dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tabuta koyup tabutla gommek cok sacma tabii cok sukur oyle bisi yok bizde yogurtlu makarna yerine mezariniz ustunde domuz cevirtin. daha guzel olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sen yiyemezsin ama islama aykırı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Açıkcası ben öldükten sonra ne yapılırsa yapılsın nasılsa bilmeyeceğim o yüzden çok umrumda değil ama geride kalanlar rahatsız olabileceğinden umarım bişi yapmaz kimse normal mezarda ölü olurum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Vasiyetimde o kadar ucuza kaçıp domuz falan istemem, vasiyet sonuçta ne istesem yapmak durumundalar. Mesela paticikteki şakirtleri ortaya alıp birkaç yüz kişi etraflarında vuvuzela ile serenat yapsın isteyebilirim. Çok romantik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Pirvan said: Vasiyetimde o kadar ucuza kaçıp domuz falan istemem, vasiyet sonuçta ne istesem yapmak durumundalar. Mesela paticikteki şakirtleri ortaya alıp birkaç yüz kişi etraflarında vuvuzela ile serenat yapsın isteyebilirim. Çok romantik olur bole bi istekle gelirsen buyuk ihtimalle akli dengesi yerinde degil derler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Beni yakın, küllerimi everest zirvesine salın. EDIT: küllerime fransız şarabı dökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? Eğer adamda mezarı kıracak bel varsa haketmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? sonra müslümanlar barbar diye bir önyargı niye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: Pirvan said: Vasiyetimde o kadar ucuza kaçıp domuz falan istemem, vasiyet sonuçta ne istesem yapmak durumundalar. Mesela paticikteki şakirtleri ortaya alıp birkaç yüz kişi etraflarında vuvuzela ile serenat yapsın isteyebilirim. Çok romantik olur bole bi istekle gelirsen buyuk ihtimalle akli dengesi yerinde degil derler zaten. Sen akıl işlerini boşver dini dengen yerinde olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Pirvan said: dasaaa said: SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? Eğer adamda mezarı kıracak bel varsa haketmiştir. altıma işedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ShadowFury said: dasaaa said: SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? sonra müslümanlar barbar diye bir önyargı niye var? abi muslumanlara karsi hep onyargi var ki. en azindan hakketsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi hala geyik yaptıgını farzediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: ShadowFury said: dasaaa said: SNA1L said: ben mezarımın üstünde sevişilsin istiyorum sonra mezarimi niye kirdilar? sonra müslümanlar barbar diye bir önyargı niye var? abi muslumanlara karsi hep onyargi var ki. en azindan hakketsinler müslümanlık nası bir şey diye merak edene şurda senin yazdıklarını okutsam adamda direk ön yargı oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 uzun seneler sonunda hayırlı bir kısmet bulamayan dasaaa da yüzünü islama çevirdi, adamı üzmeyin @ aluriel İSLAM BU DEĞİLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sizlerin icindeki bu kaybolmusluk hissini anliyorum. sarapla gecmez o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi direk harun yahya tarikatından başla derim, hatunlar on numara orada bir de benim mezarım şöyle olsun said: Abuzer efendi herkes gibi bir gün öldü ama ya- şamı boyunca milletine hizmet etti. Elinden düşürmediği fildişi ta- rağı mezarı üstünde hala bir abide gibi durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 İnançla dolar o boşluk.İman edin ey kafirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Kaybolmuştuk seni bulduk çok eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dünya meşin bir yuvarlaktır allahta gol demiş can yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Şimdi uygarlık çizgisini ölülerimize verdiğimiz değer belirler yoksa hayvandan farkımız kalmaz. hani neden yıkıyoz neden şarap döküyoz gibi bi konuya girersek o Ölülere verdiğmiz değerde yatar Saçmalık yada mantıksızlıkta diili İkincisi dasaa su yanlızca çiçekler için dökülmez biraz mezarlıklarda zaman geçir pek çok müslümen mesazrıın suyla yıkandığını görürsün çiçek olsun olmasın eh amcada bunu istemiş nolucak yani. İkincisi madem öyle müslüman bi ortam dayak yiyoz o zaman senin evinin önünde bekliycem ve hergün bana haraç vericen yoksa dayak yiycen ok ... bu yüzden kanunlar var orman kanunu diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 giderek ülkenizden nefret etmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dinimizin de kanunları var da yolumuzu kaybetmedik neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Şu anda TC de yaşıyon T. ılımlı islam devletinde diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar