Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warplanes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uçağı kullanmak zor değilde adamları vurmak zor be. mousela iyi kontrol ediyorsun ama cursorı ayarlamak cidden çok zor. klavye ile daha rahat ama genede takip ettiğin uçağın manevrasını 1e1 yapamıyorum hep böyle saniyelik tutturuyorum okadar düz bir çizgide gitmiyorsa.
Mesaj tarihi:
biraz da karşıdakine bağlı seni adamı tutturman, sabit gitmiyosa saniyelik tutar anca.
o yüzden 20mmlikler ufaklara göre op biraz, uçağı yavaşlatıo falan ama yeterli değil
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

Asgard said:

4 gözle battleshipi bekliyorum ben,uçak güzelde asıl aksiyon savaş gemisinde

aynen destroyerlar gelsin uykusuz geceler başlar:)-D

aynı fikirdeyim bende. warplanes i pek beğenmedim ama battleship çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
evet warplanes beni de açmadı pek tahmin ettiğim gibi, zor. tier 5'de kaldım öyle, repair cost filan olayları düşünülünce oynanmaz yani release'de.
Mesaj tarihi:
t5 e gelmedim daha da öncesini çok sevdim ya. Baya da güzel, bundan çıkıp battlefieldda uçak uçurmaya başlayınca
quaketen çıkıp cs oynamış gibi ez mode gelio oyun hehe.

Eksikler var, özellikle seslerde ama tanklardan daha çok zevk alıyorum ben. En büyük sıkıntı aslında şu, bi yerden sonra birbiri etrafında dönen uçaklara dönüo oyun. Yakıt falan koysalar süper olabilir.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bana da closed beta davetiyesi gelmiş girdim biraz oynadım 4. tier e kadar geldim ama abi bu kontroller ile bu oyun olmaz ya uçağı sen uçurmuyorsun sadece gitmesini istediğin yöne mouse u getiriyorsun. Kontroller böyle olursa bence bir halt olmaz ama gelecek var gibi.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Başlığı up'lıyorum, zira Tier 10'e kadar Japon uçakları eklenmiş son 2 GB'lık patch ile.

En son daha yaz başlamadan bırakmıştım Soviet ve Almanlar'ın Tier 8'lerinde.

Bayağı bırakan var ama sanırım, mihverlere taze kan gelmişken siz de bakın derim. Sanırım yakında RAF, Fransız ya da İtalyanlar da eklenir.

Up.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

konuyla biraz alakasız ama videda görünce tekrar aklıma geldi. küçüklüğümden beri merak ediyorum o uçaklarım makinalı tüfekleri nasıl kendi pervanelerini vurmuyor diye. tam arkasında ağa işte bi bak.

senkronizasyonla
yane pervanenin donus hızı belli
atıs hızı ve kursununb oraya gidcxecegi zamanda belli
vurmucak sekilde ates ediyo silah
  • Yeni Oluştur...