorası şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 (tu) gayet güzel, hatta wop closed beta wottan daha fazla keyif veriyor bana. daha fazla uçak çeşidi lazım , gerçi gelir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 4 gözle battleshipi bekliyorum ben,uçak güzelde asıl aksiyon savaş gemisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ingame trailer ı falan çıkmadımı daha onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 gaza geldim indiriyodum ki şunu okudum ; Please download and launch the installer WoWp_web_installer_eu.exe (8.4 MB). The file installs the game client version 0.3.2.1 (more than 12 GB) on your PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Asgard said: 4 gözle battleshipi bekliyorum ben,uçak güzelde asıl aksiyon savaş gemisinde aynen destroyerlar gelsin uykusuz geceler başlar:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 uçağı kullanmak zor değilde adamları vurmak zor be. mousela iyi kontrol ediyorsun ama cursorı ayarlamak cidden çok zor. klavye ile daha rahat ama genede takip ettiğin uçağın manevrasını 1e1 yapamıyorum hep böyle saniyelik tutturuyorum okadar düz bir çizgide gitmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 i-16 late mode 20mm topları alınca ortalığın anasını ağlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 biraz da karşıdakine bağlı seni adamı tutturman, sabit gitmiyosa saniyelik tutar anca. o yüzden 20mmlikler ufaklara göre op biraz, uçağı yavaşlatıo falan ama yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Oyun joystick destekliyormu? şöyle bişeyle süper olurdu kanımca:D LOGITECH Extreme 3D Pro Joystick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 EDİT: yanlışlıkla iki kere yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 tabi canım millet joystickle oynuomuş. uçak oyunlarını joystickle oynayamama durumum var ama benim :/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 GreenPeace77 said: Asgard said: 4 gözle battleshipi bekliyorum ben,uçak güzelde asıl aksiyon savaş gemisinde aynen destroyerlar gelsin uykusuz geceler başlar:)-D aynı fikirdeyim bende. warplanes i pek beğenmedim ama battleship çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 evet warplanes beni de açmadı pek tahmin ettiğim gibi, zor. tier 5'de kaldım öyle, repair cost filan olayları düşünülünce oynanmaz yani release'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 t5 e gelmedim daha da öncesini çok sevdim ya. Baya da güzel, bundan çıkıp battlefieldda uçak uçurmaya başlayınca quaketen çıkıp cs oynamış gibi ez mode gelio oyun hehe. Eksikler var, özellikle seslerde ama tanklardan daha çok zevk alıyorum ben. En büyük sıkıntı aslında şu, bi yerden sonra birbiri etrafında dönen uçaklara dönüo oyun. Yakıt falan koysalar süper olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bana da closed beta davetiyesi gelmiş girdim biraz oynadım 4. tier e kadar geldim ama abi bu kontroller ile bu oyun olmaz ya uçağı sen uçurmuyorsun sadece gitmesini istediğin yöne mouse u getiriyorsun. Kontroller böyle olursa bence bir halt olmaz ama gelecek var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Başlığı up'lıyorum, zira Tier 10'e kadar Japon uçakları eklenmiş son 2 GB'lık patch ile. En son daha yaz başlamadan bırakmıştım Soviet ve Almanlar'ın Tier 8'lerinde. Bayağı bırakan var ama sanırım, mihverlere taze kan gelmişken siz de bakın derim. Sanırım yakında RAF, Fransız ya da İtalyanlar da eklenir. Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 il2 varken bu pek is yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 imamizer said: konuyla biraz alakasız ama videda görünce tekrar aklıma geldi. küçüklüğümden beri merak ediyorum o uçaklarım makinalı tüfekleri nasıl kendi pervanelerini vurmuyor diye. tam arkasında ağa işte bi bak. senkronizasyonla yane pervanenin donus hızı belli atıs hızı ve kursununb oraya gidcxecegi zamanda belli vurmucak sekilde ates ediyo silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar